Не раджу Вам лікаря з ПБ.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем levandivka, 15 сер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Пропоную тут викладати (і незафлуджувати!!!) відомості про лікарів ПБ, до яких Ви не радите звертатися.
    1. ПБ
    2.Лікар.
    3. Чим згрішив у Вашому випадку.

На форумі працює цитування. Прошу не забивати гілку обговоренням. Тут тільки інфа.

• Подобається Подобається x 24
  2. мамочка

мамочка Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

1. Медінститут
    2. Юрченко В.О.
    3. пришвидшував пологи "розтягуючи" шийку матки; при пологах тиснув на живіт; після пологів вколов окситоцин.

• Подобається Подобається x 20
  3. syavych

syavych копач

1. Мечнікова
    2. Верхівська С.М.
    3. Стимуляція (+видавлювання). Показання - "Слаба Родова Діяльність", нею ж (лікарем) визвана (ношпа, дімедрол і т.д., проколення вод). Плювання на попередні домовленності про нестимуляцію.

• Подобається Подобається x 23
  4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

1. Батальна
    2. Сімкін О. Л.
    3. Крапельниця, розріз, ХАМ!!!!!!

• Подобається Подобається x 22
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

1. Мечнікова
    2. Беген О.С.
    3. Маю великі проблеми після її спіралі (яку вона мені молодій-зеленій нав'язала), хотіла мене різати (обійшлось без операції, а вона точно би порізала) іт.д., можна багато писати про всі -

• Подобається Подобається x 21
  6. Melisa

Melisa Active Member

1. Джамбула
    2. Лікар на УЗД Макогонов.
    3. Мені за два тижні до родів сказав шо мені взагалі не треба родити цю дитину, треба було зробити аборт на ранніх термінах вагітності , бо голівка в дитини не розвивається, дитина якщо народиться живою проживе до місяця часу. Дитині , Богу дякувати 8 років.
    Моїй братовій він сказав що в дитини ніжка на 5 см. коротша за іншу, голівка не розвивається, дитина якщо народиться живою буде дебілом і інвалідом. Дитині 5 років нормальна жвава, здорова дитина.
    Рідній сестрі моєї братової коли прийшла донього з підозрою на вагітність сказав що ніякої вагітності немає, і треба просто зробити клізму. Через 4 місяці внеї народилася дитина.

• Подобається Подобається x 39
  7. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

1. Медінститут
    2. Буряк Юрій Тадейович
    3. Розтягував шийку матки руками, прокол вод, стимуляція (два уколи, крапельниця), розріз...
    акушерка Надія Петрівна (прізвища не пам'ятаю) така сама + нагодувала дитину перший раз сумішшю...
    :sad::sad::sad: вбила би...

• Подобається Подобається x 24
  8. Ная

Ная Well-Known Member

Медінститут
    Паєнок Олександр Станіславович
    Проколювання вод,стимуляція,видавлювання,розріз,призначення на третій день після пологів антибіотиків,які були явно без потреби,не приймала і добре є,настоятельно радив зціджувати молоко,бо всі так мають робити,перед пологами як на ніч починалися перейми порадив випити Но-шпу і лягати спати.Ну і ціна за послуги порівняно завищена.

• Подобається Подобається x 21
  9. irushka

irushka Well-Known Member

1.Медінститут
    2. Мельник Л.П.
    3. Призначила касторку щоб пришвидшити пологи і на огляді щось там рукою "зрушила", щоб я родила доки закриють лікарню (перейми відразу почалися).
    Окситоцин, проколювання вод, но-шпа і ще щось через вену (не пам`ятаю).
    Її виявляється ще й додому тре було везти після пологів (дуже образилася на мого чоловіка, бо він не здогадався)

• Подобається Подобається x 16
  10. Радість

Радість Well-Known Member

1.Батальна
    2.Мацюра Роман
    3.Проколювання вод, окситоцин (хоч пологи йшли в нормі), розріз (хоч дитина народилася маленька, всього 2800), зашивання наживо і + до того всього весь час кричав на мене і після пологів зайшов лише раз.
    Це моя думка. Також чула, що він дуже кваліфікований лікар. Але, напевно, не в моєму випадку.

• Подобається Подобається x 17
  11. mamatu

mamatu Well-Known Member

+ проколювання вод, під час переймів щось колов (була нормальна родова діяльність) та у живіт, як почались потуги (обговорювалось природнє ведення пологів із мінімальним втручанням).
    ще призначив "дезаміноокситоцин" після пологів, від якого у мене розпухли груди та піднялась до 40 температура (перестала приймати - все налагодилось).
    хоча ставився добре (морально), говорив лагідно.

• Подобається Подобається x 17
  12. Андріана

Андріана Well-Known Member

1.Мечнікова
    2.Усик
    3.Полюбляє приймати пологи, тобто діток що йдуть дупкою, потім витягує сам руками, в двох знайомих діти травмовані,1) синя дупа, вивих стегна, 2)
    голова травмована, дитина каліка.

• Подобається Подобається x 19
  13. нталька

нталька Well-Known Member

1. Медінститут
    2. Грицишин Р.
    3. Стимуляція, щоб родити до закриття ПБ. (Окситоцин, розкриття шм, проколювання вод). Рідко заходив після пологів. Жадібний - при домовленості назвав суму, сказавши, що це на всіх, а не особисто йому. Потім довелося платити окремо кожному (ще й сам казав що додати кому.)
    Мамину співробітницю після кесарева залишив зашивати своєму синові. Наслідки - вирізана матка.

• Подобається Подобається x 23
  14. Натася

Натася Well-Known Member

1. Батальна
    2. Поврозник Володимир Володимирович
    3. розтягування шийки руками, проколювання вод, стимуляція, чистка плаценти, ні разу не оглянув після пологів (хоча заходив)

• Подобається Подобається x 18
  15. Leila

Leila Well-Known Member

1. Батальна,
    2. Паврозник В.В
    3. лікар не мій (слава Богу), але подружці ставив крапельницю (бо чергування закінчувалося в 9 ранку), казав то для того щоб ти не спала, то тільки фізрозчин, то не стимуляція), шив не він, а інтерни, ще пришвишував відходження плаценти. ну і ціна завищена, враження негативні

• Подобається Подобається x 13
  16. Protskiv

Protskiv Member

1. Джамбула
    2ю Макогонов
    3. На УЗД сказав, що в дитини нема 1 руки і 1 ноги. Уявляєте мій стан. Весь час намагався вкласти мене на збереження. Ображав словесно.

Додано через 1 хвилину
    1. Поліклініка універу
    2. Німеровська М.М.
    3. При тому, коли ставила на облік по вагітності і робила перший огляд, щось всередині порушила до крові і сказала: "Нічого страшного, це я щось там інструментом шкрябнула!:)"

• Подобається Подобається x 20
  17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

1. Джамбула.
    2. Данков.
    3. Якийсь болючий укол перед пологами, крапельниця, розріз, не був присутній під час пологів, рідко заходив після пологів, оглядав лише раз за 7 днів, неуважний. Хоча кажуть, що він суперлікар. ПБ був після промивки, а дитині занесли стафілокок.

• Подобається Подобається x 10
  18. olya_d

olya_d Well-Known Member

1. Новояворівськ.
    2. Не пам"ятаю прізвища, лікар пенсійного віку, невисокий, худорлявий
    3. На УЗД сказав, що дитина недорозвинена, сильно тиснув при огляді на живіт, визначив дату пологів на 1,5 місяця пізніше, ніж я народила.

• Подобається Подобається x 5
  19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)