Найдивніша мрія.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем DIDIO, 21 чер 2010.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Напишіть, яка з ваших мрій видається вам найдивнішою? :)

Моя найдивніша мрія - побачити кульову блискавку, сфотографувати її, або, принаймні, дуже добре роздивитись і потім описати і замалювати. :blush: :)

Вважаю це явище одним з найзагадковіших у світі. Воно існує, його бачили десятки тисяч людей, але до сьогодні немає якісних відео чи кіно, чи навіть фотозображень. Штучно створити - навіть сучасній науці також не вдається. Немає навіть впевнено обгрунтованих пояснень, як виникає кульова блискавка... :scratch_one-s_head:

Заради того, щоб побачити кульову блискавку, не зупинився б навіть перед ризиком. :pardon:

• Подобається Подобається x 14
  2. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Тіко не смійтеся......
    Досі хочу вміти літати. Ну чи хоч предметами рухати силою думки.

А якшо з такого шо здійснене - ну от собаку.
    Отакі дитячі мрії. :pardon:

А ше дуже хочу податися в затяжні мандри Європою.

• Подобається Подобається x 13
  3. Вміти одразу вираховувати брехню. передбачати майбутнє.

• Подобається Подобається x 9
  4. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Багато з тих хто таке вміє вважає то своєю трагедією. Небезпечна в вас мрія. Не кожна амазонка таке витримає ;)

• Подобається Подобається x 6
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це деякі люди добре вміють, без мрій.

А взагалі, всі попередні мрії мені дивними не здаються. Люди завжди цікавились незвіданим.

От те, що виходить за межі людськості - для мене дивне.

• Подобається Подобається x 7
  6. meduzka

meduzka Member

Не знаю, чи можна мою мрію записати до дивних...принаймні, багато людей, які її чули дивно криво посміхалися. Я хочу працювати в Африці...Хочу в район Ботсвани-Намібії, доглядати, наприклад, гепардів чи будь-яку інший вид, який зникає, або просто потребує догляду....
    Отака в мене мрія...
    А кульову блискавку я б теж не відмовилася побачити...Правда, без наглого ризику..;)

• Подобається Подобається x 12
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тільки не кидайте в мене капцями, але я хочу стати ...відьмою,або людиною з надможливостями

• Подобається Подобається x 13
  8. meduzka

meduzka Member

це прикольно....але не краще мріяти реальнішими мріями?..а коли мрія здійснюється - отримати супер-кайф:crazy::dance2::wacko:
    це говорить раціонал в мені...:blush:

• Подобається Подобається x 5
  9. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Люблю захід сонця коли небо буває дивних смарагдових, фіолетових помаранчевих і всяких різних відтінків, декілька років фотографую і знімаю то .. але не завжд техніка лвить ті барви...
    Хочу фотоапарат який би найточніше відтворював кольори і колись зробити свою виставку " наввипередки з сонцем" ;)))
    а ще познімати північне сяйво, коли мала змогу його спостерігати ще не мала фотоаппарату , а тепер не маю змоги дивитися на сяйво

• Подобається Подобається x 11
  10. Alias

Так на те вона й мрія, щоб могла бути нездійсненною.А здійсненна мрія залежить від мого бажання:)..і вона така проста...переїхати до Львова

• Подобається Подобається x 8
  11. meduzka

meduzka Member

Як на мене - в тому і все задоволення, що реалізація можлива - з перешкодами, зі зусиллями, але таки можлива....

Це просто СУПЕР-МРІЯ!!!!!! Реалізовуйте її обов'язково!

12. Alias

Я вже майже там:)
    Треба починати думати про іншу мрію:)

13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Дивна мрія:
    Хочу,ну дуже хочу,шоб ніхто не хворів,чому вона дивна?Та бо дивна.:)

• Подобається Подобається x 11
  14. Aurora

Aurora Member

Згадалась моя дитяча мрія - вміти зупиняти час...і нехай весь світ зачекає)

а взагалі я затята мрійниця:blush:

• Подобається Подобається x 8
  15. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Знову будете сміятися, але не бачу тут жодної нездійсненної мрії (ну хіба шо час зупиняти може не получитися і то не факт). Просто деякі дуже складні до реалізації.

• Подобається Подобається x 3
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я маю мрію... Тут в лісі є файна місцинка...печерка...справжній схрон...фік побачиш,навіть з двох кроків.... О... То мрію туди залізти,заложитись зсередини...і...заснути. І не просто заснути,а З А С Н У Т И. І пробудитись,коли вже буде ПО ВСЬОМУ.Або взагалі не пробудитись. От такі-от мрії посіщают мою воспальонну безсонням і розмаїтими мислЯми лепЕту...

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Alias, відьмам важко жити... особливо добрим.

18. Alias

Я буду білою відьмою:)та й трішечки злості мені не завадило б.

19. а я ось дуже навіть відьма буваю часами (запитайте мого чоловіка), а ось літати на мітлі так і не навчилась :dntknw:
    сподіваюсь телепортація колись стане дійсністю :)

20. Peri

Peri Well-Known Member

експромт-мрія:)---спробувала уявити всі вищезгадані мрії в одній,вийшла колективна мрія:)

така собі симпатична і добра відьмочка,яка вміє бачити брехню і майбутнє і зупиняти час,з супер потужним фотіком знимкує кульову блискавку і північне сяйво.Працює,по-сумісництву у Африці,куди літає(тут ще можна домріяти на чому)завжди через Львів.Має маленьку собачку(можна і велику).І має власну,комфортабельну печеру з усіма вигодами(головне з компіком),куди ховається(бажано не надовго)...

уявили?...

Зараз мрію,щоб ВИ усьміхнулися!:)Бо усьмішка то таки вірна подруга доброго настрою і перший крок до здійснення мрій!:drinks:

• Подобається Подобається x 16
а де твій аватар? :)