Наглість львівського автовокзалу

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем nirvanka, 21 бер 2009.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Львівський автовокзал на в.Стрийській завищує ціни на міжнародні автобуси.
    Трохи цифр. Ціна на автобус Лодзь-Львів - 100 злотих у водіїв, тобто 220 грн. Якщо брати там в турфірмі, то буде 120 злотих (264 грн). В касі львівського автовокзалу квиток на Львів-Лодзь - 330 грн. :ireful:
    Ще один нонсенс. Квиток зі Львова до Варшави коштує 220 грн в касі, тоді як з Івано-Франківська до Варшави квиток в касі франківського автовокзалу коштує 180 грн. При чому з Франківська до Варшави далі, ніж зі Львова. :ireful:
    Куди звертатись зі скаргою на автовокзал?

• Подобається Подобається x 13
  2. NIK

NIK Well-Known Member

У нас таке скрізь. Працівники автовокзалів кажуть що вся річ у оподаткуванні.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що воно на різних вокзалах різне?

• Подобається Подобається x 4
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Пишіть-пишіть! У Франківськ, звісно.
    най у Франківську ціну вирівнюють! :))):))):)))

ЗІ: купуй українське! :yahoo:

• Подобається Подобається x 5
  5. NIK

NIK Well-Known Member

Ну у Польщі хвичайнорізне, а у нас також: місцеве оподаткування у кожній області своє оподаткування, тому часто білет з Києва коштує дорожче ніж білет до Києва.....

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та це не у Франківську замалі ціни, то у нас зависокі. Ціна на автобус з Тернополя до Варшави така сама, як на Львів-Варшава. А до Тернополя ого-го ще скільки кілометрів..

• Подобається Подобається x 1
  7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Таке буває досить часто. Оце пам"ятаю декілька років тому відпочивали в Кароліно Бугаз. Вирішили з"їздити в Одесу погуляти. Маршрутка туди була 6 гривень з особи, а назад коли їхали, то вже чомусь 8 гривень :) Я все тоді списав на одеський колорит, але бачу, що насправді фішка поширена :)

• Подобається Подобається x 5
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ех, було б це 2 грн чи 10 - я б теж на щось списала.. У вересні різниця між цінами у Лодзі і у Львові на той самий автобус була 40 грн.. Ну але зараз 110!!

• Подобається Подобається x 2
  9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

На залізниці те саме. Потяг Київ-Варшава дорожчий ніж навпаки

10. gryvul

gryvul Well-Known Member

То ся називає станційний збір. а оскільки львівський автовокзал приватизований, то вони ставлять собі таку ціну, яку хочуть, бо, мовляв, створюють "комфортні умови" для пасажирів.

11. Bogdanka

Bogdanka МА-МА (с моя Софійка)

троха не про автовокзал, але абсурд: моя товаришка прилетіла з Дортмунду (Зх. Дойчляндія) до Львова за 18 ЄВРО (185 грн приблизно) і її мама приїхала потягом за 180 грн в одну сторону з Харкова до Львова і поймі як жити:pardon:

12. fuxx

fuxx Member

Звісно, і нема чого прикриватися оподаткуванням.

nirvanka, за 110 грн. сміло їдете у Франківськ купуєте білет повертаєтеся у Львів та й ще на каву залишиться )

Доречі схожу ситуацію спостерігав на залізниці, зі Львова було дорожче ніж у Львів, але тепер ціна однакова до копієчки.

13. Patrick

Patrick Well-Known Member

Практика таких цін є по цілому світі.
    Другий раз білет на літак в сусіднє місто (так-так , я не помилився) є по ціні , а то і дорожчий білету через океан.

• Подобається Подобається x 8
  14. Максим

Максим Well-Known Member

Зауважив, що авіаквитки до Львова непомірно дорогі, очевидно із-за поборів (Airport tax тощо) місцевого летовища.

От для порівняння - Austrian Airlines, квитки на ті самі дні (туди і назад) - з Відня до Львова і назад 530 EUR, з Відня до Пекіну (!) і назад 590 EUR, Відень - Тель-Авів і назад 460 EUR.

15. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

а може краще не купувати квитки в касі, а безпосередньо у водія в автобусі? свого часу мені так було дешевше.

• Подобається Подобається x 4
  16. sselev

sselev Well-Known Member

Буду так робити. Зі Львова до Луцька у водія 30 грн (34 грн у "експресі"), в касі 37-40 грн.

17. andrewdor

andrewdor Well-Known Member

Нарахунок різниці ціни на той самий автобус з України та Польщі, так це завжди так було.
    Завжди білет Львів-Вашава, чи в любе інше місто був дорожчий за той самий білет на той самий автобус куплений в Польщі.
    Принаймні ще 10 років назад так було, знаючи дату виїзду зі Львову, купував білет в Польщі, на чому економив до 5 доларів, як мінімум.
    Ну а різниця між містами, то нічого іншого, як "Це і є Україна" сказати не можу. Кожний собі робить що хоче.
    Хоча надіюсь що різниця в ціні всеж такі визначається класом автобусу, кількісттю зупинок, загальним часом їзди..

18. Iriska

Iriska Well-Known Member

Мене вразив такий моментик... Коли купуєш квиток на автобус "Автолюкс", який відправляється 00.15 о 23.55 то платиш 77грн, а якщо 00.01 то 70 грн... Бо, вибачте, вважається за добу...

19. Іnternati

Іnternati миється в бані

Даруйте, а в чому нахабство? Не бачу жодних проблем у тому, що ТОВ "Львівський автовокзал на в.Стрийській" прагне заробити гроші.

20. Оля

Оля Старожилка форуму

А ще залежить від дати. Як тобі не спішиться і береш на Expedia, то ціна квитка на літак в обидві сторони з готелем і рентом машини є дешевша, ніж гола ціна квитка тільки на літак лише в одну сторону за пару днів до відльоту. :)
    Така от дійсність життя, Нірванко. :) І Львівський автовокзал вже про то "вкурсі". :)

а де твій аватар? :)