Не все в житті продається.....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mavpysuk, 11 гру 2009.

1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Все важче стає спілкуватися з людьми, які вважають, що все у цьому світі продається і має свою ціну..прикро слухати, що всі людські цінності вимірюються в у.о....
    Цікаво,що міняє людину...чому вона так починає думати і діяти???

• Подобається Подобається x 2
  2. Мабуть, бідність, невпевненість у майбутньому, прагнення заробити на прожиття, навіть не дуже моральним способом, коротше економічна ситуація + психологія людини. Виховання теж впливає. Знаю, бо моя мама працює з дітьми (молодші класи). Серед них є абсолютно байдужі до грошей і такі, які добре розбираються у цінах, цінують гроші, вони більш жадібні, прагматичні (з батьками ситуація аналогічна).

3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

досвід....і гроші :sad:

• Подобається Подобається x 2
  4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Така інформація.
    У Росії за 20 років завалили багатьо буржуїв і чиновників але жоден постріл не можна назвати снайперським (хоча б з 500м) Виходить що справжнього снайпера комерсанти си не купили.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ура! В Україні жодного..... :good:
    Чи в Руску все відомо про снайперів і замовні вбивства в Росії?

6. Чупага

Чупага Well-Known Member

Все відомо тільки Аллаху, повірив авторитету.
    Дивні виконання були але снайперських немає.
    Ще міф, тільки в дорогих клініках вас вилікують ,обдеруть це точно, вилікувати може і безкорисливий доктор.

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не бачу логіки...
    Вихідне з Вашого посту те, що снайпери не продаються і лікування краще проводити у Великого зулуського шамана КРЕДО МУТВИ

8. Чупага

Чупага Well-Known Member

Не усе в житті логічне.
    Не те що б в Молдові краще лікуватiся ніж у Гамеріце, тому що дешевше, але може стати що ні чим не гірше.
    Там де дорожче зазвичай є комерційний інтерес комерсанта-доктора, який може не збігатися з iнтерсом пацієнта.
    +
    Та й важко повернути витрачений на заробітки час.Хуч можливо далі з прогресом науки і часом навчаться гандлевати.

Не можу порівняти бюджет Збірній Росії з футболу та Словенії , підозрюю що у Росії він був бiльше.
    Зразкiв що у свiтi компра i що не компра па богатьо.Шойно не продається але завтра мабуть купується.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...а,як поможе?:scratch_one-s_head:

10. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

ой хлопці.....наговорили тут всякого різного про снайперів...а я ж не про те...я про духовні цінності...

11. Romko

Продається...ех...все продається...от...згадав одного вірша (ну ви мене знаєте)...

Ми компромісимо. О, як ми компромісимо!
    Ми компромісні зовні і в душі.
    Сліпих ідей гливке болото місимо
    І ліпимо кустарницькі вірші.

Нікого словом ми не обпечем.
    А раді й тим, що «браво» і «бравісімо»
    Гукає нам юрба тупих нікчем.

Що забуваємо, де ми і де не ми.
    Що і самі вже стали компромісами
    І лиш умовно звемося людьми...

Григорій Чубай

• Подобається Подобається x 6
  12. Игорь

Игорь Well-Known Member

Вполне возможно, что ничто и не меняет, просто она такая ( людина ). Она это считает нормальным ( что всё продаётся, и соответственно имеет цену).У меня были в жизни моменты, когда я говорил себе, всё, буду думать только прагматично, ни на что не отвлекаясь, или всё, буду думать только о том, как больше заработать денег.Времена сейчас жестокие. Но семнадцать лет назад, я ушёл с госслужбы, сказав себе - буду целый день в поле пахать, но два раза в месяц к окошечку подходить не буду. Благодарен Господу, что позволяет мне так жить. А во многом, мы не "становимся" такими какими есть, а рождаемся. Я вот например, каким первый раз себя осознал, где-то таким и остался. А в старости вообще говорят в детство впадают.

• Подобається Подобається x 5
  13. night

night Well-Known Member

У чому важче?
    А хіба це не так? зараз навіть здоровя і те має свою ціну. Бідний- помирай, маєш гроші- медицина робить чудеса. Кожну людину можна купити. Все залежить від кількості грошей і що запропонувати. А все це в нашій країні від бідності і байдужості держави про своїх громадян.
    Я думаю по іншому просто не вижити в теперішньому світі. Часи коли все було чесно, прозоро, романтично минули. І тепер кожний за себе. Я не вірю що хтось може відмовитись від вигідних пропозицій які дадуть можливість людиниі її сімї жити краще, вилікувати якусь хворобу і т.д.

• Подобається Подобається x 5
  14. Romko

Є одна приказка - безплатний сир буває лише в мишоловці...

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

16. Чупага

Чупага Well-Known Member

Не вірно.
    Можна порівняти витрати на медицину в США і скажемо Андорi на персону у pik. Закарпатті гірше ніж Андора теоретичне і потенційно?:dntknw:
    У нашому селі живуть довго, актори і спортсмени з не бідних мруть а й до того як помруть не рідко живуть кілька років завдяки медикаментім і спец догляду.
    Як на мене хіба ж це життя.

17. Важче в тому, що людина цінує у друзях не духовні якості, а товщину гаманця. Є такі, які не хочуть товаришувати з біднішими за себе. По-вашому, це правильно і по-сучасному?

При чому тут здоров'я - це матеріальна цінність.

Та припиніть вже обгаджувати нашу країну. Люди скрізь однакові. За свідченнями багатьох емігрантів, ті ж самі американці набагато матеріалістичніші за нас. Промовистий факт - якщо хтось лишній прийшов у гості, нічим його не пригощають.

А такі часи були? Ви їх пам'ятаєте? Коли це було? За Адама і Єви?

18. Romko

Хм...
    За все доводиться платити...
    І,якби ж то йшлось лише о гроші...
    Ми платим...здоров’ям...репутацією...благами...часом...всім...
    Платим за спокій...за добре ставлення....за якісь блага.часом вступаючи в конфлікт з власною совістю...

19. От і я не відмовилася - зробила одногрупниці реферат і отримала 50 грн. Але ж тема не про це, а про те, як гроші впливають на взаємини між людьми.

20. Чупага

Чупага Well-Known Member

Так і душевний спокій купуєтсья.Не любиш Гітлера ,не служиш йому, не отримуєш райхсмарок (за марки купив спокій )Душі спокійніше і не тому що більшовика боявся.
    Так мені давно хлопець з іншого форуму пояснив.

а де твій аватар? :)