Нова інтернет газета News From People

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем COL, 21 вер 2013.

?

Це хороша ідея?

1. Так

50,0%
  2. Ні

50,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. COL

COL Member

news From People це сайт новин який створений для того шоб люди самі могли писати статі і повідомляти про події які відбулися, але залишились поза увагою. Зараз уже мабуть у кожного є телефон з камерою і інтернет, а це все шо потрібно шоб створити статтю. Журналісти газет і телеканалів не завжди потрапляють у потрібне місце і у потрібний час, але а тих сами місцях і в той самий час завжди є очевидці які і можуть розказати цю новину з перших вуст.
    Надіємося на вашу підтримку!
    http://newsfrompeople.jimdo.com

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а в чому, власне, ідея? :) Концепція "веб 2.0" існує вже майже 10 років. Таких сайтів міліон

• Подобається Подобається x 1
  3. yasam

yasam Well-Known Member

Школоло вирішило заробити на сапі. От і все

• Подобається Подобається x 2
  4. COL

COL Member

Проблема в тому що вс ідея сайту викладена вище але для того щоб люди могли писати і читати правду самі їм потрібно розказати про сайт а розказати неполучається бо появляються всякі розумники які пе*дять про школоло і рекламу. Вам державною мовою написано для чого створено сайт, але ні, ти знаєш краще і тикаєш свої серливі коменти. Головна проблема Українців це ЛІНЬ і ТУПІСТЬ! Тупі і ліниві люди не хочуть нічого міняти і наоборот замісь того щоб обєднатися і чогось домогтися то вони обсирають один одного бо недай бог хтось заробить 40-50 копійок на рекламі. Тупі і ліниві люди заслуговують на такі дороги, таких політиків і такий рівень життя.

5. yasam

yasam Well-Known Member

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

платити за інфу хто буде?

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

не свистіть

7. COL

COL Member

А тобі хто платить за такі коментарії? Валянок не грамотний! Ше ніодна людина не відгукнулася позитивнр, ото і ваше обличчя, всі хочуть грошей, як я і казав, тупі і ліниві.

8. yasam

yasam Well-Known Member

COL,

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Всі-всі?о_О
    Самокритично як...:morning1:

• Подобається Подобається x 3
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а ви прошу пана задармо працюєте?

здається вам пора в баню

• Подобається Подобається x 3
  11. COL

COL Member

Покажіть мені хотяби один позетивний відгук і я зміню свою думку, але ви цього не зробите тому що отакий в нас народ ТУПИЙ і ЛІНИВИЙ. Докажіть зворотнє...

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

почитайте свої дописи....

13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

позитивний відгук на що?
    на хамство і безграмотність?
    :bye2:

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

на цьому форумі ви просто не з тої ноти почали

15. yasam

yasam Well-Known Member

написав той, хто пише:

звинувачує інших

а в користувачів свого сайту (яких, я думаю, нема і не буде) вимагає:

16. COL

COL Member

Я знаю шо я пишу з помилками, я пишу з планшета не перечитуючи. А коли писав шо він неграмотний то мав наувазі шо я написав одне а "ото" перекрутило мої слова і сказало шо я буду комусь платити 50 копійок.
    Я не працюю за гроші, не планую заробляти, не збираюся нікому нічо платити. Але ні, комусь видніше...

17. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

в себе на сайті пише:
    А сюди прийшов з хамством і купою помилок. А в нас тут теж є правила, між іншим:

• Подобається Подобається x 5
  18. COL

COL Member

Вибачте зірвався, важко терпіти такеж хамство в свою сторону. Ще раз вибачте, просто я очікував не на таку зустріч.

19. yasam

yasam Well-Known Member

COL

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ех...:sorry:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)