На межі вічності - пекло або Царство Боже, унікальна відеорозповідь

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем LMax, 8 сер 2007.

1. LMax

LMax Active Member

Знаю, тут є люди, яким це буде цікаво. Особливо цікаво почути думки віруючих, які проглянули розповідь від початку до кінця.

На межі вічності - пекло або Царство Боже

У фільмі наведена розповідь православної раби Божої Олени, лікаря-психолога про те, що вона бачила, коли її душа покидала тіло.
    Характер оповідання й подробиці баченого настільки збігаються із численними Церковними переказами - митарства, стан душі, підступи павших духів, допомога Ангелів та інше, що наводити докази правди побаченого є зайвим.
    Перебуваючи в стані клінічної смерті, Ангел Господній показав Олені духовний образ земної Церкви наших апостасійних часів... Дно глибокої ущелини, по якому йдуть із корогвами, і хрестами, і іконами Патріархи, Архієреї, священики... Слідом за ними йдуть миряни... Але попереду, куди їх ведуть - страшна прірва, обрив, що веде у безодню пекла... Ніхто з йдучих не знає куди їх ведуть. Олена просить Ангела зупинити цей згубний хід, але вона може лише спостерігати й страждати. В ущелині - два високих береги. Лівий - кишить страхітливими духами злоби, що веселяться про погибель прямуючих до них, у безодню. Праворуч - Лики й Сонми Святих... Вони моляться й рятують деякі душі із цієї людської земної ріки. Олена не могла довідатися всіх Святих, їй були відкриті тільки деякі, яких вона знала при житті - серед них Преподобний Сергій, Святитель Микола, Отець Серафім... Але найбільше вона запам'ятала Святителя Іоанна Петербурзького (Сничева): він стояв на самому краї Правого Берега й без утоми опускав свій архієрейський жезл у людську ріку й витягав по одному наверх... І ще... Над ущелиною стрімко пролітав Старець Микола (Гур'янов) - і оберемками витягав душі людей з потоку - і викидав на Правий Берег!

http://pravoslavie.ws/video/y_cherty_vechnosti.wmv
    (214 Мб, формат WMV, 128 хвилин, мова російська)

ПРОХАННЯ писати тільки після перегляду!

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: На межі вічності - пекло або Царство Боже, унікальна відеорозповідь

Пропаганда російского православ"я і московського патріархату....жаль що закачав

• Подобається Подобається x 1
  3. Meg

Meg Well-Known Member

Аааа,ну тоді я качати не буду.Дякую,Шреку,шо сказали!)))

4. D.M.

D.M. Well-Known Member

Бувають набагато цікавіші розповіді про побачене у стані клінічної смерті. Наприклад, якщо людина дізнається про якусь раніше невідому їй інформацію. А якщо просто собі сновидіння з релігійними мотивами, то що ж у цьому дивного? Особливо якщо воно відповідає релігійним поглядам даної людини.

5. LMax

LMax Active Member

ви хочете сказати що ця розмова фальшива гра?
    Аргументуйте.
    Що ще зачепило окрім того що це "пропаганда"?

6. LMax

LMax Active Member

прошу ці розповіді в студію.

Вона ж каже що та реальність є настільки реальною що цей світ ілюзія в порівнянні з нею. Тут навіть всіх кольорів тих що там нема і слів не хватає виразити те, що вона там бачила...

7. D.M.

D.M. Well-Known Member

Пропоную використати Google або Yahoo...

8. Кася

Кася Well-Known Member

о боже...Ель Мексікано і тут вже є...
    дістало...

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ваш знайомий зі старого форуму, який постить одне і те саме?.. [​IMG]

10. Кася

Кася Well-Known Member

ага..

11. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Кася не будь вредiною. Макс здоров бачу.;)

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Аргументую:
    Це не "фальшива гра". Це "гра психіки".

13. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

То всьо дуже гарно,але менi здається шо мозКи просто йдуть OFF.Поки людина не померла кiнцево мозок все ще працює, залишаються якiсь сигнали, якi , так само, як i при снi, дають нам прекраснi видiння,але OFF є OFF- the end ! А душа... Я не хочу про це зараз.

14. Кася

Кася Well-Known Member

та він на всіх українських форумах то спамить...задрав вже..

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Цікаво, а в мене що було... клінічна смерть... чи так просто?! Мав я одну складнючу операцію... пам"ятаю наркоз... лікар як завжди "все буде Ок" каже... потім прокидаюся під стелею в післяопераційній, себе бачу внизу на ліжку, два лікарі біля мене... коротше, все як положено, встиг здивуватися... потім прискорення і бац - лікарчані личка вже надімною схилилися і я знову я...
    А мо` то просто галюни були...

16. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Відео не дивилась, але тема цікава.
    Читала, що є вражаючі свідчення містиків і святих Церкви про пекло, про нього також згадується у Св. Письмі.
    Тому дуже важливо, щоб люди завжди пам’ятали не тільки про Боже Милосердя, але й про Божу Справедливісь, яка нагороджує за добро і карає за зло.
    Багато людей бояться повірити у пекло і легко попадають під вплив різних сект і псевдодуховних рухів....

17. Forpost

Forpost Стоїк

та перестаньте страшити нарід своїм пеклом,ви в нього вірите то й вірте собі,то Ваша віра і Ваш добрий Бог,який посилає людей в пекло то Ваш вибір

18. LMax

LMax Active Member

то не "добрий бог" посилає в пекло, а люди самі себе туди направляють. Бог витягує з пекла, якщо його про це просити-молити. При мінімальному бажанні людини їй дається підтримка від світлих сил, лише слід приструнчити свою гордість...

А про вибір: Ви знаєте що вибираєте? Звідки ви ВСЕ знаєте? Ви бог?

КОЛОБОК привіт :)

19. Forpost

Forpost Стоїк

В ЦПШа ,голуба в ЦПШа....

20. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

New Shrekу, пекло не є моїм особистим винаходом, про нього я дізналася зі Св. Письма і наука про пекло є догмою християнства.
    Заперечувати цю правду означає відволікати людей від постійної боротьби з гріхами, спокусами.... і пеклом.

а де твій аватар? :)