У мене МТС без усякої моєї згоди поставив на гудок якусь музику. Причому, моторошну попсу. Тепер, коли люди мені дзвонять по роботі, вони чують цю жахливу музику замість звичайного гудка. Як мені його прибрати?
Дякую! Сподіваюся, це хоч безкоштовно? А то я завжди побоююся посилати смс на короткі номери, а то воно ще раптом всі гроші з рахунку зніме ...
Якщо Ви про користування сайтом МТС, то да. А все інше там є. Правда-правда, спробуйте http://www.mts.com.ua/ukr/goodok.php
Пане Gron, дуже дякую Вийшло! Відправила смс-ку OFF і в мене тепер нормальний гудок, а не ця жахлива мелодія. І грошей начебто ніяких не зняло. А, взагалі, якого біса ці МТС-ники без мого відома поставили якусь дурнувату мелодію? Ніби мені робити нефіг по їх сайтам вештатися, шукати, як це відключити...
Якщо флудити, то я згоден Принаймі сьогодні. Без того щоб хтось з Вашего телефона замовив цю функцію ( нехай і без Вас) необійшлось. Шукайте серед домашніх, чи офісних, але гроші всеж знялися, як я розумію з сайту, при замовленні. Ніколи не залишаю телефон без нагляду, бо жучки, тел. книга,..., і інше, мабудь я параноїк, чи з колишніх військових.
Всі свої мобілки тримаю завжди при собі. З приводу грошей - начебто такі суми як 3 або 5 грн. не пропадали. На вихідні він у мене був відключений (тому що це робочий телефон), сьогодні говорила по ньому дуже мало, десь на гривню В основному я дзвоню з Київстару ось воно цю гривню і зняло. А за зміну гудка на мелодію начебто не знімало ...
а я не вештаюсь по сайту, зразу дзвоню до оператора, якщо на 111 довго чекати то 555 - платний 0,5грн за дзвінок і відразу дозвонююсь і вони рішають мої проблеми, вони вже навіть по імені мене запам"ятали, тепер як дзвоню навіть не питаються як звати, зразу по імені називаються... за єдине жалію треба було зразу представлятись "Хазяїн" було би кумедно чути кожен раз: - Оператор такий то. Добрий день Хазяїн, чим можу допомогти?
Я на 555 не дзвоню... Я дзвоню на 111, там говорять, що чекати 10 хвилин, але десь за півхвилини зєднують з оператором Безкоштовно...
та в мене було гроші з"їло і як я зрозумів не в мене одного бо був 20 в черзі і прогнозоване з"єднання з оператором 40 хв. причому що кожних 30хв з"єднання обривало, і знову я ставав 20-30тим... а подзвонив на 555 зразу став першим
Особливо "харить", коли дзвониш до незнайомої чи малознайомої людини (часом по роботі потрібно), а замість гудків звучить якийсь "блатняк" чи "шансон". Уууу повбивав би! :ireful:
Як ставитись до такої інформації? Чи може бути таке правдою? У чоловіка і сина час від часу з"являється піктограмка замок з дужкою. Зауважили, що тільки на тел. Nokia виявляється. Ні в яких протиправних діях вони участі не беруть, кому їх було би цікаво слухати?http://vlasti.net/news/66453