Перебуваючи 23-27 червня 2001 року в Україні, Папа Іван Павло ІІ у Києві та Львові сім разів згадав ім’я Митрополита Андрея Шептицького. Ще задовго до приїзду Папи Римського в Україну духовенство УГКЦ заявило, що Іван Павло ІІ беатифікує велику групу духовних осіб і мирян, але серед них не буде Митрополита Андрея. Повний текст
Відповідь: Напиши листа Папі Римському! Пані Галина, ви би хоч поцікавилися по яких критеріях людину можуть зачислити до лику святих. То ж не вибори у парламент і не присвоєння Шевченківської премії. Навіть папу Римського Івана Павла ще не зараховано, а чому? Думаєте хтось проти? Та ніхто не проти, але є наперед визначений порядок, а не людське "хочу". І лист-зразок - теж смішно виглядає. Ще раз... дізнайтеся при яких умовах то може статися... а на скільки я знаю, мають бути засвідчені чуда по смерті людини і їх має бути певна кількість і тоді матеріали подаються у спец. комісію, яка детально то все розглядає, а ви кажете листи мирян... смішно читати...:cowboy:
Відповідь: Напиши листа Папі Римському! Студентський анекдот прям. "Папа вышли денег!" Адрес: Ватикан. Папе.
Відповідь: Напиши листа Папі Римському! я все одно цього не розумію.... став святим завдяки акції, чи як? Воно в ніякі рамки не влізає. Є правила, я вже писав...