У всі часи й у всіх народів діаспора була прапором найвищого патріотизму та національної самосвідомості, бо вигнання – це колиска національності: будівничий італійської нації Мацціні замислив ідею “Молодої Італії”, коли перебував як емігрант у Марселі. Повний текст
Відповідь: Недіаспорна діаспора Нет, нет ОНИ не "слов,яне"! Вы Правы! Никаких племён ни в какой Сибире и в Московии не было. Да и никакой Московии с Сибирью тоже! Не забивайте себе и другим голову! Судя по Вашему допысу, Вы являетесь заслуженным учителем ИСТОРИИ! Завидую Вашим ученикам!
Відповідь: Недіаспорна діаспора Носії російської культурної ідеї в Україні не розуміють елементарних речей. Російськомовні мешканці Львова досі (!) бідкаються на сторінках тижневика “2000”, що вулицю Пушкіна перейменували на Чупринки (Что он им сделал!? – мають на увазі Пушкіна, а не Чупринку). Нечисленні російські іммігранти-інтелігенти, які рятувались у Львові від більшовицького терору в міжвоєнний час, безумовно, ідентифікували себе як іммігрантів і поважали Польську державу, яка надала їм прихисток. Українську ж державу немає чого поважати, адже російський культурний простір від часів СРСР не змінився, він “ат Маскви да самих да акраін”. Як німецькі нацисти чіплялися за фольксдойчів у третьому чи четвертому поколіннях із більш ніж сумнівними німецькими коренями, так і росіяни вважають Росією ту територію, де звучить російська мова. Путін, пункт перший: “Русская диаспора – часть России, вынесенная на периферию, это русский мир. Россия там, где звучит русская речь”, Путін, пункт другий: “Украина – полностью русскоязычная страна, причём как на Востоке, так и на Западе”. Про що йдеться, не зрозуміє лише найтупіший. Не може бути діаспорою народ на своїй канонічній території. Слушайте, ребятки! А что отменили во Львове уголовную за розпалювание? Если "да", то и вопросов НЕТ! А ежеле "нет", то пора пану лемко сухари сушить ИМХО! Или НЕ?
Відповідь: Недіаспорна діаспора Полковник, так то ж Лемко, йому по цимбалах. Он так творчески самовыражается. А право на свободу творческого самовыражения у нас гарантировано Конституцией. Так что с праздиком! :D
Відповідь: Недіаспорна діаспора Це точно. Він вже навіть не відповідає мені, напевно апетит псую йому, або на потенцію погано діють мої дописи таким політрукам? Як би ще не такі вибрики того Лодзинського як ото з Польщею, мо тоді б не було претензій.
Відповідь: Недіаспорна діаспора Вони брали у полон слав'ян, ось трохи за століття і розбавили ту суміш татарських ординців та угро-фінів. Всім відомо ще варяги здебільшого і перлися в грекі за для продажу рабів, а де брали полонених - по дорозі, по Дніпру, так само і на Північ. Воно і зараз так само, лише гроші платять за роботу. Або грошІ з наголосом на останню букву? :D
Відповідь: Недіаспорна діаспора Как давно? насколько много? Причина сушения? Ссылочки, аргументики? нема? Бла-Бла-Бла???? П.С. (Эх, хотел смайлик приделать, НО низззяяя - Мартини прибыл!):ninja:
Відповідь: Недіаспорна діаспора А смысл? Ничего хорошего я Вам сказать не смогу! А штрафные из-за Вас получать не хочу! Вот, и вся недолга!