Незвідана тайга

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем kushpid, 16 гру 2012.

?

Чи саме ви учасник тих подій?

Голосування закрито 17 гру 2012.
  1. так

0 голосів
    0,0%
  2. Я пробув в тайзі три роки

1 голосів
    100,0%
  1. kushpid

kushpid Member

На фоні білого снігу легко виділявся рухливий чорний силует. Під старим, розлогим кедром могутній вепр перекидав своїми закрученими іклами пласти снігу, докопуючись до злежаного прошарку обсипаної хвої в пошуках кедрового горіха. Час від часу він задоволено піднімав голову і чувся хруст знайденого лакомства, перемеленого страхітливою пащею велетня. Успішний пошук калорійних ласощів притупив обережність кабана.
    В семи метрах, за зваленим стовбуром мертвого дерева, затаїлась напружена полосата спина рудого велетня, уссурійського тигра.
    По своїй природі дикі кабани не є гострозорими. Зате мають надзвичайно розвинутий нюх, який допомагає їм вижити в жорстокій боротьбі за життя. На цей раз, нюх кабана був направлений глибоко під сніг, в шар хвої, що перетлів і видавав принадливі, багатообіцяючі запахи.
    Кружляючи під деревом, кабан наблизився на кілька метрів до засідки тигра. Блискавичний стрибок господаря тайги, здавалось поставив безсумнівну крапку в віковічнім протистоянні цих двох видів. Та, за долю секунди, якимось звіриним відчуттям, вепр впізнав наближення смерті і стрибнув вгору, назустріч, глибоко вгрузнувши задніми ногами в рихлу землю.
    Замість загривка, тигр замкнув свої щелепи на морді не менш грізного противника. Два велетня, піднявшись на задні ноги, всією напруженою масою тиснули один одного, намагаючись звалити. Змішана кров, з розпоротої іклами морди тигра і прокушеної рийки кабана, яскраво зачервонила сніжне місиво.
    Лишень хвилину, а може й більше, своїми холодними, сталевими отворами рушниця дивилася цей двобій лісових гігантів. Я знав, що один з них має програти цю битву. Я вибрав кабана…

2. morze

morze Well-Known Member

Комсомольськ-на-Амурі знаходиться на одній широті зі Львовом!!!

а де твій аватар? :)