21 березня буде знаменний ювілей: 20 років, відколи я не їм м'яса. Ця дата випадково збіглася з датою проведення форумівки.
Шановний D.M. - це ваше особисте досягнення, що ви цю подію святкуєте? просто цікаво. ви якось особливо відзначаєте?
1 квітня. Попала в серьйозне ДТП 6 років тому,тепер святкую другий ДН цього дня. Ось така несмішна в мене ця дата)
Намагаюся їсти побільше сиру. Квасолю теж нерідко їм (переважно в борщі або супі). Грибів не їм: це не дуже корисна їжа і може несподівано бути отруйною. Якихось особливих церемоній нема. Просто пам'ятаю цю дату.
1 березня...1995 року...в мене була зафіксована зупинка серця... Якось запустили... Тунелів не видів..ангелів не видів..не памятаю... Видно в Нього ще є..щодо мене якісь плани...
Оце Ви точно підмітили....плани на Вас у Нього точно є.... а моя особлива дата це 15.012008 рік....тоді я стала іншою людиною.....
Це снаряд двічі в одну воронку... ЗЫ Це я про то, що "дізель" в лоторею не виграють. І на автосервісі не вставлять. Бережіться!
тобто ті, хто з саме цих міркувань ховалися в воронку - зазвичай про повторне попадання не дізнаються == а полковник таки правий - слід застосовувати інше правило
гаразд, моя нестандартна дата - це 14 лютого. тільки я не день закоханих маю на увазі - двічі (!) в різні роки відбувалися серйозні події, які кардинально міняли моє життя. але це - не свято, а якийсь знаковий день, тому, може, це не в тему
А я думаю, що міоє нестандартне свято ще попереду....з датою.Бо я тільки можу рік зазначити, а дати немає....ще немає.