Привіт усім, я з Івано-Франківська, дизайнер по професії, в нас у місті із такою професією важко знайти роботу (якщо звичайно не спроможешся на власну справу). Графічний дизайн. Без нахилу до 3D і WEB-програмування. Ось для наглядності http://issuu.com/tevtat/docs/portfol...jsolimchuk2010 Деякий час "промишляв" у Москві, Києві (тут власне зараз і живу), але відчуваю не моя це культура, до пори до часу тільки, треба поближче до дому. То ж в звязку з цим запитання - чи є у Львові якийсь просвіток з роботою? Особливо звичайно з такою неходовою як у мене. Який рівень зарплат? Можу сказати що середній київський рівень зарплат від 2500 до 7000 гривень, коротше 3000 по великому рахунку. А друге запитання - треба житло винайняти. Звичайно пов'язано з першим запитанням - головне щоб вартість житла не перевищувала вартість заробітної плати. Чи хтось радить взагалі втілювати в життя цю мою ідею і що потрібно знати про місто (я у Львові бував тільки в якості туриста), наприклад про воду знаю завжди актуальна тема, трохи почитав форум - регулярно чи не регулярно вона є так і не зрозумів. Натрапив на кілька більш-менш подібних тем - "Чи варто переїжджати з Києва у Львів?", "Из России в Украину", є корисна інформація, але теми започатковані досить давно, може щось змінилося. Відмовляти там ніхто не відмовляє, але й радити дуже сильно ніхто не радить, більше віджартовуються.
Стосовно стабільної роботи дизайнером - це досить проблематично. Брат вже пів року шукає і нічого не може знайти. Хіба що якісь випадкові підробітки. Єдине, якщо у вас великий досвід, то є мабуть більша ймовірність щось знайти. Ну і рівень зарплат звичайно у Львові нижчий за київський. Столиця як не як...