Необхідно прикурити. Сів аккум. Біля пам*ятника Грушевському.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем McAron, 8 сер 2013.

1. McAron

McAron Member

У кого є автомобіль допоможіть будь-ласка. Сів аккумулятор. Автомобіль знаходдиться недалеко від пам*ятника Грушевському(вул. Саксаганського)
    380504105650

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Там поруч таксисти стоять, хтось дасть прикурити

• Подобається Подобається x 3
  3. McAron

McAron Member

таксисти бабла захочуть) а в мене по нулям)

4. Полковник

Полковник миється в бані

Выслать?
    Диктуйте адрес.

• Подобається Подобається x 1
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

кілька разів прикурював, ніхто за бабло не гикав..

6. McAron

McAron Member

Ну хз. можливо тут менталітет інший) В києві у таксиста підкурити нашару лише єврей з пейсами до полу може. Якщо поміч не знайдеться - уночі, як дороги пустими будуть, напряжемось з друзями, спробуєм з штовхача.

7. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

перший раз чую, що за прикур грошей хочуть. Треба мужеві сказати, що він дурень, підробіток пропускає (клеми в багажнику, ледь не щомісяця когось прикурює).

• Подобається Подобається x 5
  8. MARTINI

І по чому тепер кіловат?

sent from my Galaxy SIII

• Подобається Подобається x 2
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Едет генерал на машине, дорогу перегородил грузовик военный, забуксовал в грязи, солдат-водитель попросил генерала подтолкнуть, ну что делать, вокруг никого пришлось самому генералу идти толкать, помог генерал вытолкнуть грузовик, напоследок интересуется у водителя
    -"Что хоть везешь, солдат?"
    -"40 дембелей, товарищь генерал!"

• Подобається Подобається x 5
  10. bodiax

bodiax Member

Ніж триндіти і вумнічати, поїхав би хтось і допоміг. Нарід, блін...

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я б вже прикурив і поїхав...
    менше по форумах тре писати

• Подобається Подобається x 4
  12. bodiax

bodiax Member

Та я б сам вже не те шо прикурив, а пів-пачки викурив.
    Ну а може людина не вміє, не знає?

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Тоді ліпше машину продати...

14. McAron

McAron Member

Ну, короче, попитав таксістів, у 5-го чи 6-го знайшовся прикурювач, але не захтів заряджати, бо "електроніка накриється" і сказав що за 30грн міг би дьоргнути (хто там про розцінки питав?). Другий дядько - добрий самаритянин попався, підкурив, (не помогло, акк зразу дохне, ні оберта стартер не зробив). Потім іще потягнув задом (не знайшли спереду за що зачепитись:scratch_one-s_head: ) теж толку нуль, плюс задом то стрьомно, тим більш вночі. Потім двоє товаришів штовханули - толку нуль. Зняли аккум понесем завтра на СТО заряджати.

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

чи може у кого є зарядний пристрій для аккумів?

15. MARTINI

А як прикурювали хоч? Просто кинули клеми з заведеної машини? Із досвіду знаю, що якщо акумулятор повністю розряджений, то перш, ніж заводити треба, щоб машина-донор була під"єднана хвилин 5-10. Тільки тоді повертаєм ключ запалення, інакше завести навряд чи вийде. І тягати та штовхати машину при повній розрядці теж нема сенсу, не заведеться. Пару разів попередню машину лишав з включеними габаритами на цілий день, акумулятор сідав на нуль, так шо я той процес вивчив досконало :)

• Подобається Подобається x 4
  16. McAron

McAron Member

Чекали як раз хвилин 5-10, мабуть треба було більше, але довше тримати доброго таксиста совість би не дозволила. Він через мене мінімум один виклик провтикав. Так подумали, що раз трохи аккум вже заряджений, то на живлення насосу того має вистачить і можна пробувати тягати... Не так сталося як гадалося. Щойно повернувся додому- відніс аккум на зарядку, на Зелену 105. Сказали в понеділок забрати. За зарядку 30грн.

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Роман, а как Вы в такой ситуации узнали о данном форуме и успели зарегистрироваться?
    Я сочувствую Вашему упсу, но вопросов всё больше и больше...

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Роман, судячи з Вітрового допису, за вами вже виїхали:)))

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

В службе "02" проверим. У них регистраторы переговоров исправно работают, не как у других...:blush:

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

А зря смеетесь, если что, то электронной почтой очень быстро сведения передаются и ответы получаются между украинскими структурами и российскими. Канал закрытый, подписи электронные, но заморочек не бывает.
    Львов, Харьков, Луганск, без разницы. Мой сектор. Ваши украинскою пишут, даже Донецк. Луганск - по-русски. А моё начальство знает, что я понимаю, вот и дела украинские практически все у меня...

• Подобається Подобається x 1
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)