привіт усім! люди, підкажіть де у славетному Львові (ближче до центру) можна знайти вихід на дахи і трохи там помилуватися вечірніми краєвидами міста? вже лазили на один із будинків, але з нього не можна було перелізти на інші дахи. підкажіть, будь-ласка, хто таким цікавився ))
Відповідь: на львівських дахах та ніііі, це банально ))) там вже побували і не раз. хочеться так, аби самим прямо на дах викарабкатися через горище!
Відповідь: на львівських дахах старі будинки поблизу центру Львова, як правило горище там завжди відкриті, пробуйте, шукайте і у вас получиться
Відповідь: на львівських дахах ага, самі так думали, але натикнулися на дві перепони: 1) пройти у підїзд, який на кодовому замку; 2) все-таки більшість горищ зачинені (( от через те і запитую, мо хто знає де все-таки можна обминути якщо не перший фактор (можна діждатися, поки хтось буде заходити), то вирішити питання зачиненого горища?
Відповідь: на львівських дахах Я колись чув про відкрите горище в будинку одразу поблизу ратуші. Але не знаю чи це актуально... а щодо проблем типу "кодовий замок" - то беріть мене з собою я вам відчиню... горище на ключ - це вже проблема.. але мона взяти з собою набір відмичок... я вам ще проблемку додам: ті підїздималенькі і мають небагато квартир. Маємо що? правильно всі всіх знають і тільки но ти заходиш в підїзд одразу натрапиш на когось хто тобі скаже "а шо ви тут робите" "а ви до кого" ато й вижене)) а якщо й пощастить проскочити то чуєш як одразу сусіди дивляться крізь двері хто ж там йде.. То певне треба представитись працівником ремонтної служби якоїсь... але якшо ти не в спецовці і ти не пузатий бородатий дядько то це буде важкувато)) а загалом дахи рулять!
Відповідь: на львівських дахах В кокий бік? Для діла - Вас завжди пустять. А фігньою страждати будете на чужому даху - спустять.
Відповідь: на львівських дахах Ну поняття діла і фігні - то є поняття розтяжимі.. і для кожного набувають іншого сенсу... Автор статті хоче милуватись краєвидами! то фігня? я так не думаю. Особисто я б там занявся фотографуванням а потім сексом))) Чи на дах треба лізти лише для того шоб добродушно полагодити комусь комин?
Відповідь: на львівських дахах дякую за підтримку )) насправді ніхто ж не іде заради того, аби тільки фігньою постраждати. відносно дворів, де всі одне одного знають, то це навіть ще більша проблема ніж відчинити зачинений замок у дверях! ми в один двір зайшли і стикнулися із тим, що нас запиталися до кого ми йдемо. ну, тоді прийшлося на ходу видумувати: спитався, чи це будинок номер 14 і де квартира під номером 10 (тут важливо було не вгадати номер будинка). а далі вже казати, що, як завжди помилилися і як важко знайти відповідний будинок ))) а от відносно будинка біля ратуші, то там зверху видно, що є де полазити, але важко дістатися спочатку до під'їзду, а потім важко розібратися із замком (мабуть прийдеться вже щось робити із замками, аби тільки ще при цьому сильно не шуміти)
Відповідь: на львівських дахах я би не радив видумувати... ліпше правду сказати: туристи, хочемо потрапити на горище, познимкувати... не можна?.. вибачте, до побачення...
Відповідь: на львівських дахах А навіщо? Пару років тому, коли мав необхідність полазити по дахам - Карлосона не кликав. Подзвонив у двері на верхньому поверсі, пояснив, що потребую, і мешканець пішов у іншу квартиру, взяв ключ, навіть допоміг видертися. Стукайте, і Вам відчинять... (с)
Відповідь: на львівських дахах теж доволі хороший варіант. але ж є й у нас поморожені люди, які не завжди відгукуються на стук )))
Відповідь: на львівських дахах Я, бувши би при певній компетенції, взагалі би заборонила по дахах у Львові лазити. І з причини безпеки тих хто туди хоче лізти, і тих, хто там живе, а також з причини історичності старого Львова. Чи то невідомо, що часто залишають такі "туристи" після себе? Надписи, як на стінах в туалетах, сміття, часто і нужду справляють там, де ходять. Якщо є екскурсії і можна подивитися на Львів з Ратуші, то якого милого ще дикунами по дахах скакати? Поцікавтеся, може вам ексурсію на літаку над містом зроблять, раз таке бажання є на Львів зверху подивитися. Додано через 3 хвилини Ще думка прийшла. А може для чогось іншого треба в центрі по дахах полазити? Часто такими от наївними розпитуваннями громадян професійні снайпери гніздечка мостять. :ninja: п.с. Соррі за припущення, але в теперішньому світі вже би нічому не подивувалася б...
Відповідь: на львівських дахах Кокі снайпери? У нас впритул розстрілюють без проблем. Їм просто тр...сь нема де...
Відповідь: на львівських дахах :eek::eek::eek::eek::eek::eek: Вибачайте, стара я вже стала. Мислю про все в глобальному масштабі.
Відповідь: на львівських дахах якщо комусь немає де, то й на дахах не раджу!! чомусь останнім часом у нашого люду тільки в думках, що всі тра...ться і ср..ть де попало ((( шкода, звичайно... хоча кожен думає своїми мірками ))) якщо була просьба по вказівці таких дахів і не можете нічого сказати, то якого милого тут флудити і висловлюватися, де можна по..ати і потра..ся??!! для цього я би не на цей форум заходив!
Ну не сам центр звичайно...але в районі Макдональдсу на Чорновола є чудові 9-ти поверхівки, з даху яких відкриваються чудові краєвиди...Я доречі теж є любителькою "пошастати" по дахах..на зорі ввечері подивитися....Можливо люблю через те, що є жителькою того будинку...а може через те, що просто люблю романтику...