Невідомі люди, називаючись представниками Партії регіонів, обдзвонюють львів’ян, пропонуючи їм по 300 гривень за участь у мітингах на підтримку влади в Києві та «комфортні умови» Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua
Ну то записуємось чим по більше. Берем бабки, Їдемо в Київ (везуть ж мабуть), йдем на мітинг і горлаєм "Бандитам тюрми! "Зека на йолку!" і т.п. Тим самим не тільки горлаєм, а і вибиваєм у ворога ресурс (300грн, транспорт, харчі мабуть якісь, організаційні витрати) і отримуємо його собі (300грн, мегафон чи що ще там дадуть). Ось я наприклад регулярно користуюсь гольфиками ПР як спецодягом... Якісні такі гольфики для роботи. 1. Не взяти гольфик коли дають - ніякої їм насправді шкоди (ПР 0, я 0 2. Взяти і спалити - їм шкода, але ніякого прибутку (ПР -80грн,я 0) 3. Взяти і користуватись для своїх потреб - їм шкода, собі користь і економія (ПР-80грн я +100грн). Бо вони ж їх гуртом мабуть купують. А я їх нажив "в роздріб" П.С. Не тільки радянські партизани користувались німецькими автоматами, а і німці не гребували воювати на Т-34... Взяття і використання трофеїв, саботаж якихось заходів - звичайниі військові і партизанські прийоми.