http://www.travelpod.com/traveler-iq/game1?9304=352d Один з улюблених моїх сайтів коли хочеться відволіктись
Відповідь: Наскільки добре Ви знаєте географію (забавка) прикольна гра, тільки я недобачаю і не туди попадаю:cowboy:
Відповідь: Наскільки добре Ви знаєте географію (забавка) Не знав, що корпоративні вечірки шкодять знанню географії. Тепер знаю. Тобто я всьо пам'ятаю, але мені руки трусяться ...
Відповідь: Наскільки добре Ви знаєте географію (забавка) Ну, дійшов до 12 рівня, недобрав до 60000 (необхідна сума для проходження) менше 1000 пунктів. Забавка не погана, але має суттєвий недолік - карта не на весь екран і окремих країн не видно:D , не кажучи вже про міста в тих країнах - неможливо попасти в країну:radist:
Відповідь: Наскільки добре Ви знаєте географію (забавка) хороша забавка, бавився раніше в неї..... тільки з таким масштабом ніяк не міг точно втрапити.....
Відповідь: Наскільки добре Ви знаєте географію (забавка) лише раз вийшла у мене похибка в 2 км гарна забавка для дармування часу!
Відповідь: Наскільки добре Ви знаєте географію (забавка) Ага, класна забавка... Тільки дійсно масштаб малуватий.. з першого разу дійшов до 9 раунду, там загнувся(недобрав 1500 очок))))) а так - класно, 322000 очок взяв))))) Тепер буду бавитися))))