Президентові України Януковичу В.Ф. Копія до Європейського суду з прав людини (справа 56108/09) Призвіще, ім'я заявника адреса Звертаюся до «гаранта додержання Конституції» згідно ст.. 102 цього основополагаючого держави документу. Ви абсолютно не виконуєте ці свої обов’язки і всупереч ст. 106 п.31 передали свої повноваження «гаранта» безвідповідальним згідно Конституції людям зі своєї Адміністрації. При страшному дефіциті бюджету держави по її зобов’язаннях перед своїм народом та зовнішніми кредиторами ви через сформовану вами неконституційну (дивись ст.. 6 Конституції) «вертикаль влади» вибили на своє утримання неадекватний грошовий кусок з державного бюджету, за яким вже багато місяців «по ханськи» чи «по царськи» здійснюєте малопотрібні для держави вояжі по Україні, по генсековськи перерізаючи стрічки побудованих не вами лікарень та інших об’єктів. А в цей же час народ керованої вами держави перебуває повністю в безправному гетто, тому що ви за ці роки повністю зруйнували Конституцію з її правами і перевели керівництво держави по «понятиям» культури «рашен», в якій і були виховані в совковому Донбасі. Внаслідок чого я, як громадянин України, є позбавлений своїх прав по наступних статтях Конституції: [FONT="]- [/FONT]ст.. 1. Україна на даний час є феодальною (ваш клан мені нагадує банду Ю. Долгорукого, яка захватила колись Київ), несоціальною (дивись мою пенсію та експлуатоване вами Межигір’я), неправовою державою (доказ дивись по наступній реакції на цей лист); [FONT="]- [/FONT]ст..2. «Джерелу влади» не дозволяють навіть вийти на протести підм’яті вами суди та інші ВЛАДОохоронні органи. Ви змінили Конституцію завдяки забороненій цією статтею узурпації «державою, її органами, посадовими особами» владі; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..6 ви побудували «вертикаль влади», яка була присуща лиш варварським феодальним укладам типу Золотої Орди чи Московії; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..7 ви позбавили Київ місцевого самоврядування, посадивши керувати столицею свого баскака; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст.. 8 контрольовані вами суди ставлять закон «Про благоустрій» столиці вище права людей на своє волевиявлення, забороняючи організацію мітингів, вивіску плакатів згідно ст.. 34 Конституції; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст.. 10 Конституції ви пробуєте реанімувати насильно нав’язаний за сотні колоніальних років іноземний «язик» в державі; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст.. 11 ви гальмуєте розвиток української нації, штучно підтримуючи культуру постколоніального жлобства, яке видаєтете за «волю народу»; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..13 природні ресурси країни перестали бути «об’єктами права власності народу», а були відчужені феодальними самозванцями та пройдисвітами; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..13 економіка контрольованої вами держави не є соціально-спрямованою, бо основу її побудував паразит, який експлуатує неконтрольовані народом природні ресурси (руди, енергоносії, вугілля, водні ресурси, чорнозем…), а виручені від цього гроші вивозить за кордон чи вкладує в малопотрібні суспільству феодальні футбольні клуби, ТРЦ, елементи розкошування феодальної верхівки; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..13 держава не забезпечила право власності громадян на бувше загальнонародне багатство, яке розтягли пройдисвіти всіх мастей; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..16 ви не забезпечили народ хоча би підходящою питною водою; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..17 ви кинули Україну в страшну яму неоколоніалізму, коли наш інформаційний простір заповнив продукт сусідньої, не дружньої до нас держави, а керувати нашими Збройними Силами ви поставили представника вказаної вже цієї недружньої до нас держави; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..17 ви продовжили перебування іноземної військової бази на нашій території; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст.. 19 ви перевели державний апарат в режим ручного керування по вашим «понятиям»; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..21 мені та ще десяткам тисяч людей не було дозволено навіть на мирну демонстрацію в честь 20-річчя Незалежності; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..23 я не маю права на вільний розвиток мене, як інженера, тому що я був позбавлений права використання «для задоволення своїх потреб» простоюючих заводів згідно ст..41; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..24 я не є рівний з вами перед законом, бо при проїзду мною на авто Одесою переді мною не блокують рух іншого транспорту, як в часи проїзду хана Золотої Орди; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..28 ви своєю феодальною поведінкою принижуєте гідність українського народу; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..34 ваша ВЛАДОохоронна банда не дає розмістити таку інформацію не тільки на Банковій 11, але й нинішнім кандидатам в депутати на оплачених ними засобах інформації; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..38 я НІ РАЗУ не отримав від державних структур адекватної відповіді на критику «державних справ»; [FONT="]- [/FONT]підм’яті вами «незалежні» суди та розставлені вами «смотрящие» на місцях зовсім заглушили дію ст.. 39 про право на збори та мітинги; [FONT="]- [/FONT]згідно ст.. 40 всі мають право на письмові звернення, але в керованій вами сурогатній державі нікому не гарантоване право на адекватну відповідь від органів влади; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..41 я був позбавлений права на належну долю бувшого загальнонародного, яке було розшматоване пройдисвітами, всупереч цій статті я не маю доступу до маси простоюючих підприємств, де я міг би реалізувати з користю для суспільства та держави свої інженерні проекти; [FONT="]- [/FONT]всупереч ст..43 керована вами сурогатна державна машина не створила «умови для повного здійснення права на працю» при наявності мого бажання, належних проектів та простоюючи підприємств під них; [FONT="]- [/FONT]згідно ст..48 ви забезпечили собі та своїй сім’ї право на достатній життєвий рівень, а про мене та ще десятки мільйонів забули, девальвувавши мої здібності, які могли б бути корисними суспільству, до «0»; [FONT="]- [/FONT]згідно ст..49 керована вами сурогатна держава повний банкрут згідно реалізації ст.. 49 про «безоплатну медицину»; [FONT="]- [/FONT]згідно ст..50 ви не гарантували мене інформацією про «стан довкілля та якість продуктів», вживаних мною; [FONT="]- [/FONT]керована вами держава не забезпечила мене захистом моїх прав судом згідно ст.. 55 Конституції. Для доказу зворотнього назвіть хоч один позитивний результат дії українських судів по захисту вказаних в цьому листі попраних прав громадян; [FONT="]- [/FONT]згідно ст.. 56 я і хочу відшкодування від держави завданої мені матеріальної та моральної шкоди за рахунок розпродажу ваших незаслужених ДУСь з Феофаніями, за рахунок пересадки вас з «Мерседеса» на «Ланос» та пересадки з державного літака на звичайний рейс відповідно до стану керованої вами держави. Ви по феодальному мрієте при описаній вище ситуації про якусь Олімпіаду в Україні для чергового дерибану злиденних бюджетних грошей вашими Колєсніковими. Ви мрієте про вашу «недоторканість» відповідно до хана Лукашенка, виводячи кількість охороняючи вас жандармів до рівня найвищого в світі (8,5 на тисячу населення, в напруженому Ізраїлі – 4,2), не допускаючи зміни ВАШОЇ «вертикалі влади». Та Україна, попри постколоніальні реп’яхи, все ж не Білорусь. Буде точно суд народу над вами поряд з процесом над Кравчуком, Кучмою, Ющенком. Рубати вам голови, як колись невдалим гетьманам чи кошовим отаманам, народ не буде, а «на заслужені горіхи» ви все ж отримаєте. 26.10.12р підпис
Мені читати було не соромно. Я не дебіл, що голосував за Овоча і не дурень, що голосував проти всіх. А що це за позив? Хто його направив Овочу та в Європейський суд з прав людини?
От лиш тема феодалізму слабенько розкрита. Ні, слово, звісно, вживається, а от обгрунтування ніякого. Рекомендую Феодальная Украина для чайников Писано 2 роки тому, але актуальності не втратило
Позов громадянина до держави своєї черги чекає з 2009 року. Та й суть не в тому "ХТО", а в тому - "ЧОМУ". Потрібно було авторові листа підвести наукову основу, чому нинішні можновладці відносяться до людей, як до бидла в часи феодалізму. Ще й не забути розшифрувати науково зміст цього слова. Упіс...я можна від логіки цих громадян. І вони мріють про Європу. Цікаво, а Тургнєв готував свій некролог по смерті Гоголя теж з "науковим" підходом відносно докору суспільству Московії та її ханам?
а що Ви хочете почути? Що "звернення" в головній темі - власне і є нічим іншим як трьопом, бо не тягне за собою жодних наслідків? На мислевірус воно теж не тягне, саме тому, що жодного обгрунтування, логіки чи конструктиву в ньому нема. А мислевірус цей почав запускати доволі давно Дібров і компанія в рамках ініціативи Україна 2.0. Але не в формі [strike]пуків в повітря[/strike]безадресних звернень, а у вигляді конструктиву і напрацювань механізмів протидії цьому феодалізмові на місцях.
Та розгляд хоч однієї зруйнованої статті Конституції. Бідний Франко не чув цю Уку, тому й написав в вигляді наступне Ось тут і є оті "паралітики", які крім трьопу про УПА нічого не здатні робити. Тут я можу підтримати імперця Василя, який просто насміхається над паралітичним Стриєм. Шухевичі та Бандери від цих поцріотів в труні перевертаються. Висновок. Сучасний феодалізм в Україні породжує не Янукович та Ко, а оте постколоніальне бидло, яке зайняте лиш теоріями націоналізму чи феодалізму, а на практиці нічого не робить по причині свого інтелектуального та психологічного паралічу.
Це ви себе до Франка порівняли, а оте звернення до "Мойсея"? нюню, німб не тисне? у Вас є пропозиції до дій?
Вихідці з бидла ніколи не зрозуміють, що мене з Франком, Шекспіром чи Спартаком порівнює те, що я теж вільна людина. Ви просто сліпа людина, частина моїх дій вже перед вами.
Вона інколи й думає? Проходила маса Моісеїв та месій, але ніхто її з місця рушити не зміг. Застрягла в історії. Ось так і Україна, застрягла в бидлячому феодалізмі, в якому пройдисвіти нею крутять, як хочуть.