Наприкінці травня українських громадян потішили перспективою реформи, яка торкнеться кожного повнолітнього мешканця нашої держави. Повний текст
Відповідь: Нова влада – новий паспорт "протягом 30 днів" - БРЕХНЯ!!! У Львові Сихівське відд. по вул. Зелена, 150 мені заявили, що закордонний паспорт робиться 2 місяці. Пройшло ,більше 1 міс. 10 днів, - паспорта сьогодні я не отримав. Вчора (понеділок)у них був неприймальний день. Крім того видачу вони роблять тільки в вівторок та четвер. Тітоньки там були дуже здивовані, коли я пробував їм нагадати про термін виготовлення закорд. паспорта 30 днів. Ціна: 170 + 25 + 10.28 +13.10 = 218.38 грн. ---------------------------------------------------------- Про оформлення закордонних паспортів нового зразка в Україні Зважаючи на визначений Україною курс на євроінтеграцію, постановою Верховної Ради України від 23 лютого 2007 року № 719-У затверджено Положення про паспорт громадянина України нового зразка для виїзду за кордон, який відповідає сучасним міжнародним вимогам. Для практичної реалізації положень згаданого документу 26 червня 2007 року Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову № 858 „Про затвердження технічного опису і зразка бланка паспорта громадянина України для виїзду за кордон та внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України». Цією урядовою постановою затверджено новий зразок закордонного паспорта, який відповідає вимогам Міжнародної організації цивільної авіації (ІСАО) та порядок централізованого оформлення, виготовлення та видачі нових документів. Згідно з новими стандартами, закордонний паспорт має обкладинку синього кольору. В ньому передбачено 25 ступенів захисту. Зокрема, сторінка даних, на яку наноситься інформація про власника паспорта способом лазерного гравірування, виготовлена з багатошарового полікарбонату із захисним покриттям. Внутрішні сторінки документа містять фонові графічні візерунки єдиної національної тематики, яка відтворена в зображенні орнаментів і геральдики, притаманних для відповідних регіонів країни. Закордонний паспорт оформлюється в термін до 30 діб та до 10 діб при достроковому оформленні. Для отримання такого паспорту громадянам необхідно звернутись до підрозділу служби громадянства, еміграції та реєстрації фізичних осіб та надати наступні документи:
Відповідь: Нова влада – новий паспорт Я платила 500 грн з гаком. Паспорт мав бути за 2 тижні. Отримала через місяць. Люди, не переплачуйте!! Швидше не буде, поки там сидять ті тьотки!!
Відповідь: Нова влада – новий паспорт 1000-1300 грн. "дядьку" і паспорт за 2-3 дні от було колись "Ресурсидокумент" - 370 грн. і паспорт за 2 тижні у тебе.
Відповідь: Нова влада – новий паспорт Закордонний? За місяць? Я внутрішній після одруження 3 місяці отримувала Тьху ти! Почитала статтю, а вона за 2005 рік.
Відповідь: Нова влада – новий паспорт Платила і в касу, і паспортистці. За те, щоб отримати паспорт на той день, на який мені треба було. І вона запевнила, що він буде готовий на той день. Тиждень після тої дати я ходила щодня спитати чи є паспорт, вона казала "завтра буде, завтра буде, я сама подзвоню". А потім ще через тиждень сказала "так паспорт вже давно у нас, чого ти не прийшла раніше?". А подзвонити не змогла за ті гроші, які я їй дала?? Бог їй суддя. Я на тих людей зла не тримаю. Все одно їм то боком вилізе (як і їй вилізло, бо після того випадку хворіла на мінінгіт). Зневажаю таких людей, як ви.
Відповідь: Нова влада – новий паспорт ліквідували. напевно робили серйозну конкуренцію ділкам . повна назва була приблизно така: державне комунальне підприємство "Ресурсидокумент" при МВС України у Львівській області.
Відповідь: Нова влада – новий паспорт Які зараз треба документи для отримання зак. паспорту? Може є телефон куди подзвонити і спитати?
Відповідь: Нова влада – новий паспорт Є, але вони кажуть "це не ВВІР, це школа", або "прийдіть до нас, тут все написано". Документи: - укр. паспорт і його ксерокопія - ідент. код і його ксерокопія - квитанції про оплату (номери рахунків і суми оплати є у ВВІРах) - заповнене доручення на те, щоб працівники ВВІРу виробляли паспорт чи щось таке (бланк береться у ВВІРі) - попередній паспорт (якщо є) - довідка з воєнкомату (для чоловіків) Фотки не треба, їх роблять на місці. Здається, все.
Відповідь: Нова влада – новий паспорт на днях читав у новинах, що з серпня закордонні паспорти не будуть робитися, оскільки закінчилмсь гроші, які мінюст на це виділий... хм, виникло питання, а навіщо здаються гроші у ввір...
Відповідь: Нова влада – новий паспорт Над кожним ВВІРом висить вивіска: "ВВІР. Заходячи сюди втрать будь яку надію"
Відповідь: Нова влада – новий паспорт Ооо!! Хоч щось! Над моїх ВВІРом навіть вивіски не було коли вони працюють!!
Відповідь: Нова влада – новий паспорт Вивіски над ВВІРом маґічні. Можна прочитати тільки досконало знаючи чорну маґію. Треба тричі обернутись навколо в ліву сторону викрикуючи ВВІР.