Nirvana

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем EntOther, 30 вер 2007.

1. EntOther

EntOther Well-Known Member

Ну хто нелююбить Нірвану.....Блін мені подобається багато пісень Polly, Rape me ect......Яхочу поспілкуватися на рахунок цеї неперевершеної групи:
    Кому які пісні більше подобаються, чому..Який альбом найкульніший....Та може хтось знає ше прикольні групи такі як Нірвана...Коротше просто поспілкуватись на рахунок Нірвани))):clapping: :radist: :naci: :radist: :clapping:

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Nirvana

Таких як Нірвана більше нема і не буде. Тим вона і хороша. Після 5 квітня 1994 року музиканти з Нірвани грали у різних колективах, але жоден не наблизився до того, чим була Нірвана. Можливо, для цього не вистачає самогубства солістів :) Альбоми Нірвани крутий кожен по своєму, кожен цікавий бо прослідковується еволюція групи. До речі, Курт Кобейн, можна сказати, досі живий, він продовжує заробляти купу грошей своєю творчістю по сьогоднішній день :)

3. Meg

Meg Well-Known Member

Я теж дуже люблю Нірвану.І дійсно-вони єдині такі були і досі є.Бо їх досі слухають.Курт живий у наших серцях:sad:

4. шахрай

шахрай Well-Known Member

Наркоман,якого вбила його жінка.
    Але творчість дуже цікава.
    Мені особливо пдобається Smells like teen spirit.

5. EntOther

Так....Він дуже крутий чувак.Нелюбити його пісні неможна.Ви праві він дійсно залишиться в наших серцях навічно:agree:

6. Meg

Meg Well-Known Member

Кого вбила жінка???
    То,шо він наркоман,то правда.А от життя він сам у себе забрав.Он,фотографій повно в неті,лист лишив...Жінка тут ні причому,вона і сама наркоманка,її,по ходу,і в будинку не було...Точно не знаю...

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну на тему смерті Курта можна сперечатись і сперечатись.. Кожен має свою думку і вірить в те, в що хоче вірити.
    Думаю його фанати вірять в самогубство, адже думка про те, що він пішов з життя через свою дружину - така банальна.. А так - все трагічно і містично!

Обожнюю творчість Курта! Вважаю його музику - геніальною!
    Люблю слово Нірвана, його значення.. Щось є в ньому притягуючого..

Останнім часом улюбленою піснею є "Something in the way".

• Подобається Подобається x 2
  8. vasili

vasili Well-Known Member

In utero - просто шалено вразило мене, по самі помідори, такий мощний саунд, а вокал просто кайф, дісно, справді таку музику можна слухати, але тільки у період формування музичного смаку...
    зі : сам любив колись анплагет ін ню йорк, але дуже швидко набридає, краще слухати девіда боуі, раннього чи іггі поп.....

9. Meg

Meg Well-Known Member

Найбільше пре Heart-Shaped box.Можу декілька раз підряд слухати....

Додано через 6 хвилин
    Та,на рахунок інших груп-Foo Fighters-теж просто офігенна група.Просто варто сказати,шо Дейв за який проект не береться-він вдалий.Це людина широкого профілю,йому шо на барабанах грати,шо на гітарі,шо слова писати.Люблю їх!"Люьлю Foo Fighters.Навіть маму підсадила!)))

10. шахрай

шахрай Well-Known Member

З такою концентрацією гери в крові застрелитись практично неможливо.
    Всі підозри на Кортні Лав

11. Meg

Meg Well-Known Member

Я таке вперше чую.Причому всі фанати свято переконані в тому,шо це самогубство.Плючс,до того вроді вже були спроби самогубства.Та й нащо Кортні то?

12. шахрай

шахрай Well-Known Member

Гроші...

13. Meg

Meg Well-Known Member

А нафіга?Вона і так капусту непогано рубала і зара непогано заробляє.Он,дочку проштовхнула...Нє,то не гроші,до того ж,вона сама завше під кайфом...

14. шахрай

шахрай Well-Known Member

Значить шалене коханння до Курта,від якоговна здуріла...

15. Meg

Meg Well-Known Member

Та ну,легше повірити в самогубство,ніж гадати отут,чесне слово!

16. шахрай

шахрай Well-Known Member

Вірте.
    А я в самогубство не вірю.
    Невже Ви така! як на аватарі.
    Нагадуєте Ірену Карпу

17. Meg

Meg Well-Known Member

Точно мене образити хочете?
    То ше може будете казати,шо він від передозування помер,шо його його ж донька вбила?
    Навіщо після стількох років шось тут досліджувати,розкопувати?Вже до вас всі,хто хотів і не хотів все для себе дізналися.Між ними я.
    Чи то поверне Курта?

• Подобається Подобається x 1
  18. EntOther

Доречі ви чули останній альбом Foo Fighters???....В мене є на мою думку дуже крутий...А яка ваша найулюбленіша пісня , га?Особисто мені довподоби Best of you:D

19. Meg

Meg Well-Known Member

Чула останній,але мені їх перші речі більше подобаються.Learn to Fly найлюбиміша!Але в них усі коасні,бо то група така,яка (перепрошаю) лайно не пише.

20. шахрай

шахрай Well-Known Member

Нє...
    Не думав,що Ви така...
    Не сприймайте все близько до серця.
    На рахунок доньки Ви явно перебільшили.
    A Дейву Гролу ще далеко до Курта Кобейна в плані творчості.
    Інший стиль,зовсім інша музика.Postnpunk якійсь.

а де твій аватар? :)