Привіт, може у когось з вам є мікронавушник??? Дууже треба на завтра...... АРЕНДУЮ.... Добре заплачу... пишіть в приват... треба на завтра на 11.00 ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ_ЛАСКА це приблизно ось така штука...
на екзамен??? Арендуєте? (видно екзамен з укр. мови))) ) (п.с. вконтакті є групи, що пропонують такі послуги)
Тааак... Колись такий "суфлер" для Брежнєва робив цілий сектор НІІ мікроелектроніки в Зеленограді (Росія). Щоби "дорогой Леонид Ильич", дивлячись на олімпійську емблему, не промовляв О - О - О - О - О ! Kolik, успіхів на іспитах! А ми з товаришем на 2 курсі не встигли зібрати мініатюрні радіостанції і використали ... дротовий зв"язок ! По щілинах дощок в аудиторії проклали трансформаторний дріт ПЭВ (в колір підлоги), меблеві цвяхи ("абонентська розетка"), на черевиках - бляшані контакти. "Абонентська гарнітура" - електромагнітний мікрофон від слухового апарату (він же і навушник). Товариш сховав під спущеним рукавом "водолазки", а я прибинтував на 2 пальці. В коридорі - портативний магнітофон як підсилвач. Про всяк випадок "телефонізували" аж три парти. Хвілософію (марксісську) здали на ура! Якщо викладач починав ходити між рядами - зняв ногу з контакту - і все тихо. Щоправда, коли я виходив з аудіторії з чесною четвіркою, одна бляшанка почала відриватися від черевика, але я встиг вийти "ковзанярським кроком". А вже на 3 курсі в нас був чесний радіозв"язок (28 мегагерц).
Не из фильма идею взяли? Друг на радиорынке работал, так говорил перед каждой сессией студенты толпами ходили в поисках жучков и таких наушников. Так там умельцы, которые сами их собирают ночами не спали, паяли. А сейчас с Китая много везут такого.
Може й із фільму. Я взагалі був великим профі в частині шпаргалок і "міні-спектаклів" на іспитах. Голова не гумова, щоби пхати туди безліч непотрібних предметів.
зважаючи на теперішню систему освіти, забивання голови непотрібним - звичне явище... а безплатний сир знаєте, де буває... та й мозок завжди має бути в тонусі, сам відкине непотрібне... а от як хтось розказує як змушений був вчити всіх глав, членів компартії - то мене аж передьоргує..
Та то мусили вчити майже всі, хто вступав до камсамолу і партії. Мій товариш - валторніст з абсолютним слухом - і той не міг запам"ятати різних там "Гав Мяв Донг". Анекдот був такий: студент здає іспити з історії кпсс. Нічого не знає. Професор каже - ну назвіть хоча би 5 фундаторів марксистської теорії! - Карл Маркс. Велика людина. Помер... вшануймо його пам"ять вставанням і хвилиною мовчання... - Фрідріх Енгельс. Велика людина. Помер... вшануймо його пам"ять вставанням і хвилиною мовчання... Професор шепоче асистенту: "Давайте поставимо йому четвірку і відпустимо, бо примусить співати Інтернаціонал, а я другого куплета не знаю!"