НОРМАЛЬНА робота - це, звичайно, кожен трактує по-своєму. Але все ж таки, чим ми керуємось і чим потрібно керуватись при пошуку роботи. Із власного досвіду знаю, що важливими є доволі багато чинників. Крім банального розміру платні потрібно дуже добре усвідомлювати за що? її будуть платити і чи ви готові на це, і чи це вам потрібно. Питання колективу, зокрема керівництва, теж є цікавим, бо з ним потім нічого не поробиш. А час витрачено, маю на увазі, що для досягнення нормально рівня оплати, як правило, необхідно рік-два, не кажучи вже про підвищення по посаді. Дуже цікаве зауваження зробила моя дружина, коли мова зайшла про реальний пошук роботи: "На співбесідах не тільки вибирають тебе, ти теж вирішуєш чи потрібна тобі ця робота". Я вважаю, що це справді так, бо минули часи кризи і ринок вакансій дуже великий. Більше того, знайти хорошого спеціаліста у будь-якій галузі є певною проблемою.
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Важливим поряд з зарплатою, компенсаційним пакетом, і іншими критеріями є колектив, наявність працівників з тією ж посадою, що Вам пропонують, перспективи росту відповідно. А ще грає немалу роль розміщення офісу фірми: віддаленість зокрема. звичайно ж різні-різні особливості (або мінуси) можуть бути знівельовані запропонованими бабками!!! то вже від смаку залежить...
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота недоліки справді можуть бути знівельовані грішми, але це залежить від конкретної ситуації і людини... в мене от ситуація, де навіть дуже пристойні гроші не дають нормально жити через хріновий колектив і тупориле ставлення керівника до особистого часу працівників
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Порада: дивіться на стіну. Якщо є кондиціонер - це добре. І навпаки як нема, то ніколи й не буде, і перспективи теж навряд.
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота а яке може бути ставлення?? щось мені здається, що керівників, що беззастережно і з розумінням ставляться до працівників і їх особистого часу, то ще треба пошукати...
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Я взагалі вирішив шо колектив в 100 чоловік це супер, коли їх 10 то є недуже прикольно, швидко набридають один одному колєги, шукають накому можна зірватись, нерви потовкти і т д.
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота а особливо прикольно, коли 100 чол. і в одному залі, а? :D та я не про те. одна справа, коли Ви працюєте на посаді інженера, та ще й неширокої спеціалізації в фірмі, в якій Вам не світить карєрний ріст, і ви самі вирішуєте всі проблеми, питання, підтираєте за всіма в міру накопичення. Коли на вас можуть скинути ще й "не вашу" роботу. інша справа - компанія, близька вам по духу і фаху, відділ хороший, з 3-6 чол., підтримка, допомога ) в ідеалі). а те, що люди різні попастися можуть - так то гарантія, ніхто не застрахований...
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота та зрозуміло, що в керівника стоять свої задачі і він їх намагається виконати будь-якими засобами, прогинаються звичайно підлеглі... але тут є один момент, а саме - форма і нахабність цих дій от що мене завжди цікавило, так це нафіга пашуть керівники (читай директори-власники) фірм, які вже заробили величезні статки і вілли в Іспанії. Це вони самі не можуть зупинитсь, не усвідомлюють цього чи їхнє життя втрачає сенс без роботи???
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Вам заваджає, що вони пашуть? я їх ніби розумію: для більшості людей ДУЖЕ важливим є самореалізація!!! хтось повністю себе знаходить в роботі, і при цьому отримує життєвий заряд, натхнення, поштовх до подальшої роботи. а деякі директори, напевно, особливо реалізуються в пресингу на працівників, з доказуванням, що останні - пусте місце, клякси на столах... До речі, відома істина: людина, що справді багато досягла, заробила, отримала - не буде рипатися, з піною доказувати, що вона ТАКА, що ого-го.
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота мені не заважає, що хтось працює, мені просто цікаво чому і для чого... а те, що справді розумні люди не хизуються своїми досягненнями, це знають всі. я вважаю, що самореалізація через роботу цілком похвальна річ, але не для всіх (і не для всіх робіт), хоч мені імпонує робити якнайкраще те що робиш і т.п.
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота це - київські мірки. а ви ніколи не думали, що вони такі самі раби6 як і ви? що всі статки розвіються як дим - тільки вони покинуть роботу? А уявіть їх душевний стан при цьому?
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Шановний afterstep, я вважаю, що їхні статки нікуди не подінуться... багато людей продають свій доволі успішний бізнесі для того, щоб займатись сім'єю, улюбленою справою тощо. Виручені гроші я так розумію вкладаються у фонди чи то у банки і живуть ці люди нічим не гірше, ніж раніше. Єдине, що втрачається - це зв'язок з активним життям і вплив на певні події, можливість керувати людьми і т.п. Думаю тут проблема в тому, що люди дуже часто не можуть правильно поставити пріоритети у своєму житті або навіть частково змінити його, оскільки діє чинник звички, зручності або виховання.
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота наприклад, власник та автор готелю коло оперного... той, якого о 5 год. дна під власним "пенсійним будиночком" застрелили...
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота хочеться цікаву роботу та корисну для суспільства! в жодному разі це не може бути тупе відсиджування з 9.00 до 18.00, вільний графік роботи хочу, трудову, медстрахування, садочок для дитини.