Вышел спор с одним из форумчан, о надежности ноутбуков определенного бренда. Скажите, те кто имеет опыт пользования ноутом, ноутбуки какой торговой марки вы считаете самыми надежными и качественными.
Вважається дуже надійним (власне, з таки прицілом і конструювався) - Toshiba Tecra. "Видали" мені на роботі такий: Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 1,66 GHz 0,99 GB RAM HDD 70 GB Вхопив саме такий тільки тому, що на ньому була встановлена англійська версія WIN XP SP3 (драйвери дуже специфічні). Юзаємо удвох з колегою для завантажень. Стоїть у шафі, не гуде, чіпляємося через RAdmin. Плюси: -напрочуд чесна аудіокартка (16 bit / 44 i 48 kHz), з хорошим фільтром на виході. -DVD RW -Кілька разів падав із сидушки при екстренному гальмуванні - і нічого не сталося. -за рахунок Dual - швидко архівує навіть при максимальній компресії. конвертує, рендерить, авторить і т.п. Мінуси: -важкий -незручна клавіатура (звик до "нормальної") -Ethetnet трохи гальмує, коли ганяєш по локалці великі файли.
Приблизно розташував по місцях надійності згідно власного досвіду: 1. Тошиба ("стабільно стабільні" ), Делл і Фуджі-Сіменс (добре підтягнулись останнім часом), НР (зажрався. проблеми є, але примітивні - кнопка клави заїла, веб-камера з деякими дровами не дуже, але для ноута то не основне. в іншому: ціна і комплектація - на висоті). 2. Соньки і яблука (не ставлю на 1 місце тільки тому, що ціна явно з іншого виміру ). 3. Гнусмаси (часто зустрічав проблеми з вінчестерами). 4. Леново/ІВМ - вроді нічо так, але важко шось казати, бо досить недавно вийшли на укр. ринок. 5. Ацери та решта (проблеми з різними компонентами, але дістати ті комплектуючі не легко).
Согласен. Только Леново бы поставил выше гнусмаса. Но гнусмас чем выгодно отличается от ацера - сервис все меняет быстро. Ацер и Асус соревнуются друг с другом за посленее место, но благодаря обильной рекламе продажи высокие.
Маю досвід активного тривалого користування Асер і Делл. Асер сакс однозначно. Делл 500 - супер, користуюся рік, задоволений на 99%. Отой 1% це незручна тач-панелька регулювання звуку Проблем не виникає жодних. Зараз, як уже багато хто вкурсі, вивчаю НР компак Незручною виявилася найбільш поширена зараз розділка монітора 1366x768 . Для перегляду серіалів і фільмів ідеально, але для роботи незручно. Як на мене, оптимальний монітор в лаптопі 1280х800, але , нажаль, досить рідко зустрічається у нових моделях
Да нормальная разрешуха, чего в ней неудобного? Главное что дибильной защелки на крышке нема, вот это решает! Кстати, Делл500 был самой дешевой моделью делла, а заразанадежный. Хотя я на нем сразу табуляцию выбил =) Привык еще в палиолите тарабанить по надежным немецким клавам, привычка осталась видимо уже навсегда, а нонешние клавы удар не держут, кроме логитеха.
Хьюлет культ! Павилионы зе бест! Дизайн павилионов год за год хватает призы на компьютерных выставках. Асер через полгода выглядит хуже чем трехлетний павильон. Павилион - клевый дизайн + лак
У мене в офісі: Все начальство на крутих тошібах. За 10 років на приблизно 10 ноутах 6 звернень в СЦ. В основному проблеми з матрицею. Менеджери на асерах, вигляд у них через рік не дай Б-г... незалежно від бережливості ставлення. Від батареї деколи прикурити можна, аж страшно стає, що загориться щось. У багатьох знайомих делли та НР, нарікань нема, особливих захоплень теж не висловлюють. Мені особисто новий делл не нравицця, бо люфти всюди. Сам користуюсь асусом, бо вважаю, що це оптимально по співвідношенню ціна/якість. Висновок - оцінювати треба не бренди а серії. У любої марки ноут за 500 баків і за 1500 - різницю видно з 3 метрів, і в руки не треба брати. Макбук нєвсчьот
есть смысл в этих словах. хотя асер даже дорогой по гарантии возвращается в больших количеставх, а делл и хьюлет даже бюджетные модели все окей.
у мене на роботі Ацер уже 2 роки... тільки от проблема звукова карта згоріла... (був момент коли до нього підключали досить потужну звукову техніку... і необережно повидьоргували шнури) тепер мус підключати звукову карту через юсб... середину нам міняти ніхто не взявся... а так досить непогано))) інтернет через ВІ-ФІ ловиться, нарікань нема а от Асус... у нас з ним постійні проблеми... правда вже старенький, але скільки пам'ятаю - постійно якісь ремонт у нього ... то ДВД переставляли то батарею міняли... короче він більше в ремонтах ніж в роботі ДЕЛЛ - ну... з ним не надто працювала але є у знайомого, перше що кидається у очі - на тачпаді протерта "доріжка"
Ми останнім часом юзаємо макбук. безперечні плюси для непрофесіонала користувача - компактність, швидкість, хороший дисплей, можливість поділу дисплею на 4 . ну і ще багато всяких примочок. Я за Епл, ІМХО