Непотрібні подарунки

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 17 лип 2012.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Що ви з ними робите? :)

2. Dzintars

Dzintars Well-Known Member

Складаю на поличку (якшо влазить) :)
    Викидати шкода. Людина ж старалася, а то вже інша справа, що мені важко догодити :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Зануда

Зануда така зануда

Те, що виявилося непотрібним мені, цілком може виявитися потрібним комусь іншому, тому я без проблем віддам тому, хто буде з цієї речі тішитися і добре її використає.

• Подобається Подобається x 3
  4. Валяются где-нибудь, перекладываются при "генеральных уборках" из угла подальше в угол до тех пор, пока помню, кто подарил. А память, зараза, хорошая... :)))

5. Un.Known

Я також.

А от моя мама каже, що це "на тобі Боже, що мені негоже". Я відстоюю думку, що людині ця річ може принести радість, нам - вільне місце в квартирі.

В мене зараз дилема - подарували мені образок Божої матері із срібла, на підставці. І гарний, і делікатний. Тільки в мене такий вже є - і подобається мені більше. І поняття не маю, що з ним робити... Знаю, що від душі подарований.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

"подареному коню в зуби не заглядають"
    шо буде з тим подарунком далі нікого не цікавить

а образок можна віддати до церкви

• Подобається Подобається x 4
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо в кого є непотрібного? Я заберу.

• Смішно Смішно x 1
  8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я нагло замовляю собі подарунки. В чоловіка, батьків, друзів. )) Нехай нема сюрпризу, але все, що мені потрібне.
    Менш близьким людям, звісно, робити замовлення незручно. ))) Всякі милі дрібнички лежать по хаті на згадку.

• Подобається Подобається x 1
  9. Зануда

Зануда така зануда

Одного дня, до Вас прийде хтось, кому припаде до душі саме Ваш образочок, а ви - сюрприз: "Хочеш такий? Я тобі подарую!Маю дуже схожий." Комусь буде радісно і Вам.

Мого чоловіка (практичного до неможливості) дратують безглузді подарунки і він завжди старається подарувати щось, що реально буде людині придатне. У зв"язку з тим, у нас не буває сюрпризів - я отримую на ДН потрібні речі - фен, посудомийну машину, фотоапрат чи мобільний телефон :) Але мушу і йому віддячити тим самим, відповідно, зимові колеса, новий мобільний, годинник...

Останнє редагування: 19 лип 2012
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви колеса запаковували в блискєчий папір?
    Саме цікаве коли вже ніц не потрібно. Тоді починаються якісь сертифікати, якась феншуйна байда...

11. Зануда

Зануда така зануда

Аєкжи! :)) Кажде єдно.

Мені ще багато чого потрібно, але дехто з дорогої родини вирішив перескочити відразу до "феншуйної байди"(с) і навіть сертифікатів. :) Наприклад сертифікат на медовий масаж - було файно, але іно єден раз.

12. Un.Known

Ховаюсь від людей за монітором. :)))
    А знаєте, то не завжди зле.

Інколи такого "непотребу" як медовий масаж для себе просто шкода. А насправді то не є непотріб.

13. Зануда

Зануда така зануда

Я придумала подарувати сестрі чоловіка сертифікат на фотосесію. Щоправда я в неї спитала перед тим, бо якби мені таке подарували, то йшла б сама - мій чоловік категорично не любить фотографуватися, а вони пішли на сімейну фотосесію і мають гарну пам"ятку. А от:
    , а коли спрезентували(як "атвєтку" на фотосесію і доречі, також спитали чи я піду), то приємно і корисно. :)

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Те саме шо сувеніри з відпустки. Туристи скуповують тонни якихось магнітів, намист, листівок, а потім вдома не знають шо з тим робити.

15. Un.Known

Не те саме вже хоча б тому, що я ніколи сувенірів не купую. Крім кицьок, з котрими знаю, що робити. Найкращі згадки все-одно в голові.

А масаж - то кайф. Як і сертифікат на пейнтбол. І навіть сертифікат на миючі засоби - дуже практично. Я дуже практична. Як Зануди чоловік. :)

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так можна було вам подарувати 50$ і сказати "На, купиш си прального порошку на 3 місєці".

17. Un.Known

А це вже залежить хто дарує і з якого приводу.

Бо сертифікатів на миючі засоби ще отримувала до дня народження, наприклад. А от за "клієнтську вірність" - так.

18. Mactuc

Mactuc Member

Намагаюсь користуватись, не завжди це вдається. Часто дарую друзям

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

До якогось часу вони є, а потім або потихеньку починаю викидати,або складаю в якусь коробку в якій і лежать на антресолях ...поки не викину:)

• Подобається Подобається x 3
  20. serenity

serenity Member

усілякі непотрібні дрібнички дуже засмучують, людина ж вибирала той подарунок, хотіла потішити, а потоім воно десь пилюку збирає..тому намагаюся зазделегідь скерувати оточуючих, чого мені хочеться, або замовляю подарунки..
    наразі усі сувеніри поскладені у велику коробку та заховані на шафі..

а де твій аватар? :)