Ночівля на вокзалі

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Kardan, 27 кві 2011.

1. Kardan

Kardan Member

є в планах з'їздити до Львова на 2 дні. З ночівлею не визначився, тому вирішив переночувати з екстрімом - на ЗД вокзалі Центральному :wacko:
    може хто мав такий досвід. то скажіть як поставиться до такого адміністрація вокзалу/міліція :ireful1::diablo:, чи не вижене? хто як гадає?

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Колись в юності в Тернополі пару раз спав....не чіпали)...якщо маєш білет то взагалі чіпати не повинні)
    Але то хіба від великої скрути такий спосіб ночівлі варто практикувати))
    За 100-150 грн ножна взяти на добу хату і не паритись...готель мабуть і дешевший знайти можна......або одиноку жіночку)))Тут тобі і хата і вечеря і розваги і все на халяву))))

• Подобається Подобається x 7
  3. Kardan

Kardan Member

можна -то можна. але пізно просто, вже всі місця забронювали, лишились по 200грн і вище на душу

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

За квартиру беруть гроші не залежно скільки там душ селиться.....
    На сайт "Ваш магазин" зайдіть.........там море пропозицій...дзвоніть на всі номери під ряд...там під кожним номером по кілька квартир...

• Подобається Подобається x 1
  5. Kardan

Kardan Member

дякую, подивлюсь

6. hunter

hunter мандрівник

найкраще в якомусь Хостелі переночувати - порівняно дуже дешево, пам'ятаю осінню ще було по 80 грн за добу здається...

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Пригадую Львівський вокзал. Там вічно такий натовп народу, впасти ніде, не те, щоб спати.

Вибачте, львів'яни, але що, я не люблю у Львові - це вокзал.

Тернопільський вокзал покраще буде. Припускаю, що там можна і спати.

8. Honda

Honda Well-Known Member

На такому вокзалі крім Вас будуть ще бомжі і цигани:)
    хіба ночувати в залі покращеного комфорту (платний);)

• Подобається Подобається x 4
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ооо,ця тема навіяла мені ностальгію:)))Якось,далекого 2005 року ми з компанією друзяк ночували на львівському вокзалі(то окрема історія як ми там опинилися:))) ).Спиться терпимо,правда в 6 ранку тітонька прибиральниця вигнала всіх звідти,ібо в неї по розкладу санітарне прибирання і в носі вона мала,що люди хочуть спати:)))Такщо ночувати можна,але якщо у вас міцна нервова система,бо:
    1)Важко спати,коли ногами ти утримуєш свою сумку,щоб вона не "дістала ноги":)))
    2)Аромати,якими пахне зал очікування - це явно не Шанель,Гуччі чи Булгарі
    3).СТЕПАН ГІГА...Це найулюбленіший співак персоналу львівського головного залізничного вокзалу.Крутять народного співака Львівщини і Тернопільщини всеньку нічку,найулюбленішими хітами є "На могилі моїй посадіть молоду яворину"(ага,спробуй поспи під таке - хочеться відразу піти і кинутися під швидкий потяг Варшава - Львів);"О,Наталі" і те.де.І так весь диск по колу.Відтоді на Гігу в мене стійка алергія.Але то може тіко я така чутлива:)))

• Подобається Подобається x 17
  10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Оооо..... Яка тема.... Мені пригадалася ночівля в метро в NY... То не дуже зручно, скажу я Вам, але буде що згадати :)))

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha: З клофеліном...

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Зубів боятися.....

13. Locke

Locke невиправний реаліст

То ще не саме страшне. Але тепер, кажуть, все крім СНІДу лікується.:)

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Заспокоїли.

15. Kardan

Kardan Member

платний.. в яку ціну приблизно?

16. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Я б не радив самому спати на вокзалі. Якби вас було двоє то один би спав, а один би пильнував, а так не раджу.
    Я, наприклад, не вмію виспатися коли доводиться
    Та і ну його в баню такий екстрім. Якшо то треба вночі 4 години до поїзда перекантувати то то одне, а цілу ніч бо не охота в готель чи якусь кімнату зняти.......
    Якшо шось піде не так то воно вам дорожче обійдеться в рази.

• Подобається Подобається x 4
  17. Kardan

Kardan Member

всього нас троє, :)

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тю блін)...по 50 грн скинулись зняли хату, душ супутникове тв, кухня, пральна машина і навіть праска...
    А на вокзалі ті самі гроші пропєте проїсте і пропісяїте + бомжі +злодії + менти....а після ночі не роздягаючись ше +запах щетина і бомжуватий вигляд.....

• Подобається Подобається x 3
  19. Honda

Honda Well-Known Member

3 грн година...

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Я теж думаю, шо краще десь інакше, бо проспати півночі в сидячому положенні, а півночі бути на вахті, і виспитесь погано і все в вас боліти буде...

20. Kardan

Kardan Member

уже нема ніде місця навіть за цю ціну

всю ніч був на ногах, на ранок нічо не боліло

а де твій аватар? :)