Вроде бы хорошие люди собрались, и поговорить есть о чем. Слышал от многих русскоговорящих, не украинцев, что им не составляет труда читать и понимать по-украински. Лично мне трудно. А если фраза короткая, так часто вообще не улавливаю мысль. Товарищи, зачем вам надо загонять форум в украиноязычные рамки? Неужели больше негде тренировать свои навыки в родном языке? Я не сомневаюсь, что этим вы лишаете форум пополнения такими, как я. А ведь "нас" много. Не стесняйтесь писать по-русски. Это не есть непатроитичность. Это есть язык общения на постсоветском пространстве. Всех благ, други!
"Москвинська демократія закінчується там де повстає українське питання". Галина Старовойтова до кінця днів своїх гризла Б.Єльцина за те що "віддав " крим хахлам. Нєбіло і нє может біть нікакой нєзалєжнай України - приблизно таким баченням оперував академік Д.Ліхачов. Тиха, люта ненависть до української мови, яку майже всі москвини розуміють, але вона наче якась болячка муляє свідомість вєлікіх і магучіх. Жаль. Дуже жаль. Обіцянки -цяцнки про піврічний термін ...то пусте. Забудьте.
Да...проблема існує в залученні до форуму більшої кількості людей з західного регіону України, та й вартувало б поспілкуватися і з українцями з Надсяння,що залишилися на території Польщі після операції "Вісла"... А вони лише українською (з діалектом) і державною польською мовою і володіють! І як бути,як їх залучити на форуми в батьківські терени,де материнська мова ледь-ледь дише...як на нашому островє? Хрен з ними,з товарищами українцями з Московії...Але ж нам треба об'єднувсти всіх українців Східної Європи,як того вимвгає нині Час! Українці Польщі,Словакії,Хорватії,Сербії,Румунії,Чехії,США,Канади,Аргентіни...єднаймося в Східно-Європейськиму Союзі,про який так мріє Український Нарід!
"Вас - тьмы, и тьмы, и тьмы. !" ПиСи скільки вовка не корми, а він в ліс дивиться,і толерантно відносишся і списуєш на національність ,а воно скотина завжди покаже свій звірячий оскал
[ADMIN="Милена"]Я всё понимаю - эмоции зашкаливают и все же, будьте добры обойтись без хамства, грубости и оскорблений . :rose:[/ADMIN]
и кто куда кого загоняет? не понятно.....два года на форуме но никто еще меня никуда не загнал.....а вот люди гонят это правда и вы в том числе...
На польському форумі я пишу по - польски,бо по-українськи вони не розуміють,або не хочуть розуміти,а мені треба,на українському пИшу по - українськи,часами до європейців пишу по - англійськи...а був би на російському форумі, то писав би по - російськи...Нема проблєм...коли мені шось в когось потрібно!
Кукушка хвалить пєтушка,а... пєтушок шо? Та й похвалить зозульку! Гм-м...Починаю підозрівати,що часами росіяни можуть бути такими ж розумними,як українці... часами! Крадуть видать таки далі! )
Ой...вирвалось з писка (рота)! Пожартував я...а Ви відразу за револьвер! Стріляйте... Все рівно не вцілите в бандеровця...Ще не вме-е-ерла,Україна...)
Немає чому дивуватись. Бо намалювали із нас українців жупелів, а тепер дивуєтесь що ми доволі толерантні, розумні та красиві люди.
зачем же так нескромно..я не имею привычки обобщать..и удивлена не всеми украинцами а лично паном Юрко..вы лично меня еще ни разу не удивили) однообразны..заметьте я имею в виду исключительно ваши посты на форуме а не вас как реального человека или всех украинцев) украинцы разные...в жизни мне попадаются практически только толерантные,умные и очень(положа руку на сердце)красивые украинцы))
А я вот, например, хоть и украинец, но совсем не толерантный, туповатый и на лицо страшненький... Зато у меня душа как цветок, никогда не бывает похмелья и... ээээ...эээ... ну и вот... А, вот ещё что - я умею играть на расчёске. Ну, знаете - бумажку от газетки надо подложить специальным образом и дуть кагбэ через губу - тюрлю-тюрлю-лю. Словом, у мну здорово палучаицца.