Ну хто нелююбить Нірвану.....Блін мені подобається багато пісень Polly, Rape me ect......Яхочу поспілкуватися на рахунок цеї неперевершеної групи: Кому які пісні більше подобаються, чому..Який альбом найкульніший....Та може хтось знає ше прикольні групи такі як Нірвана...Коротше просто поспілкуватись на рахунок Нірвани))) :radist: :naci: :radist:
Відповідь: Nirvana Таких як Нірвана більше нема і не буде. Тим вона і хороша. Після 5 квітня 1994 року музиканти з Нірвани грали у різних колективах, але жоден не наблизився до того, чим була Нірвана. Можливо, для цього не вистачає самогубства солістів Альбоми Нірвани крутий кожен по своєму, кожен цікавий бо прослідковується еволюція групи. До речі, Курт Кобейн, можна сказати, досі живий, він продовжує заробляти купу грошей своєю творчістю по сьогоднішній день
Відповідь: Nirvana Я теж дуже люблю Нірвану.І дійсно-вони єдині такі були і досі є.Бо їх досі слухають.Курт живий у наших серцях
Відповідь: Nirvana Наркоман,якого вбила його жінка. Але творчість дуже цікава. Мені особливо пдобається Smells like teen spirit.
Відповідь: Nirvana Так....Він дуже крутий чувак.Нелюбити його пісні неможна.Ви праві він дійсно залишиться в наших серцях навічно:agree:
Відповідь: Nirvana Кого вбила жінка??? То,шо він наркоман,то правда.А от життя він сам у себе забрав.Он,фотографій повно в неті,лист лишив...Жінка тут ні причому,вона і сама наркоманка,її,по ходу,і в будинку не було...Точно не знаю...
Відповідь: Nirvana Ну на тему смерті Курта можна сперечатись і сперечатись.. Кожен має свою думку і вірить в те, в що хоче вірити. Думаю його фанати вірять в самогубство, адже думка про те, що він пішов з життя через свою дружину - така банальна.. А так - все трагічно і містично! Обожнюю творчість Курта! Вважаю його музику - геніальною! Люблю слово Нірвана, його значення.. Щось є в ньому притягуючого.. Останнім часом улюбленою піснею є "Something in the way".
Відповідь: Nirvana In utero - просто шалено вразило мене, по самі помідори, такий мощний саунд, а вокал просто кайф, дісно, справді таку музику можна слухати, але тільки у період формування музичного смаку... зі : сам любив колись анплагет ін ню йорк, але дуже швидко набридає, краще слухати девіда боуі, раннього чи іггі поп.....
Відповідь: Nirvana Найбільше пре Heart-Shaped box.Можу декілька раз підряд слухати.... Додано через 6 хвилин Та,на рахунок інших груп-Foo Fighters-теж просто офігенна група.Просто варто сказати,шо Дейв за який проект не береться-він вдалий.Це людина широкого профілю,йому шо на барабанах грати,шо на гітарі,шо слова писати.Люблю їх!"Люьлю Foo Fighters.Навіть маму підсадила!)))
Відповідь: Nirvana З такою концентрацією гери в крові застрелитись практично неможливо. Всі підозри на Кортні Лав
Відповідь: Nirvana Я таке вперше чую.Причому всі фанати свято переконані в тому,шо це самогубство.Плючс,до того вроді вже були спроби самогубства.Та й нащо Кортні то?
Відповідь: Nirvana А нафіга?Вона і так капусту непогано рубала і зара непогано заробляє.Он,дочку проштовхнула...Нє,то не гроші,до того ж,вона сама завше під кайфом...
Відповідь: Nirvana Вірте. А я в самогубство не вірю. Невже Ви така! як на аватарі. Нагадуєте Ірену Карпу
Відповідь: Nirvana Точно мене образити хочете? То ше може будете казати,шо він від передозування помер,шо його його ж донька вбила? Навіщо після стількох років шось тут досліджувати,розкопувати?Вже до вас всі,хто хотів і не хотів все для себе дізналися.Між ними я. Чи то поверне Курта?
Відповідь: Nirvana Доречі ви чули останній альбом Foo Fighters???....В мене є на мою думку дуже крутий...А яка ваша найулюбленіша пісня , га?Особисто мені довподоби Best of you:D
Відповідь: Nirvana Чула останній,але мені їх перші речі більше подобаються.Learn to Fly найлюбиміша!Але в них усі коасні,бо то група така,яка (перепрошаю) лайно не пише.
Відповідь: Nirvana Нє... Не думав,що Ви така... Не сприймайте все близько до серця. На рахунок доньки Ви явно перебільшили. A Дейву Гролу ще далеко до Курта Кобейна в плані творчості. Інший стиль,зовсім інша музика.Postnpunk якійсь.