Напишіть, яка з ваших мрій видається вам найдивнішою? Моя найдивніша мрія - побачити кульову блискавку, сфотографувати її, або, принаймні, дуже добре роздивитись і потім описати і замалювати. Вважаю це явище одним з найзагадковіших у світі. Воно існує, його бачили десятки тисяч людей, але до сьогодні немає якісних відео чи кіно, чи навіть фотозображень. Штучно створити - навіть сучасній науці також не вдається. Немає навіть впевнено обгрунтованих пояснень, як виникає кульова блискавка... Заради того, щоб побачити кульову блискавку, не зупинився б навіть перед ризиком.
Тіко не смійтеся...... Досі хочу вміти літати. Ну чи хоч предметами рухати силою думки. А якшо з такого шо здійснене - ну от собаку. Отакі дитячі мрії. А ше дуже хочу податися в затяжні мандри Європою.
Багато з тих хто таке вміє вважає то своєю трагедією. Небезпечна в вас мрія. Не кожна амазонка таке витримає
Це деякі люди добре вміють, без мрій. А взагалі, всі попередні мрії мені дивними не здаються. Люди завжди цікавились незвіданим. От те, що виходить за межі людськості - для мене дивне.
Не знаю, чи можна мою мрію записати до дивних...принаймні, багато людей, які її чули дивно криво посміхалися. Я хочу працювати в Африці...Хочу в район Ботсвани-Намібії, доглядати, наприклад, гепардів чи будь-яку інший вид, який зникає, або просто потребує догляду.... Отака в мене мрія... А кульову блискавку я б теж не відмовилася побачити...Правда, без наглого ризику..
це прикольно....але не краще мріяти реальнішими мріями?..а коли мрія здійснюється - отримати супер-кайф:dance2: це говорить раціонал в мені...
Люблю захід сонця коли небо буває дивних смарагдових, фіолетових помаранчевих і всяких різних відтінків, декілька років фотографую і знімаю то .. але не завжд техніка лвить ті барви... Хочу фотоапарат який би найточніше відтворював кольори і колись зробити свою виставку " наввипередки з сонцем" )) а ще познімати північне сяйво, коли мала змогу його спостерігати ще не мала фотоаппарату , а тепер не маю змоги дивитися на сяйво
Так на те вона й мрія, щоб могла бути нездійсненною.А здійсненна мрія залежить від мого бажання..і вона така проста...переїхати до Львова
Як на мене - в тому і все задоволення, що реалізація можлива - з перешкодами, зі зусиллями, але таки можлива.... Це просто СУПЕР-МРІЯ!!!!!! Реалізовуйте її обов'язково!
Згадалась моя дитяча мрія - вміти зупиняти час...і нехай весь світ зачекає) а взагалі я затята мрійниця
Знову будете сміятися, але не бачу тут жодної нездійсненної мрії (ну хіба шо час зупиняти може не получитися і то не факт). Просто деякі дуже складні до реалізації.
А я маю мрію... Тут в лісі є файна місцинка...печерка...справжній схрон...фік побачиш,навіть з двох кроків.... О... То мрію туди залізти,заложитись зсередини...і...заснути. І не просто заснути,а З А С Н У Т И. І пробудитись,коли вже буде ПО ВСЬОМУ.Або взагалі не пробудитись. От такі-от мрії посіщают мою воспальонну безсонням і розмаїтими мислЯми лепЕту...
а я ось дуже навіть відьма буваю часами (запитайте мого чоловіка), а ось літати на мітлі так і не навчилась сподіваюсь телепортація колись стане дійсністю
експромт-мрія---спробувала уявити всі вищезгадані мрії в одній,вийшла колективна мрія така собі симпатична і добра відьмочка,яка вміє бачити брехню і майбутнє і зупиняти час,з супер потужним фотіком знимкує кульову блискавку і північне сяйво.Працює,по-сумісництву у Африці,куди літає(тут ще можна домріяти на чому)завжди через Львів.Має маленьку собачку(можна і велику).І має власну,комфортабельну печеру з усіма вигодами(головне з компіком),куди ховається(бажано не надовго)... уявили?... Зараз мрію,щоб ВИ усьміхнулися!Бо усьмішка то таки вірна подруга доброго настрою і перший крок до здійснення мрій!