Народні депутати України, які представляють Львів та Львівську область, висловили підтримку в роботі новопризначеному голові Львівської обласної держадміністрації Ірині Сех. Читати публікацію повністю на www.lvivport.com
Учора частині вказаних депутатів (кого знаю особисто) відправив такого от листа. Потім повторив на ФБ, затегувавши їх, аби бачили їхні читачі. Минула доба, депутати мовчать.
я не знаю чи допоможе Львівщині вирубка лісів но у нас в Бродівському районі в наших селах ЛІСОВЕ і ПІСКИ вирубали до 90% дуба , а також ряд інших порід дерев. Обіцянка -цяцянка , а дурному радість. І те що вона за товариша по партії голосувала ,вона дала зрозуміти ,що мала десь глубоко вашу думку. І мандат не збирається здавати , і депутати її підтримали, а то що майдан разом зі студентами думає , і громада то їх справа, і до неї не відноситься. І нема чого її шинами і паливом страшити, краще їжака голою заднецею настраште.І взагалі чого ви пристали до неї, в долю вона більше нікого не бере , і вільних місць біля корита більше не має СЛАВА УКРАЇНІ!