Назва підприємства

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Buchacha, 28 жов 2009.

1. Buchacha

Buchacha New Member

Львівяне, будь ласка допоможіть русскоговорящему харьковчанину.
    Есть маленькое семейное предприятие, полиграфического направления. Работаем несколько лет, а вот названия до сих пор нет, называемся просто "оперативна поліграфія".
    Хотелось бы подобрать название отображающее суть. Нравятся такие "Яскравий друк", Совокитий друк", но уже есть. Предложите пожалуйста название.
    Заранее благодарен.

2. Gron

Gron тафгай

Твій друк;)

Шрифтами якось обіграєте останню букву, щоб "к" та "г" прочитувалось і так, і так.

3. Buchacha

Buchacha New Member

Слово друк, нравится, но не является превалирующим, можно вообще без него, я имел ввиду слова "яскравий", "соковитий".
    Хотя идея с буквами очень интересна. Спасибо.

4. Gron

Gron тафгай

Не моё дело конечно, но какая связь у приведенных Вами слов, с книгопечатанием, издательством, ну разве что, как то с полиграфией.
    Лучше "Веселки", всё равно не придумать:)
    Хотя, вы наверно не детские книжки- раскраски печатаете.
    Колибри, если иметь ввиду многообразие и в частности многообразие цвета, вроде тоже есть.
    Попробуйте поиграть с Світ(оно же Мир(многообразен), свет и тд))
    Креатив закончился ,но вас ещё ждут сюрпризы в патентном бюро, обычно всё хорошее уже кем то занято, надо выкупать:)
    О, Ассорти:)

• Подобається Подобається x 1
  5. victorys

victorys позитивчик :)

Мені різноманітність кольорів з калейдоскопом асоціюється :)
    і саме слово подобається :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Gron

Gron тафгай

Мені теж:good:
    Але ж я не замовник:)
    Хоча як на мене, то калейдоскоп, визиває ассоціації з кино.
    Ну у мене з креативом погано:)

7. Buchacha

Buchacha New Member

Вот и у меня с креативом не очень, да і рідною мовою майже не володію. :sad:
    "Веселка" действительно ассоциируется с детской книгой.
    цифровая полноцветная печать, офсетная печать (через партнеров по бизнесу), полноцветный широкоформат, визитки, фото на футболках, чашках и пр., т.е. все в цвете, ярко, красиво, качественно, вот и ассоциация с "яскравим" та "соковитим". А словарного запаса не хватает, вот и возникло желание обратиться за помощью к истинным знатокам языка.
    Вспоминается анек, когда мужик тонет и кричит хелп, хелп, а ему с берега говорят, "треба було плавати вчитися, а не кляту мову вчити" ))))

8. Lika20

Lika20 Well-Known Member

можно пов"язати зi словом тайпiнг( to type)- друкувати
    у майбутньому можливо будите мати попит вiд iноземцiв

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

зверніться в агентство freshpr , там хлопці креативні

10. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

Можна б обіграти «Друк» і «Друг»
    Найдорожчому другу – найкращий друк (не продешеви з вибором)

11. Bogun

Bogun Well-Known Member

Феєрія, Касандра, різнобарвність.
    Феєричний друк, різнобаврний. Стожари - назвіть так, це українською мовою сузір*я Плеяди. Ще синоніми українською.

Існує легенда про сузір’я Баби-Звізди (Волосожари, Стожари). „Жили на Землі семеро дівиць, водили хороводи, співали славні пісні на честь Богів. Коли вони померли, Боги перетворили їх на Русалок і, взявши на Небо, оселили на семи зірках, де вони й нині щоночі водять коло“, тобто рухають час.

Це сузір’я й досі в Україні вважають жіночим оберегом, на що вказує назва Баби-Звізди (тобто жіночі родові Божества). Витоки цих вірувань - у ведійській релігії, де Місяць і Зорі вважаються душами Предків, які дивляться з нічного неба на життя своїх родичів.

Чи "Пектораль друку".

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)