Коли бачимо, як жінка годує немовля грудьми, серце завмирає. Це неповторне єднання двох найближчих, найрідніших душ зворушує всіх без винятку, і здається, що красивішої картини просто не може бути. Повний текст
Відповідь: Неповторне єднання: мати і дитя Не встиг прочитати. Та й з гілок відповідних довелося вийти...
Відповідь: Неповторне єднання: мати і дитя Згідна на 100%. Завдяки таким порадам я кормила сина до 2,5 років, і не мала з молоком жодних проблем. Єдине, що б хотіла додати, що на моє глибоке переконання майже всі проблеми мам з молочком повязані перш за все з тим, що мама психологічно не готова кормити дитину. Хоча часто мами це і самі не усвідомлюють. У мене був приклад коли мамочка докормлювала дитину сумішами і плакалася, що їй не стає молочка. Хоча дитина добре набирала вагу, чудесно спала і взагалі проблем не було. А на питання з чого вона взяла, що в неї мало молока відповідала: "Мені так здається..." І все! Тож усім мамочкам і їхнім маляткам успіхів і смачного!!!
Відповідь: Неповторне єднання: мати і дитя я бачила дитину, яка від такої алергії ВСЯ була у висипці. Навіть якщо мама не вживала молоко, а зїла ложку сметани... біда одним словом у кожного є свій засіб, чудо-лакто чаю не існує в природі, чаї є лише допоміжним засобом...
Відповідь: Неповторне єднання: мати і дитя А що це за репліка "тимчасово введіть нічні годуваня" що означає слово тимчасово?