Приїхав однокласник з Австрії. Розказував про дозвілля. Зокрема, згадував як він з австріяками збиралися у когось і всю ніч - до ранку бавилися в Ризик. Інший однокласник купив Монополію і Ризик у Польщі. Дуже цікаві ігри. Особливо коли збирається компанія 3-6 людей. От і виникло питання, а де у Львові мона надибати їх у продажі. І бажано якісно зроблені та перекладені вже на українську мову. Колись купував космічну-монополію... але мати рідна .... навіть кубик треба було самому вирізати і склеювати ... і ще лінк Всеукраїнський чемпіонат з настільної економічної гри “Монополія” розпочинається влітку
Відповідь: Настільні ігри ... де купити ? ну звичайно ... куди розумніше в українців: зібратися , побухати , побити вікна і лягти спати...
Відповідь: Настільні ігри ... де купити ? Я такі ігри бачила і на Південному і на Добробуті в іграшкових магазинах, спитайтеся продавців, вони не на видноти у них лежать.
Відповідь: Настільні ігри ... де купити ? Повно настільних ігор в МЕТРО. Ми там купили кілька україномовних, в т.ч. український варіант МОНОПОЛІЇ.
Відповідь: Настільні ігри ... де купити ? В МЕТРО і в Антошці є якісні Монополії, та інші настільні ігри. Взагалі дуже прикольно, коли є компанія для таких забав. Ми вже пару років маємо декілька таких настольних ігор. Монополяі моя улюблена (в мене на англ.) до ранку забава може тривати!!! а в мене такий азарт просипається!!!
Відповідь: Настільні ігри ... де купити ? Антошка і Метро. Принято. Скоро буду в Метро обов'язково оціню.
Настільні ігри Є хлопець в якого можна замовити ігри з безкоштовною доставкою по Львову. Має сайт, але на сайті не всі ігри, тому краще дзвонити. Він ще й проконсультує. Звати його Ростик boardgame.com.ua 067-31-32-334 066-31-32-334 093-662-74-00
Настільні ігри чудовий спосіб дозвілля! Ми найбільше полюбляємо Катан з усіма його доповненнями та Каркассон. Друзі спочатку сміялися а потім так втягнулись, що практично створився клуб настільних ігор. Тепер ще й діток підключаємо Купували останні ігри в інтернет магазині http://igrokot.com.ua/ - доставили через день Новою поштою. Шкода що пізно прочитала про чемпіонат з монополії Пишіть, якщо ще буде!
В нашем интернет магазине BeSmart вы можете купить развивающие игрушки с доставкой по всей Украине. Наш ассортиментом включает: деревянные игрушки, настольные игры, семейные игры та другие. BeSmart.net.ua - розвивайся граючи
Я ігри купую у інтернет-магазинах і тількі, ті в яки пробувала грати, бо якось спокусилась на цікавий опис, а коли придбали не змогли розібратися з правилами. Зараз думаю чоловіку (і собі звісно) подарувати таку дженгу, ще поганих відгуків не чула.
Вражає сучасне... - Де купити? - В інтернеті з доставкою. - А як це зробити? - Погуглі... - А я не знаю... - Мамі передзвони. - У мене телефон "здох" і номера не пам'ятаю... Я сам монопольку малював на 500 ячеек, китайське доміно з проволоки крутили, в шахмати грали два на два і т.п.
То по якому? Ви що саме мали на увазі : комірок ланок чарунок елементів вічок осередків окопчиків ????????????????????????? З дроту, наскільки я розумію.
Мав на увазі ячейку (як в електрониці) в якості клітинки, В ті часи крутили з проволоки, а зараз вже з дроту.