Люде, чи хтось цікавиться таким? Може хто й харчується за такими правилами, відгукніться. Як ви до цього прийшли. Може й меню маєте розроблене? Себе мені важко виправити цілком, а ось з дитиною намагаюсь дотримуватись роздільного харчування і правильного сполучення продуктів. Та багато запитань виникає. і просто важко. Але ж корисно..
Відповідь: Натуропатія Я вже писав на якійсь з гілок форуму.Я вже років з п"ять стараюсь притримуватись рекомендацій натуропатів з США Пітера Д"Адамо,Кетрін Уітні.Книга називається 4 групи крові-4 шляхи до здоров"я.Вона правда видана російською мовою,але почитайте-багато інтересного найдете.Я спілкуючись зі старими людьми вкотре переконуюсь,що автори цієї книги праві,і люди котрі прожили життя своїм досвідом-методом проб і помилок,самі дійшли до висновків котрі автори описали в цій книзі.У мене самого від цих дієт зникли проблеми які мене мучили на протязі мого життя,і я не знав як собі допомогти.
Відповідь: Натуропатія Это про еду? Я (если честно) когда увидел название темы то подумал что про лечение от болезней "натурой". Сори за оффтоп. Каждый... в меру своей распущенности
Відповідь: Натуропатія підкажіть де, почитаю й там. Там більше деталей про Ваш досвід? Почала поки з книги про дитяче харчування за правилами натуропатії і не тільки. Та ось вже дуже мучить питання про несумісність каш з молоком і те, що дієтологи діткам рекомендують кучу молочних каш. А також, наприклад, ті, хто займаються бодібілдингом, культуризмом.. рекомендують починати ранок з молочної вівсяної каші і білка яєць. Тобто турбує те, що як корисні рекомендуються протилежні речі. Додано через 2 хвилини А я Вашу першу фразу прочитала : "Про эту ерунду?" :shutup: Час виключати компютер.
Відповідь: Натуропатія Тут ми всі дохтори.Я маю на увазі такий метод лікування. Додано через 7 хвилин Перш за все визначте групу крові свою і дитини,та і взагалі всіх близьких у домі.Найтіть у гуглі (харчування по групах крові),якщо чесно шукайте більше в російському і-неті.Там вам розкажуть,що є каші,які вашій дитині не дуже підходять.Наприклад при першій групі крові-вівсяна каша недобра.В Києві на Петрівці вже продається буклет-харчування по групах крові з урахуванням української кухні.Замовте в когось.якщо є друзі і знайомі.Але найбільш змістовно все написано в книзі про котру я говорив вище.