Наталью Юрьевну и всех педагогов - С ПРАЗДНИКОМ!

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем Полковник, 4 жов 2009.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Начиная с 1965 года в республиках Советского Союза отмечается День учителя. В эпоху Советского Союза этот профессиональный праздник повсеместно отмечался в первое воскресенье октября согласно Указу Президиума Верховного Совета СССР от 1 октября 1980 года «О праздничных и памятных датах».

Неизменно в первое воскресенье октября День учителя отмечают в Азербайджане, Беларуси, Казахстане, Кыргызстане, Латвии, Украине.

В 1994 году ЮНЕСКО учредила Всемирный день учителя (World Teaches' Day), отмечаемый ежегодно 5 октября. С этого же года Россия вошла в список стран, отмечающих День учителя в этот же день — по Указу Президента Российской Федерации от 3 октября 1994 № 1961 «О праздновании Дня учителя» День учителя стали отмечать не в первое воскресенье октября, а 5 октября.

День учителя — один из самых любимых профессиональных праздников. В этот день учителя принимают поздравления от своих воспитанников, которые дарят им цветы и подарки, устраивают концерты, рисуют красочные стенгазеты и по традиции во многих школах проводят День самоуправления.

Учитель — это не только человек, обучающий наукам, но еще и носитель духовности и нравственного начала. Учителя выполняют особую гражданскую миссию — воспитание молодого поколения. Их знания и опыт, преемственность традиций и новаторство лежат в основе каждой школы.

Мы всегда очень требовательны к своим учителям. Хотим, чтобы они обладали всей полнотой знания, были тактичны и мудры, приветливы и снисходительны. И, конечно же, желаем, чтобы наш учитель всегда был в хорошем настроении. О том же, что учителю нужна наша личная поддержка, зачастую забываем…

Но сегодня хочется пожелать всем учителям, доброго здоровья, мира, благополучия. А также неустанного поиска истины и знания, взаимопонимания в коллективе и благодарных, любознательных учеников!

• Подобається Подобається x 14
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я то свято завжди любив, мама приносила зі школи крім квітів кілька коробок цукерок. Часи були тяжкі, такі цукерки собі дозволяли рідко, тому для мене то було справжнє свято :)

Вітаю усіх вчителів, нехай ваша робота приносить радість вам і вдячним учням

• Подобається Подобається x 11
  3. iso

iso Well-Known Member

Від нас вчителю потрібне хіба розуміння і співпраця. А от підтримка від держави, якої практично немає - просто необхідна!

• Подобається Подобається x 6
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Я не против.
    Я согласен.

5. iso

iso Well-Known Member

Хоть у чомусь порозумілися:)

6. Вітаю всіх педагогів (а особливо свою маму ;)) з професійним святом!

Бажю щастя, міцного здоров'я, слухняних і здібних учнів, а головне
    ДОСТОЙНОЇ ЗАРПЛАТНІ ЗА ВАШУ ВАЖКУ ПРАЦЮ!!!

• Подобається Подобається x 5
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ця гілка присвячена Іспанці ?
    Ну тоді щиро вітаю!

! Buenos Uchilkas Dias ! :):):)

• Подобається Подобається x 9
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А вона ше мабуть і не бачила:)
    Я приєднусь до привітань...Усім педагогам витримки і хороших, здібних учнів...
    Натуська, Тобі особливі вітаннячка:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Полковнику..в мене просто немає слів!!!ДЯКУЮ ВЕЛИЧЕЗНЕ за вітання!!мені надзвичайно приємно,що Ви про мене пам"ятаєте:)
    [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  10. Boris_Kiev

Наталіє Юріївно і усі вчительки! Зі святом вас !

• Подобається Подобається x 3
  11. Кохана

Кохана LuBimaya

дякуємо! :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Борисе, дякую!Ви шикарний, як завжди! ( я навіть десь такі панчохи маю:blush::blush:, як в тої панянки)

13. Gron

Gron тафгай

Я незнаю хто так Наталія Юрівна.
    Але якщо вона педедагог- приєднуюсь
    Ну в сенсі привітань
    А, і землячку Луну ( хоч вона мабудь не НЮ)

14. Boris_Kiev

Абалдєть!
    Фотку у ПП пор фавор!

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

P.S. Наталіє Юріївно, а такі панчохи маєте?

• Подобається Подобається x 2
  15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не в ПП, а в цю тему!!!

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

ці панчохи фігові, вони якісь криві

• Подобається Подобається x 1
  16. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Дякую, Гроне:give_rose: Я не НЮ, але ще раз дякую)

17. Boris_Kiev

Я не знаю, кому присвятив гілку Полковник, але "наша" Наталія Юрівна - це Іспанка - найкраща в Україні вчителька іспанської мови! І не тільки тому, що вона - призерка Всеукраїнського конкурсу іспаністів (Київ), а ще - чарівна і драйвова дівчина!

18. Кохана

Кохана LuBimaya

тю, та це ж Іспанка!

ги, на фото вчителька якоїсь точної науки з формулами, Наталі філолог, а філологи таких панчох не носять
    в мене наприклад є такі:

19. Boris_Kiev

вчительки математики носять сині...
    Бачив особисто!

20. Кохана

Кохана LuBimaya

а вчительки німецької мови виглядають ось так, принаймні мій чоловік так вважає :))) Обіцяв мені бюстик Гітлера подарувати в кабінет!

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)