Створюю тему для обговорення найкращої інвестиції в 2015 році. Примітка: Лохо-Форекс, ПАМи та інвестиції в саморозвиток (насправді це не інвестиції) не пропонувати для обговорення.
придумали щось нове ? банківський рахунки за кордоном . про яку суму йдеться ? 100 у.е 1000 у.е 10 000 у.е 50 000 у.е. 100 000 у.е 250 000 у.е ? від суми залежить
Думаю інвестувати варто в те що вам подобається... ні я не маю на увазі дівок Я маю таке відчуття що Україна зараз стає дуже хорошим місце для малого бізнесу,судіть самі 1.В Україні практично повністю відсутній якісний товар, а якщо є то ціна практично не підйомна. 2. Сфера послуг жалюгідна... 3. Курс долара такий що перевезений з за кордону товар непристойно дорогий. Тобто конкуренти пролітають. 4.Практично вільний доступ до інформації і технологій для малого бізнесу. На ютюбі можна знайти все, і за кілька днів дізнатись як працюють люди в різних країнах, з різними підходими.... 5. Знову ж таки інтернет, можна дуже легко почати продавати як мінімум в межах Україна.