Доброго вечора усім майстрам! Діло таке - ремонтувавши проблеми по авто (проводка, мотор, клапани, датчики), також мікрохвильовку, водопостачання в домі та інше, я чомусь надумав собі що я великий майстер. Не тут то було) Вирішив ремонтувати пральну машинку. Whirpool AWT 2295 Проблема була в тому що таймер зупинявся на режимі вижиму одягу і викачки води. При перезапуску, пральна машина прала до кінця. Я розібрав. Побачив що стічні шланги закислі. Почистив, провірив зєднання закачки/викачки. Провірив герметичність та фільтри. І якогось милого я собі вирішив полізти до плати. Бемкнуло в голову, що можливо дорожки на реле зїджені, і тому глючить переключання режимів. Знявши плату, побачив механізм установки режиму таймерів. І Вирішив зняти його. Відкріпив усі защолки і пробував витягувати. Але в одному місці не хотіло попускатись. Я по-трохи тягнув на себе і шукав де закопана собака. Одним словом - я витягнув, але зразу ж посипались на землю всі нутрощі. Все зібрав, і побачив що я мабуть обламав кріплення одного елементу. Плюс, я не знаю як правильно була зібрана схема. Може хтось допомогти? Сказати як правильно елементи мають бути розміщені, і саме головне - електричні контакти на механічних маховиках. Я от напаяв трохи кріплення, зібрав на свою думку, і включив пралку. Пралка мовчить, і режими не хоче переключати. Чути звук що вона хоче переключити коліщатко на другий режим і не виходить. Я щось не так зібрав. Порадьте будь-ласка. Прикріпляю фото де я зломав і напаяв кріплення, а також самі електричні контакти, які я не знаю як розмістити щоб схема працювала. Дякую.