НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!!!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Aston, 24 чер 2007.

1. Aston

Aston New Member

Були колись часи коли я поважав нашу міліцію... зараз я знаю чого вона варта...
    13.06.07 в парку Погулянка було знайдено тіло вбитого хлопця 17 річного віку який проживав за адресою вул.Пасічна 57. 20 червня його тіло знайшли і міліція здійснила обхід усіх мешканців вулиці Пасічної (я теж живу на цій вулиці). За декілька днів я взнав що винуватим у цій справі хочуть зробити мого сусіда - Мар'яна який ТОВАРИШУВАВ З ПОТЕРПІЛИМ!!! Декілька слів про Мар'яна він молодший за мене (йому зараз 18 років), але можу сказати про нього - що він людина стримана і врівноважена, нераз я бігав з ним в футбол. Його батько є інвалідом і походить він з бідної сім'ї...
    Проте ситуація склалася наступна - 13 числа в день трагедії загиблий здійснив дзвінок до Мар'яна (який виявився останнім) і заходив до нього додому щоб забрати борг в 60грн!!! після цього загиблого ніхто не бачив... До Мар'яна здійснили дзвінок (після виявлення тіла загиблого) з проханням прийти в Личаківський райвідділ і дати свідчення... Після цього Мар'ян вдома не зявлявся!!! весь час він перебував у Личаківському райвідділі...Це тривало декілька днів... нікого з рідних до нього не допускали...Потім здійснилася операція органами внутрішнього управління по відтворенню злочина - на камеру знімали як Мар'ян зізнавався у тому як він здійснював злочин. Для операції залучили манекен на якому Мар'ян демонстрував як він НАЧЕБТО вбивав потерпілого! Його мати мала можливість з ним перемовитися декількома словами через решітку УАЗіка коли його транспортували до слідчого ізолятору. Мати в нього питала - це ти зробив? - ні!, махав він головою... Ти підписав зізнання? - так... Тебе били? - так...
    Друзі яким надали змогу поспілкуватися з ним розповіли мені наступне - що Мар'яна ,в райвідділі били мішком по голові!!!... зараз він втратив апетит і його нудить... Також друзям вдалося знайти приватного адвоката для нього!!! На засіданні суду Мар'ян заявив що відмовляється від своїх свідчень, тому що його змусили до них!!! наразі розслідування відкладене і наразі триває... Зараз він перебуває у Личаківському райвідділі і буде переведений до слідчого ізолятора....

На мою думку міліція просто знайшла крайнього!!! Вбивства траплялися і раніше, але жодне не набуло такого розголосу і таких заходів з боку міліції!!! Я переконаний у тому що Мар'ян є невиновний, бо знаю його практично з дитинства... Єдиною можливістю допомогти йому, я вважаю, є розголошення цієї справи у масси - це приверне увагу ЗМІ і не дозволить їм покарати невинного!!!
    Отож, якщо ти небайдужий, то допоможи Мар'яну і розголосити цю історію - розповідай її усім знайомим, це не дозволить міліції чинити самосуддя!!!
    Я є патріотом своєї держави і нехочу щоб так тривало й надалі і впевнений що спільними зусиллями нам вдасьтся досягти справедливості!!!
    Про подальше розгортання справи я повідомлю!!!

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!!!

пропоную розповсюдити цей лист...

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Пропоную там побалакати. :cowboy:

4. Melown

Melown Well-Known Member

О! Опора!

Молодці, хлопці! Я теж в Опорі, в Чернівцях.

Повністю підтримую! Це не поодинокі випадки!

Можна спробувати бомбардувати Личаківський райвідділ телефонними дзвінками. Масово!

5. Melown

Melown Well-Known Member

Прес-конференція. В яких джерелах ЗМІ вона буде висвітлюватись?

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не хочу нікого образити, але на допомогу ЗМІ розраховувати зараз не приходиться. :cowboy:
    На пресконференції легко відловити (і поговорити, чи призначити зустріч) конкретних людей.
    А ЗМІ?
    Перекрутять і нашкодять ще більше... :beee:

• Подобається Подобається x 1
  7. Aston

Aston New Member

Дізнався ще таку інформацію - коли Мар`яну був наданий державний адвокат, була здійснена експертиза побоїв Мар`яна і заключення підписане
    адвокатом було наступне - побої відсутні... Гадаю новий адвокат проведе повторну медекспертизу...

8. duncan

ментовський адвокат....
    міняйте терміново...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: причетність Мар'яна до вбивства ?

просто мєнти хочуть бабло заробити - відомий спосіб.

10. duncan

Відповідь: причетність Мар'яна до вбивства ?

чому ж бабло?...
    крайнього знайти простіше, ніж працювати і шукати справжнього вбивцю...

11. Капітан

Капітан Well-Known Member

Безусловно Астон, суд примет во внимание Ваше знакомство с подозреваемым и выпустит его на волю :)
    Вы выделили заглавными буквами факт бывшей дружбы Марьяна с потерпевшим. Шановный. Поинтересуйтесь для общего развития у любого неуважаемого Вами милиционера, как часты случаи убийств родителями своих детей, женами мужей – и наоборот (так званная - бытовуха)… Уверяю Вас, Вы будете удивлены.
    То, что Марьян отказался от своих слов во время судебного заседания, и заявил что к нему было применено насилие - явление в 90% подобных случаев закономерное. Банальный распространенный способ увиливания от уголовной ответственности, по наущению адвоката.
    Я не могу естественно утверждать, что Марьян виновен – но ведь кроме эмоций Вы лично в противовес ничего не предоставили. Кстати, решение о содержании подозреваемого/обвиняемого в СИЗО – принимает исключительно суд, а не милиция. И то, при наличии очень веских на то причин.
    Кроме того, ни один самый черствый и оголтелый мент, в погоне за показателем не сможет и не повесит умышленно убийство на заведомо невиновного человека. Порой даже виновному не удается доказать его причастность. Да и в крайнем случае, нашли бы какого-нибудь местного бомжа для этой цели. Но и это вряд-ли.

Не спешите с выводами, господа присяжные заседатели :)

12. duncan

капітан, утримання в сізо....
    утримання в кпз.....
    невже немає законів, які дозволяють “просто так” утримувати?.... [​IMG]

13. Капітан

Немає. Для законослухняних людей - немає. Потерпілі в нашій державі менш юридично захищені ніж злочинці, тому не варта одразу ставати на бік сльозоточивих адвокатів та їх помічників ;)

14. duncan

дивися, така от історія....
    мого знайомого “закрили” по статті, в якій він навіть близько не був винен....
    тобто він не був “ідеальним громадянином”....
    траву курив, хуліганив....
    романтику військову (дурну) мав у голові....
    “закрили” по статті чи то торгівля наркотиками, чи зберігання зброї...

?

15. Капітан

Деталі?
    Якщо курив траву, то може за її зберігання і закрили?

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пупере, кілька років тому мені довелося співпрацювати з операми УБНОН (боротьба з наркотиками). Мушу сказати, спритні й кмітливі хлопці.
    Ось було відомо точно - домушник, нарк, точно "побував" в конкретній квартирі. Але йшов по вулиці "чистенький". Хто ж засудить оперів за те, що в кишені клієнта раптом опинилася "доза" ? Це було підставою його затримання і зізнання в квартирній крадіжці.
    Той дав показання, що одну річ зі срібла вони здали без оформлення в антикварний салон.
    Під час обшуку в салоні опер (УБНОН !!!) схопив за руку прибиральницю, яка намагалася викинути на смітник пакет з "чорною бухгалтерією".
    Опери досить чемно сказали завідувачці, що це - "не їхній профіль", але в разі повернення предмету ті документи НЕ потраплять "за призначенням".
    Ще один коштовний предмет був повернений потерпілому, причому перекупник був "виведений у свідки".

Хтось вчинив неправильно ?

17. Капітан

Постійна тема дискусій юристів-правоохоронців: Хто правіший - Глєб Жеглов чи Володя Шарапов :)

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Так Ваш допис виглядає луччєє. Курив травку, хуліганив, романтику військову (дурну) мав у голові... Закрили чи то торгівля наркотиками (травку курив... за які шиши він ії купляв, цікаво?), чи зберігання зброї (враховуючи наявність дурної військової романтики в голові дійсно не віриться, що така людина могла зброю зберігати, еге ж?)... тобто чому, за що посадили - не знаю. Але впевнений, що не винен знайомий! Логіка супер!!!

19. Полковник

Полковник миється в бані

Не, Костя Сапрыкин был прав!

а де твій аватар? :)