Вчора уродженець Латвії та громадянин Італії Савік Шустер в своїй програмі на НАЦІОНАЛЬНОМУ (якої нації?) каналі закликав українців покаятися в гріхах проти євреїв в часи 2-ї світової війни. Це він мотивував тим, що українці знищували євреїв з приходом німців на наші терени. Йдеться про Львів 1941 року. Ну по перше, не доведена роль в цьому батальйону Нахтіталь, який складали українці. По друге, чия б корова мукала... Стратегія євреїв в світі базується на розповсюдженні тези, що вони, бідолашні, весь час утискаються різними націями. При цьому вони навіть не хочуть чути, чому іудеї так виділяються серед інших народів і чому такого утиску по світу не отримують, для прикладу, італійці чи шведи. А варто ж відштовхуватися від того, що гоніння євреїв по світу відбувається на базі реакції на їх дії, по яких вони живуть серед інших народів згідного їхньому "другому законові", який їх ставить над іншими народами і який радить їм відповідно й відноситися до інших народів. Для прикладу згадаймо гоніння іудеями фестимілян. Тут варто ще й розділити сучасних євреїв на групи. Якщо західні євреї ( сефарди) пішли по шляху, вказаному Наполеоном та асимілювалися в достатній мірі в навколишнє суспільство, то східні (ашкеназі) довго продовжували бути в самовизначеному гетто, бути як інородне тіло серед титульних народів. Тому вони й породили таких радикалів, як хасиди, які зараз святкують на могилі свого наставника в Умані. Цей радикалізм ашкеназі (єдинообраність) і створив ідею більшовизму, який по суті калькував замисли левітів ще 2500 літньої давнини, прикрившись більш сучасною ідеологією ще одного єврея Маркса. Більшовизм, ця ракова пухлина на тілі людства, дуже болісно вдарив по історії українства. Він за століття знищив не менше десятка мільйона українців. І головна роль в цьому була в двох національностей - "єдінообраного" та "вєлікого-пабєдітєля", які складали левову частину складу каральних органів більшовицької імперії в часи масових репресій. Так в 30-х роках ключові позиції в ЧК складали євреї та й той же Каганович був прямим палачем українського народу. Звісно я не можу похвалити кривавість дій по знищенню євреїв в часи 2-ї світової війни, як і інших народів. Але й вибачатися, як українець за дії моїх земляків, які не були херувимчиками, я теж не буду доки, для прикладу, не почнуть сповідатися перед людством за свої гріхи "єдинообрані" та "вєлікіє пабєдітєлі". А то якось виходить однобоко - євреї просять інші народи покаятися перед ними, самі забувши про свої гріхи, "русскіє" воліють ще років 500 "праздновать" перемогу над німцями-ізвергами, не бажаючи згадувати про свої тяжкі гріхи протягом багатьох столітть. Тому, панове євреї, ПОКАЯННЯ ВІД МЕНЕ НЕ ЧЕКАЙТЕ і задумайтесь над написаним.
Ви мені зараз нагадали одну мою знайому, яка цілком серйозно видала, що до всіх євреїв у звичайному житті треба відноситись з огидою та презирництвом за те, що вони розіп'яли Христа. Що кожна людина, яка не єврей, має на це цілковите право. Коли я її спитала, чи вона сама це придумала чи може хтось сказав, вона відповіла - сказав. Батюшка у церкві.
може воно й так, а може й ні але коли хтось публічно закликає іньших каятися -- то це комусь повинно бути вигідно наприклад, до середини 20-го сторіччя негри були в америці людьми другого сорту, а зара спробуй негра негром назвати )))
Тому, що італійці не жили у Швеції, а шведи в Італії. В іншому випадку католіки-італійці просто знищили б протестантів-шведів свого часу, і навпаки. А отримували євреї тільки тому, що І я це їм у вину не можу поставити.
Я не націоналіст. Але! Чому ми, українці, повинні перед євреями зо щось каятись??? Скоріше вони перед нами! ...вот список клятых «москалей» (украинцев тогда не было) правящих первые десятилетия после свержения Царя и доведших Поволжье и Украину до голодомора: (Список составлен на основании данных, печатавшихся в газетах и журналах Российской Социалистической Федеративной Республики. Списки эти сравнены со списками, содержащимися в книге «Правители России», изданной в 1962 году в Ирландии, на которой стоит разрешение печатать католического епископа Ватерфордского и Лисморенского Иеремии*.) . СОВЕТ НАРОДНЫХ КОМИССАРОВ 1. Председатель совета — Ульянов (Ленин) Русский** 2. Комиссар Иностранных Дел — Чичерин Русский 3. Комиссар по делам о Национальностях-Джугашвили(Сталин) Грузин 4. Президент Высшего Экономического Совета —Лурье (Ларин) Еврей 5. Комиссар по восстановлению — Шлихтер Еврей 6. Комиссар Земледелия — Протиан Армянин 7. Комиссар Государственного контроля — Ландер Еврей 8. Комиссар Армии и Флота — Бронштейн (Троцкий) Еврей 9. Комиссар государственных земель — Кауфман Еврей 10. Комиссар общественных работ — Шмит Еврей 11. Комиссар общественных снабжений — Е.Лилина (Книггисен) . Еврейка 12. Комиссар народного просвещения — Луначарский Русский 13. Комиссар вероисповеданий — Шпицберг Еврей 14. Народный комиссар — Апфельбаум (Зиновьев) Еврей 15. Комиссар общественной гигиены — Анвельт Еврей 16. Комиссар Финансов — Гуковский Еврей 17. Комиссар печати — Коген (Володарский) Еврей 18. Комиссар по делам о выборах — Радомысльский (Урицкий) Еврей 19. Комиссар Юстиции — Штейнберг Еврей 20. Комиссар по эвакуации — Фенигште-'.ч Еврей 21. Его помощники — Равич и Заславский Евреи Итого — из 22 членов: Русских 3 Армян 1 Евреев 17 Грузин 1 * 'The Ruilers of Russia" by Rev. Denis Fahey, C.S.Sp., D.D., D.Ph., B.A.Regina Piblications. 5 Cavendish Row, Dublin I. Printed in Ireland. Cum Permissu Superiorum Religiosorum. Nihil Obstat: Gulielmus Coffey, S.T.L., Censor. Imprimi Potest: Jeremias, Episcopus Waterfordiensis et Lismorensis. На самом деле, мать Ленина, в девичестве Бланк, — еврейка (см., например, кн.: В.Солоухин. При свете дня, М., 1992г., стр. 28-31). И, поскольку у евреев национальность считается по матери, то по еврейским законам В.И. Ульянов (Ленин) считается евреем. (Примеча¬ние издательства «Благовест»). ВОЕННЫЙ КОМИССАРИАТ 1. Комиссар Армии и Флота — Бронштейн (Троцкий) .Еврей 2. Председатель революционного штаба Северной Армии -г- Фишман Еврей 3. Комиссар Военно-Судебный 12-й Армии — Ромм Еврей 4. Политический комиссар 12-й Армии — Мейчик Еврей 5. Политический комиссар Штаба 4-ой Армии — Ливенсон . . .Еврей 6. Председатель совета армий Западного Фронта — Позерн . .Еврей 7. Политический комиссар Московского Военноге Округа — Губельшн Еврей 8. Политический комисеар Витебского Военного Округа — Дейб л Латыш 9. Комиссар военных реквизиций города Слуцка — Кальшнович Евр£й Ю. Политический комиссар Самарской Дивизии — Бекман . . .Еврей 11. Военный комиссар той же дивизии — Глузман % .Еврей 12. Комиссар реквизиционного отряда Московского Округа — Зузманович Еврей ... Ну и т.д., т.д., т.д. ... И КАКОГО ПРОЩЕНИЯ Мы У НИХ ДОЛЖНЫ ПРОСИТЬ???:ireful:
а может германии было выгодно каяться? я так припоминаю, что предков украинцев еще лет 150 назад кое-кто эксплуатировал и есть мнение, что за это их и убили пред царской семьей тоже будете каяться? не надо никакого воскресенья, надо просто любой вопрос рассматривать со всех сторон
Стратегия эта, скажем так, не оригинальна. Но, на удивление и зависть некоторых других народов она почему-то работает. Не иначе как ZOG им ворожит.
Мои предки не убивали евреев и каяться я не собираюсь, ибо не за что. В правильности покаяния Германии тоже не уверен. Почему современный немец должен каяться за дела давно минувших, он-то лично ни в чем не повинен?
Мда...Прокип, хм, частушку хочешь, она не только тебе, "На горе стоит береза, гнутая, прегнутая, по твоим словам я вижу, что ты еба....нутая", хм
Вообще-то, евреи талантливый народ. Даже из мировой трагедии, сумели наладить нехилый гешефт и прилично заработать на трупах своих (и не только) соплеменников.
украинцы пытались подать голос, местные рускообиженные превратили это в фарс -- это я намекаю на голодомор, на коммунистический геноцид и тд
Забыли, как обирали своих же односельчан во время коллективизации? "Любой карательный орган не выполнит и десятой доли своей работы, без твердой опоры на широкие слои сознательных рабоче-крестьянских масс." © (ФЭД)
В нас в Галичині жили жиди...які кудись зникли по-Ізраїлях-росіях! Направду,спокійніше стало! А євреї...ну шо,євреї?Крутять,як можуть лохами...як Ющом! )
Как заявит спустя пятьдесят лет после этой трагедии депутат Ровенского горсовета В. Шкуратюк, «я горжусь тем фактом, что среди 1500 карателей в Бабьем Яру было 1200 полицаев из ОУН и только 300 немцев».)