Найкраща бензопила

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем консультант, 1 лис 2007.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Цікаво може хтось на форумі знає, якої фірми найкращі бензопили. Вкупив за 200 у.о. "Makitu" зробив обкатку, бензин, масло відповідні. За рік порізав приблизно 3 машини дров і їй прийшов кінець. Майстер сказав ремонту не підлягає. Придбав на Торпедо "Мотор-Січ" за 300 у.о., то взагалі труба. Дві години потрібно було, щоб завести. Біля години різав, а далі знову завал. Не заводилась, хоч вбий, здав на запчастини. Не знаю, що тепер вибирати ?

2. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Відповідь: Найкраща бензопила

Свого часу купив в Німеччині бензопилу Американського виробництва ,працює безвідказно вже 5 років як скажена.

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А хто порадить щось компактне та легеньке для пікніків-шашликів-кемпінгів ?
    Бо порубати сокирою "дорослу колоду" - спина протестує :)

4. консультант

Яка назва Вашої бензопили ?

5. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Хороші бензопили які є у продажу це - Jonsered, STIHL, Husqvarna. Ціни на сьогоднішній день на початкові моделі починаються від 2000грн. Ці три виробника є найкращими не лише в Україні можна сказати й у світі. Як якість так і сервіс.

6. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:) деревне вугілля на заправках продається, та і готові дрова теж ;) або інший варіант- лишніх два кіло шашлика + дві пляшечки горілки +два друга самбіста+ пилка "дружба2". Хоч і не компактно, зате весело і на спину не шкодить
    Сам я надаю перевагу бензопилкам STIHL (не на шашлички, а так, по роботі) Вчасно чистити і нормально заправляти, декілька цепів на заміну- валить по декілька років

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ше є "до коліна"...

8. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ну це щоб забути про біль у спині ?! :) Сумнівно щоб там коліна були гостріші за сокиру

9. консультант

Я вже вкупив минулого року бензопилу Husqvarna в фірмовому магазині на Городоцькій, перед мотозаводом, з правої сторони, як їхати з центру, не пам"ятаю номера. При необхідності там і сервісний центр є. Спочатку хотів STIHL, але мені порадили, що зараз є багато підробок під STIHL, тому передумав. В мене напівпрофесійна бензопила і не жалію, що трохи заплатив, ріже будь-яке дерево, як ніж масло.:)

• Подобається Подобається x 1
  10. Daisy

Daisy Well-Known Member

Скільки коштує така пила? (бо тут її рекламують):)

11. koljan

koljan New Member

Як на мене найкраща все ж таки штіль. Якщо порівняти ціни хускварни і штіль, то за ті самі гроші можна купити потужніший штіль. В обслуговуванні штіль також дешевший)). А щоб не купити підробку, треба купувати в офіційних дилерів. Всі дилери вказані на сайті штіля. Також хороші бензопили долмар.

12. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ну не знаю, колись 2 днів в руках тримав Solа чи то Solo 633 (здається так)...
    Правда важка троха, довго важко працювати....

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

А сама краща пила то є ДРУЖБА :mocking:

13. лучшие бензопилы нового поколения!!

http://leom.com.ua/benzopila-agrosila-b-350.html вот здесь я приобрел бензопилу очень качественную пользуюсь ею уже довольно долго очень доволен

14. sasa sasa

sasa sasa New Member

Від 1835 грн до 8818 грн ось у цьому магазині Кулибин Главный по Инструмнтам
    Тут дадуть нормальну консультацію та підберуть модель під ваші потреби. Бажаю успіху:)

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Рекомендую http://kokosy.com.ua/product/benzopila-oleo-mac-941/
    Вже працюю цією пилкою понад 5 років. Єдине що зробив за ці роки - поміняв шину минулого року і зірочку замінив, бо зносилася вже. Впринципі, можна було ще на ній попрацювати трохи, але я вирішив до кінця її не вбивати і не ризикувати. За всі ці роки свічку навіть не викручував. Хоча запасна з собою завжди є.
    Оleo-mac взагалі марка дуже якісна. І не тільки бензопили. Бензотримери в них теж непогані. Маю і бензотример такої ж марки. Куплявся одночасно з пилкою. Вбити oleo-mac дуже важко (хоча, дурне діло не хитре). Якщо ланцюг пиляти, то зрозуміло що надовго не вистачить. За цей самий період мої сусіди в селі змінили по декілька пилок. Хто дві, хто три... Моя ще й досі як бджілка. На тримері тиждень тому замінив катушку з лескою. Оце і все, що було зроблено в профілактично-ремонтних цілях за ці 5,5 років.
    А ось деревце, яке я завалив цією пилкою (товщина стовбура приблизно 1,5 метри) - довжина шини 40 см.

http://www.youtube.com/watch?v=-43odbEA1wU&feature

На завал в мене пішло трохи більше 2 бачків бензину. Минулого року я з цього дерева "накосив" дров відразу на 2 зими-щоб цього року там не махатися. Там ще залишилося. Якщо до ладу довести - ще на пів-зими вистачить. Дивіться уважно - там на стовбурі десь пилка стоїть. Я спеціально її на стовбур поставив, щоб було видно співвідношення пилки і стовбура.

• Подобається Подобається x 3
  16. sasa sasa

sasa sasa New Member

Якщо руки золоті то не важливо звідки ростуть Головне ставлення до інструменту. Механізми як жінки люблять змазку і ласку. Якщо доглядати то і китайці будуть працювати.
    Інструмент, машина і жінка не позичаються

• Подобається Подобається x 1
  17. Capitoshechka

Якось я у хрещеної на дачі обпилював дерева. Лазив як мауглі з пилкою на висоті 8-10 метрів... Потім хрещена побачила як я після роботи чистив пилку. Глянула на мене, потім сплюнула, вилаялась й каже:
    - Аби ти так за дівчатами дивився, як за своєю пилкою...
    А щодо китайців, то спірне питання. Є деякі речі, що догляд там не допоможе. Що б ти йому не робив. Якщо в комплекті з китайцем йде шина і ланцюг марки "лайно" (і продавець про це відкрито каже), то хоч доглядай її, хоч не доглядай - толку не буде. В мене сусід повівся на таке діло. "О!!! Там шина 50, а в тебе 40". І через 2-3 тижні дзвонить: купи мені шину нову, бо ця вже загнулася.

• Подобається Подобається x 2
  18. morze

morze Well-Known Member

Дружба-2, безвідказна! Урал-любить хороший бензин! Решта -гроші!!!

19. Capitoshechka

Урал (тим більше есесесерівський) якраз таки і на не дуже хорошому витягне... А от штілі, хускварни, олео-маки і т.п. - сюди краще лайно не заливати. До речі, щодо штіля... Є один дуже цікавий момент, по якому він поступається олео-маку. У штіля в карбюраторі є мембранка. Так от ця мембранка дуже балувана щодо нашого бензину. І через не дуже якісний бензин вона періодично потребує хірургічного втручання і заміни. Олео-мак же таким не страждає. Але це не говорить про те, що в нього можна заливати 76-й, 80-й чи будь-яку іншу бадягу. До речі, минулого літа я вирішив зробити профілактику - хочів почистити карбюратор (все таки 4 роки вже). І відніс пилку у майстерню. Але коли майстер подивився, то сказав що чистити там нічого і що карбюратор неначе цнотлива дівка.

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Capitoshechka, ви брали пилу для того, щоб валити дерева в себе на ділянці, чи в ліс по дрова з нею ходите?

а де твій аватар? :)