Відповідь: Неформали(наша сторінка) не - то є просто "неформально" - цвенькти "тіпа карочє канкрєтна"...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) левко, ви би спочатку схарактеризували якісь межі "неформальства"....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) як на мене, це був викид неформальського адреналіну... більше як на крик "усі сюди" неформала не вистачило....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Ой-йойой,людоньки!:eek: Це шо,на форумі "ньофари тусуються"? Це був єдиний нормальний форум,на якому не було дурних людей!:D :o А колишнім ньофанрам сюди можна?І про шо тут будемо триндіти?Про "Сістєму" і "Сліпнот"???
Відповідь: Неформали(наша сторінка) взагалі "неформали" — це була молодь 80-их, яка не хотіла бути комсомольцями і комуністами, вони вдягалися "не так" і поводилися "не так"... те, що зараз вкладається у цей слово — давно не відповідає дійсності...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Ну,зара не ті ньофари.Зара це переважно позери!!!! Ммм...ну...я не можу сказати,що в мене в роду не було росіян,але те,що я бандерівка,то я точно усвідомлюю і знаю!!!
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Шось в тому роді,хоча слово "позери" їм підходить більше!))) Всерівно,мені сюди можна-я ж теж була неформалкою.А коли отямилася,мені так соромно стало!!!)))Хоча я тяжеляк досі слухаю-під настрій!)))
Відповідь: Неформали(наша сторінка) я — неформал, бо виглядаю і поводжуся не так як більшість... а ці "позерні хіпаблуди" просто кривляються, або наслідують когось... довгі засмальцовані патли, шкірянки, джинси заправлені в берци.... хіба це неформальство?...