Цікаво може хтось на форумі знає, якої фірми найкращі бензопили. Вкупив за 200 у.о. "Makitu" зробив обкатку, бензин, масло відповідні. За рік порізав приблизно 3 машини дров і їй прийшов кінець. Майстер сказав ремонту не підлягає. Придбав на Торпедо "Мотор-Січ" за 300 у.о., то взагалі труба. Дві години потрібно було, щоб завести. Біля години різав, а далі знову завал. Не заводилась, хоч вбий, здав на запчастини. Не знаю, що тепер вибирати ?
Відповідь: Найкраща бензопила Свого часу купив в Німеччині бензопилу Американського виробництва ,працює безвідказно вже 5 років як скажена.
Відповідь: Найкраща бензопила А хто порадить щось компактне та легеньке для пікніків-шашликів-кемпінгів ? Бо порубати сокирою "дорослу колоду" - спина протестує
Хороші бензопили які є у продажу це - Jonsered, STIHL, Husqvarna. Ціни на сьогоднішній день на початкові моделі починаються від 2000грн. Ці три виробника є найкращими не лише в Україні можна сказати й у світі. Як якість так і сервіс.
деревне вугілля на заправках продається, та і готові дрова теж або інший варіант- лишніх два кіло шашлика + дві пляшечки горілки +два друга самбіста+ пилка "дружба2". Хоч і не компактно, зате весело і на спину не шкодить Сам я надаю перевагу бензопилкам STIHL (не на шашлички, а так, по роботі) Вчасно чистити і нормально заправляти, декілька цепів на заміну- валить по декілька років
Я вже вкупив минулого року бензопилу Husqvarna в фірмовому магазині на Городоцькій, перед мотозаводом, з правої сторони, як їхати з центру, не пам"ятаю номера. При необхідності там і сервісний центр є. Спочатку хотів STIHL, але мені порадили, що зараз є багато підробок під STIHL, тому передумав. В мене напівпрофесійна бензопила і не жалію, що трохи заплатив, ріже будь-яке дерево, як ніж масло.
Як на мене найкраща все ж таки штіль. Якщо порівняти ціни хускварни і штіль, то за ті самі гроші можна купити потужніший штіль. В обслуговуванні штіль також дешевший)). А щоб не купити підробку, треба купувати в офіційних дилерів. Всі дилери вказані на сайті штіля. Також хороші бензопили долмар.
Ну не знаю, колись 2 днів в руках тримав Solа чи то Solo 633 (здається так)... Правда важка троха, довго важко працювати.... ---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ---------- А сама краща пила то є ДРУЖБА
лучшие бензопилы нового поколения!! http://leom.com.ua/benzopila-agrosila-b-350.html вот здесь я приобрел бензопилу очень качественную пользуюсь ею уже довольно долго очень доволен
Від 1835 грн до 8818 грн ось у цьому магазині Кулибин Главный по Инструмнтам Тут дадуть нормальну консультацію та підберуть модель під ваші потреби. Бажаю успіху
Рекомендую http://kokosy.com.ua/product/benzopila-oleo-mac-941/ Вже працюю цією пилкою понад 5 років. Єдине що зробив за ці роки - поміняв шину минулого року і зірочку замінив, бо зносилася вже. Впринципі, можна було ще на ній попрацювати трохи, але я вирішив до кінця її не вбивати і не ризикувати. За всі ці роки свічку навіть не викручував. Хоча запасна з собою завжди є. Оleo-mac взагалі марка дуже якісна. І не тільки бензопили. Бензотримери в них теж непогані. Маю і бензотример такої ж марки. Куплявся одночасно з пилкою. Вбити oleo-mac дуже важко (хоча, дурне діло не хитре). Якщо ланцюг пиляти, то зрозуміло що надовго не вистачить. За цей самий період мої сусіди в селі змінили по декілька пилок. Хто дві, хто три... Моя ще й досі як бджілка. На тримері тиждень тому замінив катушку з лескою. Оце і все, що було зроблено в профілактично-ремонтних цілях за ці 5,5 років. А ось деревце, яке я завалив цією пилкою (товщина стовбура приблизно 1,5 метри) - довжина шини 40 см. http://www.youtube.com/watch?v=-43odbEA1wU&feature На завал в мене пішло трохи більше 2 бачків бензину. Минулого року я з цього дерева "накосив" дров відразу на 2 зими-щоб цього року там не махатися. Там ще залишилося. Якщо до ладу довести - ще на пів-зими вистачить. Дивіться уважно - там на стовбурі десь пилка стоїть. Я спеціально її на стовбур поставив, щоб було видно співвідношення пилки і стовбура.
Якщо руки золоті то не важливо звідки ростуть Головне ставлення до інструменту. Механізми як жінки люблять змазку і ласку. Якщо доглядати то і китайці будуть працювати. Інструмент, машина і жінка не позичаються
Якось я у хрещеної на дачі обпилював дерева. Лазив як мауглі з пилкою на висоті 8-10 метрів... Потім хрещена побачила як я після роботи чистив пилку. Глянула на мене, потім сплюнула, вилаялась й каже: - Аби ти так за дівчатами дивився, як за своєю пилкою... А щодо китайців, то спірне питання. Є деякі речі, що догляд там не допоможе. Що б ти йому не робив. Якщо в комплекті з китайцем йде шина і ланцюг марки "лайно" (і продавець про це відкрито каже), то хоч доглядай її, хоч не доглядай - толку не буде. В мене сусід повівся на таке діло. "О!!! Там шина 50, а в тебе 40". І через 2-3 тижні дзвонить: купи мені шину нову, бо ця вже загнулася.
Урал (тим більше есесесерівський) якраз таки і на не дуже хорошому витягне... А от штілі, хускварни, олео-маки і т.п. - сюди краще лайно не заливати. До речі, щодо штіля... Є один дуже цікавий момент, по якому він поступається олео-маку. У штіля в карбюраторі є мембранка. Так от ця мембранка дуже балувана щодо нашого бензину. І через не дуже якісний бензин вона періодично потребує хірургічного втручання і заміни. Олео-мак же таким не страждає. Але це не говорить про те, що в нього можна заливати 76-й, 80-й чи будь-яку іншу бадягу. До речі, минулого літа я вирішив зробити профілактику - хочів почистити карбюратор (все таки 4 роки вже). І відніс пилку у майстерню. Але коли майстер подивився, то сказав що чистити там нічого і що карбюратор неначе цнотлива дівка.
Capitoshechka, ви брали пилу для того, щоб валити дерева в себе на ділянці, чи в ліс по дрова з нею ходите?