Народний фільм про "майдан", робимо самі.

Тема у розділі 'Мистецтво', створена користувачем Chervonec, 7 січ 2014.

1. Chervonec

Chervonec Member

Шановні Співвітчизники! Нам дуже пощастило, що ми живемо в той час, коли на наших очах твориться історія. Та історія не лише нашої з вами Батьківщини України, а і можливо історія в більш великому масштабі. І творці цієї історії українці, ті що живуть на своїй землі і хто в еміграції. Я кажу про величезну українську діаспору та про її вплив на сьогоднішні події в країні і в світі. Коли ми єдині, ми непереможні.
    Напевно у кожного е бажаня залишити собі на пам'ять для сімейного відео архіву щось, що нагадувало про ці історичні події і при цьому було б цікаво дивитися нащадкам. Напевно буде безліч подібного відео матеріалу і можливо дуже гарного, але можна зробити і свій фільм. Такий собі «відео шлягер» для душі. Добрий, мелодійний і патріотичний. Зараз багато матеріалу в інтернеті та багато ще відео у камерах. І при цьому є унікальна можливість ще щось зняти самим для такого фільму.
    Давайте в рамках цієї теми спробуємо всі разом створити такий фільмець. Професійні арт-студії нехай роблять свої фільми на цю тему, а ми любителі спробуємо зробити свій. Фільм не комерційний і не порушує авторські права за використання готових кліпів і роликів. Ми навіть можемо вказати в титрах всіх авторів, чий матеріал ми використовуємо у своєму фільмі. Напевно, спільно у нас повинен вийти не поганий результат. І пам'ять залишиться і сам процес створення «народного фільму» дуже цікавий.
    Плану немає, сценарію немає, цензури немає, є тільки бажання зробити динамічний, музичний та історичний фільм. Музика, гумор і сувора реальність Монтаж фільму робимо паралельно і незалежно один від одного. Викладаємо, і ділимося посиланнями. Обговорюємо, критикуємо, коротше творимо в міру своїх сил, можливостей і вільного часу.:drinks:

И если можно, я буду cпiлкуватися в этой теме на русском языке. Очень давно не писал уже на родном ничего.

• Подобається Подобається x 1
  2. Chervonec

Chervonec Member

Пока не могу тут кинуть ссылку. Мою версию фильма (черновик) можно найти через поисковую строку ютуба набрав "
    Музыкальный фильм "Майдан" серия 1 "

или в фейсбуке, найти группу "Народна кiностудiя PIXEL UA"

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та шо заважає тут кинути

http://youtu.be/Lal3y7nX93I

4. Chervonec

Chervonec Member

Спасибо Hyligan. По правилам форума у меня пока нет прав для размещения ссылок. Я сейчас пока пробую состыковаться с авторами клипов, которые хочу использовать в фильме. На мой взгляд надо бы кое где поменять видео ряд. И на это тоже надо их согласие будет.

а де твій аватар? :)