На Львівщині вербують молодь на провладний мітинг за 300 грн., – «УДАР»

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 гру 2013.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Невідомі люди, називаючись представниками Партії регіонів, обдзвонюють львів’ян, пропонуючи їм по 300 гривень за участь у мітингах на підтримку влади в Києві та «комфортні умови»

Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua

2. --- знайти ворогів і знешкодити, це мають зробити відповідні органи , якщо вони не разом з ними

3. sanproekt

sanproekt Active Member

Ну то записуємось чим по більше. Берем бабки, Їдемо в Київ (везуть ж мабуть), йдем на мітинг і горлаєм "Бандитам тюрми! "Зека на йолку!" і т.п.
    Тим самим не тільки горлаєм, а і вибиваєм у ворога ресурс (300грн, транспорт, харчі мабуть якісь, організаційні витрати) і отримуємо його собі (300грн, мегафон чи що ще там дадуть).
    Ось я наприклад регулярно користуюсь гольфиками ПР як спецодягом... Якісні такі гольфики для роботи.:pardon:
    1. Не взяти гольфик коли дають - ніякої їм насправді шкоди (ПР 0, я 0
    2. Взяти і спалити - їм шкода, але ніякого прибутку (ПР -80грн,я 0)
    3. Взяти і користуватись для своїх потреб - їм шкода, собі користь і економія (ПР-80грн я +100грн). Бо вони ж їх гуртом мабуть купують. А я їх нажив "в роздріб"

П.С. Не тільки радянські партизани користувались німецькими автоматами, а і німці не гребували воювати на Т-34...
    Взяття і використання трофеїв, саботаж якихось заходів - звичайниі військові і партизанські прийоми.

• Подобається Подобається x 2
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

аби цеглина не прилетіла :)

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Хороша ідея, але... не вийде.

а де твій аватар? :)