Хто також вважає, що робота щодо Євро-2012 у львові незадовільна - зайдіть і підтримайте! http://president.pravda.com.ua/euro-2012/476fc33470e85/
Відповідь: Не дамо Львову втратити право на Євро-2012! а президент, як на мене, мав би відповісти: я його вам не вибирав... хотілисте Самопоміч - маєте....
Відповідь: Не дамо Львову втратити право на Євро-2012! А но. дєкую шо нагадали за тоту самопоміч. І де вона тепер? Робота вимагає бажати кращого, щось я не вірю, шо нам вдастся утримати право на євро-2012 одне питання з аеропортом чого вартує...
Відповідь: Не дамо Львову втратити право на Євро-2012! Хороша ідея, за союзу стадіон Україна примусово заставляли будувати, цілими організаціями і навчальними закладами.
Відповідь: Не дамо Львову втратити право на Євро-2012! Кирпи на них нема, той би три стадіони зашарив....
Відповідь: Не дамо Львову втратити право на Євро-2012! Ото точно дядько серйозний був: і собі робив, і людям та ще й на гора віддавав... Немає певно більше таких менеджерів в Україні, а шкода
Відповідь: Не дамо Львову втратити право на Євро-2012! Ще б пак незадовільна! Таке враження, що нікому то Євро не потрібно! Дороги в жахливому стані, на саме місто подивіться! Нічого не будується, то що, всі думають що знову якось то воно буде??? Прийде час і якось звідкись все візьметься. Додано через 2 хвилини Погоджуюсь, досить неймовірним здається той факт, що Євро у нас відбудеться всеж... Ну не знаю, принаймні моя думка така. Звичайно дуже хотілось би, щоб це було неправдою.
зато аеропорт почали реконструювати, будуть ганяти м"яча по злітній смузі Мінтранзв"язку: В міжнародному аеропорту "Львів" розпочато реконструкцію злітно-посадкової смуги.
Шкода євру було б втратити, але хоча б тоді садовдому капєц зробили би! а воно ж хоче ше рахз мером стати! от тому і не підпишуся за будь-які прохання...