Мене здивувало, що тут немає такої теми... Адже ця група дуже відома, і її музика просто захоплює дух! Ну невже тут немає їхніх фанатів? А якщо є - приєднуйтесь, будемо спілкуватися на питання, які нас цікавлять Пі Ес:якщо хтось має їх ноти, або знає де можна їх скачати, велике прохання: кидайте сюди)
Мой выход из "готического" возраста, наверное, совпал с уходом госпожи Турунен из группы, и как-то незаметно интерес к группе стал пропадать. Группа всегда ассоциируется в первую очередь с вокалистом, несмотря на вклад всех членов группы. Хотя... http://www.youtube.com/watch?v=0zqUrVE9wQc Иногда приятно вспомнить под Nightwish свои студенческие годы.:dance:
Оооооо!Я обожнюю цей концерт!!!! А я навіть рада, що Тарья пішла (не маю проти неї нічого), зате пришла Аннет, і Найтвіш звучить по-новому. Але музика залишилась у стилі, це дуже класно.
Так слухали чи ні? Я просто дуже рекомендую! (на рахунок вокаліста, то в тій пісні Марко співає, а не Аннетт)
звучить, як запрошення на побачення... ---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ---------- пс. та я розумію, що буде форумівка.... але пупер на ній буде, як приший кобилі хвіст...
Дуже перпрошую, але можга не засмічувати цю тему?!!!!:ireful: Пупер, якщо ви не розумієте цієї музики , або просто вона не у вашому стилі, прошу тримати свою думку при собі.
Ну пупер, це теж саме, що заходити в тему, де сидять фанатики християнства, та казати, що ти сатаніст))
і що буде, якщо таке сказати?... пс. сатанізм -- це не релігія, це філософське вчення... ппс. ви ж в курсі, що симфо-блацк (до якого, в принципі, можна і найтвіш зарахувати) це і є сатанинська музика? що? не знали-сьте?
Вибух)) Сатаністи, це ніби атеїсти, що не вірять в Бога, а в себе. От так) Ну Найтвіш, по перше, симфо-пауер металл.. І ніяка це не "сатанинська" музика. Ранєтки теж можуть вважатись "сатанинською", якщо ії слухають сатанисти. Але автор такого наміру не мав (я так думаю). Бо у текстах присутні релігійні, християнські мотиви.От.