Недопрогулянка Львовом

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Alexander Shutyuck, 16 бер 2014.

1. Alexander Shutyuck

Alexander Shutyuck Well-Known Member

Зовсім я запустив свої традиційні прогулянки Львовом. Якось все не до того. Дуже сподіваюся, що з часом таки вийде повернутися до цієї теми нормально. Хоча вчора ось трохи попереміщався містом, дещо сфотографував - чому б не викласти?

1. Неподалік аеропорту продовжують будувати арену для Євробаскету-2015. Споруда вже росте вгору та починає набирати обрисів.

2. Прямо навпроти будують також торговий центр Леополіс. Не плутати з Кінг Крос Леополіс, який вже кілька років працює на віл. Стрийській.

3. Вже в центрі, на вул. Франка, продовжують склити офісний центр Галілео.

4.

5. Зараз надворі мокро та вітряно.

6. Але вже починають збирати літні майданчики.

7. Як я вже казав, вітряно.

8. І мокро.

9. Хоча так не всюди. Наприклад у Комуні, де в рамках Урбан-Кафе відбулася зустріч з директором департаменту містобудування ЛМР Андрієм Павлівим, було тепло та затишно.

10. Цікаво було почути про плани розширення залізничного вокзалу та підведенням до нього колій європейської ширини.

11. А потім доля занесла мене в Рясне-2, яке приємно здивувало туалетом для водіїв автобусів, обладнаним на кінцевій.

12. А ще там же знайшовся газон зі скругленим бордюром. Рясне-2 - прогресивний район!

Оригінал публікації...

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)