Сидів я за комом і пив чай, точніше я і ковтка не зробив вилив його на клаву. стрілки взагалі не працюють пробіл дає гучність звуку, шіфт відриває каркулятор........(клава здуріла) комп пікає коли я нажимаю букви на клаві. друкую програмою (екранна клавіатура). що робити з клавіатурою?
З ЦУКРОМ? якщо так то треба промити, якщо без цукру то дайте висохнути... В мене знайомий в сервісі працював, дзвонить йому дєвушка і каже: - Вилила каву на клавіатуру, що робити? - Промийте і дайте висохнути, якщо не поможе принесіть нам.. вона подякувала, і на тому попрощались... Він поклав трубку, а в голові крутиться: "блін, щоб не було, як минулий раз..." і точно через декілька днів та дєвушка принесла ноутбук вже в ремонт, не працювала не тільки клавіатура...
судячи по клаві вона в мене довго сушитися буде. чай був без цукру, значит її можна врятувати? бо вона класна
Браво! Краще не згадаєш. по темі. Краще розібрати повністю клавіатуру, і промити всі фолійки окремо - бажано чим швидше. Через тиждень думаю можна просто викинути. Залишиться питання чи ту клавіатуру ви збирете докупи, бо фолійки буває добре склеюють. ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ---------- Вода між фолії попала - тому спрацьовують неправильні команди - коди...
спрбуйте вилити на клавіатуру морської води... перевершить всі ваші очікування, яка файна вона б не була.
Цікаво, кіко часу мозґи у форумлян сушитимуться... "Як пройти в бібліотеку?" вже не прикольно питати?