Дехто з батьків тих донецьких школярів, які постраждали через вакцинацію від кору та краснухи, заявили про те, що готують позови на бригади лікарів, які ввели їхнім дітям індійський препарат. Повний текст
Відповідь: На медиків чекають суди Дійсно.. Так можна виправдати все... І нквдистських звірів,що творили злочини на нашій землі,і гітлерівців. Винна абстрактна держава...
Відповідь: На медиків чекають суди чому? злочинні накази не треба виконувати але проблема в тому, що їх не визнають в нас злочинними
Відповідь: На медиків чекають суди У Вас є лише доля правди. Ви сидите на відповідному робочому місці, отримуєте зарплату з бюджету і робите те, що Вам скажуть зверху. Що Ви робите, щоб такого небуло? Може Вам добре так сидіти, склавши руки, лиш би Вас ніхто не чіпав? Не подобається МОЗ? Не можете так жити, вас щось мучить? Ідіть працювати у приватний сектор - хай вас там оцінять. Хто-хто, а Ви лікарі і якщо маєте хоть якісь знання, мали б на сполох в МОЗ бити ще вчора, а не чекати, поки хтось з людей по своїй довірливості натрапить на біду... впевнений, не було б гласності і позовних заяв, ви б і далі сиділи, склавши руки, давали ту індійську прививку - основне б вас не чіпали.
Відповідь: На медиків чекають суди ТАК можна й до Господа Бога добратися... На нього в суд подавати, що не заставив "рятівників" рятувати? Робіть чесно свою роботу, не брешіть, що вакцина рятує, і спіть спокійно. За злочини, втч, службові треба відповідати.
Відповідь: На медиків чекають суди Якщо ви такі люди як ми, то чому ви батькам не говорити правди? А розказуєте байки і наполегливо рекомендуєте робити ці вакцинації. Минулого року я по тупості зробила вакцинацію своїй дитині, послухалася лікарів. Тільки проблеми після неї я розвязувала сама. Я впевнена якщо всі лікара почали бити би на спалах і говорити правду вас би і підтримали батьки. Ви ж своїх дітей не вакцинуєте, а якщо і так, то явно не такими як усіх решта.
Відповідь: На медиків чекають суди Ромку, а що ті нещасні лікарі мають робити? Я працював в тій системі, думаю вона з часів совка не змінилася. Приходить ідіотський папір - ви мусите робити те і те... Ми сміялися, крутили пальцями біля чола і... виконували. Ніхто не хотів втрачати роботу і бути звільненим по статті.
Відповідь: На медиків чекають суди Правильно,а попробуй було рядовому чекісту не виконай наказ? Але тут не сталінський режим.І лікарі повинні мати голову на плечах і не бути гвинтиками.