Навіть не знаю, як треба виховувати морську свинку, щоб вона вкусила

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Розмова з Олександрою Провозін, власницею морських свинок Повний текст

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Навіть не знаю, як треба виховувати морську свинку, щоб вона вкусила

Морську свинку можна трошки полякати. Ми свою колись ставили на крісло, присідали біля нього і вдавали ніби нашими долонями на неї нападаємо (свинка бачила лише голову і руки). Підкреслюю, що навіть не доторкалися до неї!
    Від такої забави свинка посинала тихенько пікати, а потім зубами скреготати. Так що наша свинка вміла за себе постояти і якщо хтось із малюків приходив у гості, то ми зразу попереджали, що її не стискати, зарядку не робити, тільки дивитися. :)
    Але то ми тільки останню так натренували (всього у нас із братом 3 було). Після того, як попередній свинці хтось животика перетиснув. Найдовше у нас прожила саме перша і остання (остання щось 7 років прожила). Як на мене чудовий домашній улюбленець. У нас вони всі були дуже люблені і доглянуті. Найбільше моя остання "шинка" (так ми її звали, бо дуже була вгодована;)) любила дивитися з нами телевізор. Правда, вона його не дивилася. Просто треба було скласти руки на грудях, вона сідала на руку, ховала голову під руку і кайфувала від того, що її чухали під вушком. :)

а де твій аватар? :)