Раніше був пункт 24.7 і 24.6 які дозволяли навчатися з 16 років у присутності водія зі стажем не менше трьох років але ці пункти з внесеннями змін виключили а пункт 24.5 редагували і ось що вийшло: "24.5 Навчальна їзда на дорогах дозволяється тільки в присутності спеціаліста з підготовки водіїв і за достатніх початкових навичок водіння у того, хто навчається." Може хтось популярно пояснити хто такий "спеціаліст з підготовки водіїв"? Телефонував в ДАЇ міста Львова почався футбол Потім зателефонував на гарячу лінію ДАЇ мені сказали цитую "вроді можна" навчатися з водієм у якого стаж більше трьох років. То тепер як виходить ДАЇ нас зупиня питає "Є у вас посвідчення спеціаліста з підготовки водіїв? Ага, немає" Тільки одне запитання таке ж неіснує.Що робити дальше я незнаю!?
В правилах чітко не описано хто такий "спеціаліст з підготовки водіїв". Але кожен інструктор має спеціальне свідоцтво яке надає право йому навчати водінню.
Я щось не думаю, що інспектор доколупається до такого, оскільки сам не буде знати що це таке спеціаліст з підготовки водіїв і чим воно регулюється
soviet.Все залежить від того як ви будете кваліфікувати свої дії. В нас правила мають багато слизьких місць.