Нами Володіють МАЯТНИКИ, але без них людство не знає як жити...

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем shtyrmovik, 18 тра 2008.

1. shtyrmovik

shtyrmovik Member

Люди, чи знаєте Ви що таке маятники і як ми втягуємося у їх енергетичний водоворіт, перестаючи часом тверезо мислити? :)

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Нами Володіють МАЯТНИКИ, але без них людство не знає як жити...

Знаєм-знаєм...

Ще Висоцький написав:
    Уважаемый редактор! Может лучше про реактор,
    Про любимый лунный трактор? Ведь нельзя же, год подряд
    То тарелками пугают, дескать, подлые, летают,
    То у вас собаки лают, то руины говорят.
    :)

• Подобається Подобається x 8
  3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

в принципі мені ефект маятника добре підходить. довго розкачуєшся але потім і довше працюєш.

• Подобається Подобається x 2
  4. Forpost

Forpost Стоїк

може людина питання прогуглила і хоче поділитись вражіннями.скіко мона на світ дивитись очима levandivka навіть якщо він зазнимкував Полковник

• Подобається Подобається x 1
  5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

так є таке....
    з одного боку -- це ніби енергетика, якою ти користуєшся (або вона тобою).....
    з іншого -- це більше схоже на якогось духа, з яким ти "співпрацюєш"...

6. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Все ждал, когда начнут толкать Трансерфинг. :) Дождался. :)
    Интересная фишка. :)

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Головне, щоби очі кров'ю не заливало... :)

8. shtyrmovik

shtyrmovik Member

Ну це ще нагадує енергетику яку ти береш в кредит, а віддавати прийдеться більше.

Установи, товариства, футбольна команда, зірки шоу бізнесу, людські сварки, помаранчева революція (на якій ми всі радісно кричали), війни, навіть релігійні установи - це все розхитані маятники, і якщо ти починаєш рухатись не в унісон певного маятника, тобто думати не так як думають люди того чи іншого маятника - то ти звільняєшся від нього. Послухайте Вадима Зеланда (можу посилання на сайт з аудіокнигами скинути) - дядько толково про це все розповідає, з цією технікою "Трансерфінгу" вдається уникнути багатьох проблем, аж не віриться що так все просто.

P.S. Навіть те що я Вам тут розказую - теж розхитаний маятник, і вже декілька чоловік мені в цьому допомогло, але це не деструктивний маятник. :)

9. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Щоб скласти якісь враження про ці речі, слід, мабуть, ознайомитись, з різними точками зору. Ось точка зору православного священника:
    Тут сама книжка http://us-in.net/transerfing/transerfing.shtml, тут інтерв”ю з автором http://ezotera.ariom.ru/2007/11/23/page,1,9,zeland.html, тут критична книга http://www.koob.ru/preobrajenskiy_preobrajenskaya/anti_zeland_uksus, основні думки якої:
    але то треба мати багато бажання і часу з тим знайомитися, а часом в результаті воно виявляється мильною бульбашкою чи „письмом из жёлтого дома”:cowboy:

10. Mattilainen

А какой? :) "Конструктивных маятников не бывает" В. Зеланд :)

Додано через 1 хвилину
    В основе трансерфинга лежат старые добрые психотерапевтические методы, заключенные в эзотерическую оболочку для большей привлекательности. :)

• Подобається Подобається x 2
  11. mxa

mxa Well-Known Member

Ага, пробував я ту його книжку читати. Ну і бредятіна, ужас. Чоловічок сидить собі і філософствує на тему життя-буття. А реально практичних уроків там я щось не знайшов... ТТільки його розумні "умствования". Саме цим і відрізняються такі собі гуру: купа води і загально відомі речі в перемішку з тим що ми б хотіли бачити видаються за велику істину.

Там де немає ніяких практичних уроків - там просто видумана автором нічим не підкріплена теорія.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну тоді можна відкинути йогу, медитивні практики, деякі бойові мистецтва Сходу...
    І лише читати критику якогось православного священика.
    А заодно "нести гроші тільки в його церкву". :)

Зеланда не читав, тому по темі гілки поки що власної думки не маю.

• Подобається Подобається x 5
  13. shtyrmovik

shtyrmovik Member

Скажіть мені таку річ: чому церква має щось проти свідків Єгови і навпаки? Дуже це мені цікаво що тут скажуть )))))

Додано через 5 хвилин
    тримайте http://woodash.ru/?cat=49

Цікаво так... Стільки різних думок :))))))

14. Mattilainen

Это лучше в ветку про свідків, нє? :)

Ниасилили, стало быть. :) Бывает. :)

15. fruit

fruit New Member

я почала читати книгу Зеланда. Мені подобається.:pardon:ЦІкавий підхід. А про маятники якось не задумувалась раніше, але щось в тому є.

16. DerianFox

DerianFox Well-Known Member

Аналогом трансерфенгу, для людей, яким важко читать и вникать в саму суть, є кіно, яке називається "Секрет" ("The Secret", чи ше як його називають "Тайна") так що можна подивитись 1 годинне кіно, замість читання 5 томів книг))
    Я скачав собі аудіокниги з Трансерфингом (кіно я раніше бачив), ну і слухаю періодично (1 книга - 8 годин прослуховування). Слухаю я для того, щоб "паржать" ну і просто ознайомитись з ідеями автора. Якщо копнути глибше, то трансерфинг дещо базується на буддистських практиках та дзен вченнях, тому чогось явно нового, окрім нової термінології (маятники, енергетичні потенціали, балансні сили і т.д.) я ще не зустрів.
    Найбільше сподобалась сама ідея побудування трансерфингу:
    - Людина про щось думала і це збувається - теорія працює;
    - Людина про щось думала і це не збувається - теорія працює, от тіки ти не правильно думаєш;
    - Людина довго про щось мріяла, "правильно" думала, але досягнула результатів і померла - теорія працює, от тільки часу на реалізацію не вистачило.
    Тобто варіант, що теорія - комерційний проект, на якому автор вирішив піднять трохи бабла, звісно не розглядається)) Адже теорія працює і автор, добрий саморитянин, вирішив просто поділитись з народом. Він нічого не хоче і ні до чого не закликає (просто продає книги, проводить тренінги та й годі)

Проте мене от цікавить один момент...Згідно якоїсь статистики (ссилку не приведу, бо це не надто важливо) відстоків 90 людей - займаються чи займались маструбуванням... так от вони уявляють якусь модельну дівчинку (чи хлопчика), направляють емоції і бажання на її "оволодіння" (роблять всю ту процедуру, яка описана в трансерфингу) і навіть (!) прикладають деяких фізичних зусиль, для досягнення поставленої цілі... Але якось не по теорії виходить, що дрочери люди, як засипали самі в ліжку, то так і засипають. І зустрічають в своєму житті далеко не таких моделей, на яких вони цей-во...

Я погоджуюсь з автором в тому, що існують багато моментів, яким ми приділяємо велике значення не розуміючи елементарний математичний закон Паретта - 20% зусиль дають 80% результатів. Але в цьому нема нічого містично-ментального та метафізичного. Звичайна математика....

Ось ше простий момент: як би я не практикував трансерфинг, щоб виграти в лотарею, а поки я не куплю лотарейного квитка, то шансів як було 0, так і залишиться. Тому реальні дії, як для мене, на багато важливіші того, що ви думаєте.
    Ви не зможете вилікувать трансерфингом рак, чи зробити операцію на апендициті, ви не зможете досягнути того, щоб фізичні закони перестали працювати, ви не зможете виростить у себе на спині крила і полетіть в діснейленд, при всьому цьому сидячи на дивані і практикуючи трансерфинг - бо це не входить в ту реальність, в якій ми живемо.

Ну і от ще відео з тюбіка (навіть без матюків):

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

А що для мене найцікавіше, то це реакція людей, на всі оці книги релігійного, містичного та езотеричного характеру, які рекомендують як жити. Життя не на стільки складне, щоб читати книги про те, як жити - прокинувся, сходив в туалет, поїв, пішов на роботу, прийшов, знову пожер та ліг спати. В чому містика та загадка? Замість того, щоб шукати відповідь на питання "як правильно жити" та "як добиватись цілей" живіть зараз: вийдіть на двір, подивіться на дерево, на небо чи ввечері на зірки, озерніться, нас оточує цікавий світ, не ставте цілей взагалі ніяких, займайтесь тим, що доставляє вам насолоду (не пункт призначення, а дорога - от що важливо...так говорять буддисти) Ніяки книги цьому не навчать, бо це потрібно робити самому.

Останнє редагування: 30 вер 2011
  17. Real

Real Well-Known Member

бо що то, що друге - маятники, конкуруючі :)
    А чого вартий маятник футбол!!! Такі емоційні всплески!
    З рештою й цей форум такий собі маятник. :)

18. ovod

ovod Well-Known Member

похожі думки мені сподобалися в антона медвєдєва хранители вечности
    п.с. правда він там до кінця так і не дійшов... але все-одно цікаво..

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Маятники володіють тими, хто не володіє або не хоче володіти собою. Якщо ти не будеш займатись собою, то тобою займуться або будуть змушені займатись інші.

20. prox

prox Well-Known Member

Пусте місце ніколи порожнім не буває. Нема Бога лізе все інше.

а де твій аватар? :)