Неякісний ремонт двигуна київським центром "Садово-городня техніка" а конкретно його механіком Олекс

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Hyligan, 9 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ситуація така, коротко:
    Задимів в мене двигун в мотоблоці, попитав я повзнавав, тай подзвонив в Київ на фірму Садово-городня техніка,де його купляв. Їхній механік ,Мартовий Олександр, каже нема проблем, присилай двигун до нас, поміняєм кільця, буде як новий, всього то якигось 300 грн на кільця і 400 за ремонт...

Вислав я двигун, чувак дзвонить за пару днів, "в вас там ше і колінвал і шатун міняти потрібно, 2 500 грн. коштувати буде. Та хрин з ним кажу, міняйте якщо двигун буде нормально працювати то ладно....

Поміняли, двигун попрацював 5 годин і задимів знову, і тут почалась всяка фігня...
    -Спочатку "такого не може бути,....в мене репутація...та я тих двигунів переробив..."
    -Потім "я вам зразу казав, в циліндрі є виробітка, і я нічого не гарантую"

Коротше, тепер виявилось що воно і ремонт двигуна зробити не можуть, і гроші за нафіг мені не потрібний шатун і колінвал повертати не збираються .

Питання, чи реально їх якось дістати через суд чи ще якось, і повернути гроші, або хоча б наказати. Репутація в них мля ...:punish:

Якось мені вже навіть не так в гроші входиться як в принцип, позиціонують себе як солідна фірма а насправді дрібні шахраї...

• Подобається Подобається x 1
Tags:
а де твій аватар? :)