Нова Священна Імперія

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 8 сер 2011.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Нова Римська Імперія
    Роздуми про майбутнє Європи i сучасні події наштовхнули... на оцей Катрен! :))

Комуно-массонська істерія
    на користь Вкраїні піде -
    повстане в Європі Імперія
    і Римо - Священна буде!
    В ній зникнуть всі распрі ворожі,
    прокрутить хвостом лише Крим...
    Й наступить там мир,розуміння,
    а стане столицею...Рим (?)!

Нині,8 серпня 2011 р.
    (Юрко НОТОЦО)

Може після цього і справді почне нова Імперія в Європі народжуватися ?!
    Навіть не знаю,чи може в Імперському державному утворенні Імператором,чи то Главою бути...Папа?!
    :scratch_one-s_head:

2. Юрко НОТОЦО

3. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Не выйдет. Слишком многие против, включая саму Европу. Не сойдутся они там во мнениях...
    А не вопрос - только назначать его кто будет? Уж не славный город Вашингтонск ли?

4. Юрко НОТОЦО

Логіка допоможе знайти шлях до об'єднання в 4-й Рим !
    І приклад Австро-Угорщини, та її розквіт в ХІХ ст. завдяки якій в Європі австріяки,італійці,німці...а особливо французи проявили чудеса в науці,мистецтві,мирному співіснуванні!
    Навіть Галіція,одна з найвідсталіших як і Тіроль, була більш щаслива тоді ,ніж після її розвалу.Про Реннесанс Лемберга годі і говорити!!
    А на рахунок Папи Римського,то...Хто його в Ватікан садить,Вашінгтон?Американські імперіалісти може? А може російські?
    Ні! Місцеві...Європейські! :hi:

5. Юрко НОТОЦО

Як той катрен недоречний для деяких росіян в Україні,а чи для тих східняків, хто мріє про союз з Росією в складі її Імперії!
    Громадянином 2-х держав можна бути,але підданим 2-х Імперій,то ні!
    Напевно тре буде добре думати і вибирати!
    Це Якщо!
    Силою вибрати вже ніхто не заставить!
    :preved:

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В городі бузина, а в Києві дядько.
    Столицею Священої римської імперії Рим ніколи не був, він навіть не входив в її склад.

7. Юрко НОТОЦО

Та ніц я про Вашу бузину, дядьку,не згадую...І про минулі Римську та Священну та їх столиці ніц не мовив... Читайте уважно! :))
    Я про майбутню Нову Священну Римську Імперію ХХІ ст. зі столицею в Римі(?)!
    Дякую,дядьку з Харкова!Ви мене розкрутили...Щось і для Вас скалатаю...і для Вашого кулєги хохла з Києва Олеся Бузини також! ;) :preved:
    Ну нє...я міг би скалатати катрен,в якому Європа завдяки тому газу і нафті ввійде у...Нову Російську Імперію зі столицею в Києві...але ж це абсурд! :))

8. Юрко НОТОЦО

Українець без гумору,то...хохол!(с)
    ...
    У Києві Бузина,
    а в Харкові Прокіп...
    Він і сіє,він і паше,
    Й технологіями маше -
    Україну він підносить
    Зі всіляких боків.
    Нарід
    в нього,то жлобьо,
    а "Свобода"...вуйки!
    Так казали му казати
    й Україну піднімати
    технологи Юльки!
    Але
    з тої України,
    Що вони будують,
    тратять час,цидулки пишуть,
    Юща щипають і кришуть...
    Ніц не буде і ніхто то
    Навіть не зруйнує!
    :))
    Ну во...Вашої з Юлькою п.Прокіп України НЕ БУДЕ!
    Не гніайтесь за "пророцтво". :))
    А Свята,Священна,чи як там ще...з Україною,чи принаймі з якоюсь її частиною в складі Європи БУДЕ! :good:
    Отакий я галицький "глоба-жлоба пророк".
    Як си добре затабачу,то я й не таке стриндячу!
    Похлєще Вашого! :))
    Шанумося,бо тверезіємо!:hi:

9. Юрко НОТОЦО

Глава греко-католиків краще обєднає західно-украінців ніж Тягнибок...про це обоє знають! І тут все ясно!
    Думаю в такому ж ключі діють і католики Європи.
    І це також всі розуміють,бо знають в чім Сила Правди!:good:

10. Юрко НОТОЦО

Суть мого писання до катрена зводиться до слідуючого:
    Був час коли в Європі керувались думкою партій...соціалістів,комуністів,націоналістів,консерваторів...
    А тепер наступає Час,коли керуватись Будуть(бо Треба!)...думкою Церкви і Тої Bіри,яка в Ній!
    Я так думаю!
    :hi:

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Зовсім загубив орієнтир хлоп. Рим записав до Священої римської імперії, а мене вже переселив в Харків.
    А це вже в точку.

12. Юрко НОТОЦО

Священная Римская империя (с 1512 г. — Священная Римская империя германской нации) (лат. Sacrum Imperium Romanum Nationis Teutonicae, нем. Heiliges Römisches Reich Deutscher Nation) — государственное образование, существовавшее с 962 по 1806 годы и объединявшее территории Центральной Европы. В период наивысшего расцвета в состав империи входили Германия, являвшаяся её ядром, северная и средняя Италия, Швейцария, Бургундское королевство, Нидерланды, Бельгия, Чехия, Силезия, Эльзас и Лотарингия. С 1134 года формально состояло из трёх королевств: Германии, Италии и Бургундии. С 1135 года в состав империи вошло королевство Чехия...

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Священа римська імперія була створена варварами з півночі на уламках донищеної ними Римської імперії. Подібний плагіат з назвою повторили варвари угро-фіни з Суздаля по відношенню до уламків доруйнованої ними Русі.

14. Юрко НОТОЦО

Тем не менее, тройной кризис в Европе лишил национальные правительства столь удобной возможности прятаться за спины слабых лидеров,
    которых они направляли в Брюссель.
    Чтобы избежать воздействия провала на результаты выборов, им придется сейчас разработать целый комплекс мероприятий,
    который европейские институты смогли бы претворить в жизнь.
    С самого начала европейская интеграция развивалась в ответ на повторяющиеся кризисы, но этому процессу нужен
    политический лидер, который бы превратил бы кризисы из фактора торможения в источник новых сил.
    Сейчас не время для консерватизма. Наступил момент, когда все надо создавать заново.
    Необходимо заново создать Европу ("El Pais", Испания)
    http://www.inosmi.ru/europe/20110810/173183591.html

15. Юрко НОТОЦО

Музей "Центр Європи" біля Рахова на Закарпатті.
    Географічний центр Європи був визначений ученими з Віденський Імператорський-Королівського військово-географічного інституту. Історичний знак біля села Ділове був встановлений в 1887 році. На кам'яному постаменті напис латинською мовою: "Постійне точне, вічне місце. Дуже точно, зі спеціальним апаратом, який виготовлений в Австрії і Угорщині, з шкалою меридіанів і паралелей, встановлений тут Центр Європи .1887 "

:hi:

16. Юрко НОТОЦО

?

Меморіальна дошка з нагоди відвідин Іваном Павлом II Митрополичої Базиліки у Львові, 25 червня 2001 року

17. Юрко НОТОЦО

У Львові...

http://ucu.edu.ua/

У Римі...

Осередок Українського Католицького Університету (Інститут Св.Климента Папи в Римі)– це можливість для України по-новому поглянути на свою спадщину через призму європейських надбань України та західних зв’язків українців.
    Це також можливість безпосереднього контакту із західноєвропейськими релігійними та світськими інституціями для поширення слова про Україну та для поступової інтеґрації українського доробку у загальноєвропейський контекст.

18. Юрко НОТОЦО

Союз,то не Імперія!
    ...i СоюзССР не був Імперією,а диктатурою дурнів!
    ЄС також не Священна Імперія!

Може Імперія,то не так вже й зло,коли є міцний керівник понад-державного утворення під Божим контролем ,а не купа безбожників-депутатів в зв'язці з якимсь паханом-президентом, чи тo ставлеником від массонів?:preved:

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це вже щось нове. Буду цілу ніч розшифровувати суть.

20. Юрко НОТОЦО

А в 1917-му плагіат на плагіат!
    :good:
    СоюзССР не був Імперією,а диктатурою ...дурнів!
    Tак званою "імперією зла" (c) Р.Рейган
    :))
    Диктатор Іді Амін

Сталін був ГенераліSSiмус!

а де твій аватар? :)