Незвичні вчинки

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Peri, 24 чер 2010.

1. Peri

Peri Well-Known Member

На ідею цієї теми наштовхнув мене Дідіо...Власне, його завзятість у прагненні зазнимкувати кульову блискавку...

Отож,на які несподівані,неймовірні вчинки Ви готові?Що, несподіваного навіть для самого себе,Ви зробили?Чи були Ви свідком таких вчинків інших людей?

Без обмежень - чи то серенада коханій,чи політ на дельтоплані.:)

П.С.якщо Ваша розповідь несе елемент серйозної небезпеки,щоб цього ніхто інший не повторив,прошу зазначати застереження.

• Подобається Подобається x 5
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хм...мабуть мої незвичні вчинки ще попереду:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:mocking:

А мої позаду...

• Подобається Подобається x 4
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Жжотє, дівчата! :haha:
    Куди там мої шкільні блискавки!
    :haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я теж так думав...
    Хм...то пасувало б у звичний,чи незвичний день....але ж тема... Дзвонить мама,каже,що хтось зайняв її підвал. Тіпа рейдерство. Там валявся всілякий непотріб...а хтось той непотріб вивалив в кут,поскладав на стелаж свій непотріб і повішав свою колодку. І я навіть не став шукати хто то і брати його за шкварки.... Я ще здатний на дивні і непередбачувані вчинки...оказуєсі...

6. Alias

Шо зробив? Викинув чиїсь і зробив як було?:)

7. poetka

poetka Дуже важлива персона

А во шо::)

8. Romko

Знайшов залізяку,виломав чужу колодку,повикидав чужий непотріб зі СВОГО стелажу(сам колись зробив),поскладав на полиці СВІЙ непотріб назад,повішав свою колодку. Та й ВСЬО...:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  9. poetka

Як казала Оля з Праги:"В мене вже все позаду"Так і в мене:)
    Незвичним певне є ціле моє життя;) незвичним було знйомство з чоловіком,але то не на форумі....незвичним було навчання,там де вчитись не хотілось, а де хотілось не збулось.Во так,не прозаїчно-по-будньому.

10. Romko

Аналогічєскі... Лиш в мене то вже стало звичним....

11. Un.Known

О-ля-ля, які ми всі тут пенсіонери!

А "ніколи не кажи ніколи"?

Я не зарікаюсь.

Просто з віком вже хочеться канапи і лампи, а не палатки і каріматки, не хочеться бурхливих емоцій - хочеться душевного спокою, і навіть сюрпризів - деколи дуже хочется передбачуваності, хоча б у вигляді знайомого облупленого горнятка в маминій кухні чи рідного чоловікового стегна у власному ліжку (того стегна, через котре колись робились непередбачувані вчинки). :)

Хоча, мабуть, є люди, котрі просто передбачувані, і не страждали непередбачуваністю ані в молодості.

Я, якщо чесно, також не можу згадати чогось шаленого. Може тому, що для мене те все шаленим не було, а цілком нормальним. От питає чоловік, чи я вже розказувала як я на рок-концерті непередбачувано (для нього) кидалась бюстгальтером в співака. )

Для непередбачуваності мають бути резерви, емоційний заряд. А звідки йому взятись, якщо вже все так спокійно-медово...

• Подобається Подобається x 7
  12. olya_d

olya_d Well-Known Member

чомусь інколи мені навпаки - чогось шаленого і непередбачуваного хочеться! Може тому, що раніше цього не було? Якось так спокійно і розмірено пройшли студентські (хотіла написати "молоді", але передумала) роки. Знаєте, як кажуть, ти молодий, поки вважаєш, що життя занадто коротке, і намагаєшся смакувати життям
    Хоча..найнепередбачуванішим вчинком в мене було моє заміжжя - без традиційних для мене роздумів і аналізів, сумнівів "варто чи не варто" - а так, десь за 3-4 місяці після знайомства. :)
    заряд має властивість накопичуватися :)

13. Un.Known

То у Вас, мабуть, він накопичився. :)

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

скоріше всього що так і є :)

• Подобається Подобається x 1
  15. poetka

В мене не спокійно і не медово....але й нічого незвичного.Звикаюсь помалесенько,шо ми не такі,як всі.Для когось ми незвичні,але ми самі звичайні,тільки з зайвою хромосомою,от і все.

16. adviser

adviser Well-Known Member

Приїхав я на фазенду в Прикарпаття, зайшов до голови сільради по справах. Бачу - на столі годинник "командирський". Це кому? - питаю.
    І Михайло Іванович каже:" Це в нас в селі Терло хлопчина знайшов військову гранату. поставив вартового, побіг в село і оповістив старших про небезпечну знахідку. (Це один незвичний позитивний вчинок! Як на підлітка):good:
    А те, що голова сільради Рудовський М.І. за свої кошти купив подаруночок (за те, щоб і інші хлопчаки так поступали), це другий шляхетний вчинок.:good:

17. Alias

О! Саме так я і думала, що зробиш:):good:

18. Romko

Мдя...:scratch_one-s_head:

19. Peri

Peri Well-Known Member

Ромку,ну це якби передбачувано...:dntknw:
    От якби Ви,взяли півлітри і якусь закуску,зайшли до того рейдера...а далі по-сценарію:
    1.Хлопче,дякую за прибирання,мені якраз бракувало...(вставити що він там понаносив).
    2.Вуйку,давай вип*ємо за твоє здоров*я....
    3.Можна йому пояснити,що тепер у цій(його квартирі)мешкаєте Ви,а 100грам,щоб він не сумував...

Ромку,Ви ж креативний чоловік!:)

20. Romko

А...хм...:scratch_one-s_head:...а де "в писок"?:sorry:

а де твій аватар? :)