Відповідь: невже правда??? Олі тєжко там, нє? Та таким америкосам можна так забалванити голову... а Оля каже конкуренція...
Відповідь: невже правда??? Пупере, що то за щастя? то деградація я не хочу аби мої внуки знов жили в пещері, як то було в давні часи рівень освіченості (не плутати з освітою) стрімко котиться вниз, а це дуже зле зле з багатьох причин одна з них - такими людьми, народом легко управляти - тупа маса і все а як хочуть управляти і так ясно якщо так буде і далі це погано закінчиться в мене враження що і в нас народ сильно тупіє людей ні школі, ні в ВУЗах не вчать думати ні в США, ні в Європі а наші придурки ще й тішаться, що переймають "позитивний" досвід "розвинених" країн та розвинутість, імхо, зберігається лише по інерції - було і загуло все подадається готовим до застосування і скоро не буде кому перевіряти достовірність переданої інформації нє, я думаю пещери нам ще згодяться і то насправді тема не для "Кімнати сміху"
Відповідь: невже правда??? пупер в чомусь правий. менше знаєш краще спиш (навіть якщо менше географію...)
Відповідь: невже правда??? це переважно чоловіки думають, що головне в житті добре висиплятися :D :D :D
Відповідь: невже правда??? невже правда ??? а що стосується теми гілки, то так, є всезнайки, є незнайки в кожній країні . американці більш зконцентровані на внутрішньому житті країни, можливо це й правильно - вони не знають, де Гана, але коли яма на дорозі - будуть дзвонити в муніципалітет й вимагати її негайно полатати, бо вчасно платять податки й чекають того ж від своєї держави. Зовсім інший менталітет, природнє відсіювання ще в школі, тому тут багато чорноробочих, простих майстрів, простих кваліфікованих робітників й брак інженерів, яких зате цінують на вагу золота.
Відповідь: невже правда??? Люди , в яких брали інтервю , судячи по фейсах -звчайні роботяги , такі собі rednecks.З яких вони тут самі жарти роблять. Думаю в нас як підійти під який небудь завод , або тракторну бригаду картина буде не краща.
Відповідь: невже правда??? А мне понравилось! Нормальные люди. И главное - никто не послал этого репортера на фиг!
Відповідь: невже правда??? а я думаю краща картина, набагато я виросла в сім’ї робітників, ніхто би не сплутав корею і австралію, не сказав би що було три світових війни роботяги не роботяги, але якісь елементарні знання мають бути наші роботяги можуть і відповісти на питання і поставити питання і не тільки з георгафії, повірте
Відповідь: невже правда??? Шкода, що мені не відкривається, що там Ви запостили, щоби прокоментувати, але по інших коментарях форумлян зрозуміла, що щось про "тупих америкосів". Хочу Вам, Гелено, сказати, що недалеко вже той час, коли і про українців так казатимуть, про інших сусідів України. Відколи туди хлинула комп"ютерізація, калькулятори і інші технології, люди помало перестають використовувати "мозги". Минулого приїзду в Україну мене розсмішило, як дівчина, якій десь 18 років, рахувала мені на калькуляторі 10 газет по гривні, а цього разу, як десь мого віку жіночка рахувала теж на калькуляторі дві книжки за 10 і 5 гривень. І то з таким поважним виглядом на обличчі, що мене трусило від сміху. Я десь влітку бачила таку передачу, як порівнювали опитування випадкових перехожих на знання з історії і географії в Росії і в Америці. Картини були майже однакові - від глибоких знань і до повного невігластва. Так що, люди всюди є всілякі. Додано через 11 хвилин Точно, як по Задорнову. Я своїми словами передам, добре? -Поговори с американскими гражданами пооддельности - все дебильі, а страна - самая передовая в мире. -Поговори в нашими пооддельностями - каждьій на Нобелевскую премию тянет, а страна - ...... ну, не пам"ятаю точно і не хочу прибріхувати, чи ображати когось. Щось типу "страна дураков".
Відповідь: невже правда??? Абсолютно вірно. В нас окремі особистості не мудріші, а може навіть навпаки... вже нераз переконувався. Особливо в останні роки. То не так як мій батько наприклад - сім клясів повоєнної школи, але столиці мало не всіх країн назвати може і класиків цитує... Бачив десь подібний ролик, знятий в россії - часами ще гірша ситуація, народ столицю франції назвати неможе...
Відповідь: невже правда??? В мене також не відкривається, але я здогадуюсь про що там. А от подивіться як росіяни справились з таким завданням. http://video.bigmir.net/show/56294
Відповідь: невже правда??? Ось британська версія (правда я її ще не переглянула): [youtube]w_mkwB9ayK4[/youtube]